Στάδιο LED Οθόνη 2.9mm 500x500 mm Ρυθμιζόμενη Γωνία LED Panel

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH2.976
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Περίπτωση πτήσης
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Ανάπτυξη οθόνης LED στάδιο

Η οθόνη LED Stage, η οποία σημαίνει ότι η οθόνη LED που έχει εγκατασταθεί στη σκηνή για την προβολή της ζωντανής μετάδοσης, εμφανίζεται ευρέως σε όλες τις ζωντανές εμφανίσεις. Θα μπορούσε να προσθέσει ένα πολύ πιο ζωντανό χρώμα για ολόκληρη τη σκηνή. Εκτός αυτού, θα μπορούσε να ζήσει μετάδοση.

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν δημοφιλές να χρησιμοποιούμε ντουλάπια σιδήρου με κλειδαριά και μικρότερο μέγεθος για   στάδιο ενοικίασης LED οθόνη. Εκείνη την εποχή, τα ντουλάπια από αλουμίνιο χύτευσης ήταν   δεν χρησιμοποιείται ευρέως, λόγω του υψηλού κόστους. Καθώς η τεχνολογία της μίσθωσης εμφάνισης αναπτύσσεται, κοστίζει πολύ χαμηλότερη τιμή για να πάρει μια οθόνη ενοικίασης LED. Τώρα το συνηθισμένο υλικό για πάνελ LED είναι χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο, με μικρότερο βάρος και καλύτερη εμφάνιση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εμφανίσεις ακόμη και για έναν τύπο. Και το μέγεθος του καλουπιού αλουμινίου με χύτευση υπό πίεση είναι γενικά σταθερό για κάθε τύπο. Για παράδειγμα, για τον τύπο P2.976, το μέγεθος του πίνακα LED του είναι   είτε W 500 x H 500 mm είτε W 500   x Η 1000 mm.

Στα επόμενα χρόνια, ενδέχεται να δούμε διαφανείς οθόνες LED που χρησιμοποιούνται συνήθως στη σκηνή   Πεδίο προβολής LED. Τώρα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που χρησιμοποιούν αυτό το είδος στη σκηνή.

Στάδιο Οθόνης LED με σχέδιο σχήμα καμπύλης

Για αυτή την καμπύλη οθόνη LED που φαίνεται παρακάτω, είναι με ερμάριο W 500 x H 500 mm, των οποίων οι τύποι περιλαμβάνουν 2,6mm,   2.976mm, 3.91mm, 4.81mm, 5.95mm. Υπάρχουν κλειδαριές ακτίνων αυτών των πλαισίων LED και η γωνία   μπορεί να είναι   ± 10 ° στο μέγιστο. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες γωνίες, όπως το 0088 | ± 2.5 ° ,   ± 5 ° ,   ± 7.5 ° . Έτσι θα μπορούσατε να κάνετε μεγάλες ή μικρές γωνίες ως αυτό που χρειάζεστε. Εκτός από όλες αυτές τις γωνίες, η οθόνη θα γίνει κανονική απευθείας όταν είναι 0 ° .   Κάθε πίνακας LED είναι περίπου 7 KG. Χρειάζεται μόνο ένα άτομο να συναρμολογηθεί ή να αποσυναρμολογηθεί σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Έτσι κοστίζει λιγότερη εργασία και χρόνο για να τελειώσει μια τέτοια οθόνη LED LED.

Για αυτή την καμπύλη οθόνη LED, είναι 2.976mm pp,   με   μέγεθος οθόνης   W 5.5   x H 3 μέτρα και   συνολική ανάλυση W 1848   x Η 1008 εικονοστοιχεία.

Οθόνη LED φάσης

Καμπύλη οθόνη LED

Οθόνη LED φάσης

Η αγορά μίσθωσης LED της σκηνής LED θα εξακολουθήσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια, γεγονός που καθορίζεται από τη ζήτηση της αγοράς καθώς και από την χαμηλότερη και χαμηλότερη τιμή της προβολής ενοικίασης LED. Εάν οι περισσότεροι πελάτες θα μπορούσαν να αγοράσουν μια οθόνη στάδιο LED με προσιτή τιμή για την επένδυση κατά την πρώτη, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα επιλέξουν να πάρει ένα για να ξεκινήσει. Στην αρχή, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με ένα μικρό, όπως ένα 12 τετραγωνικό μέτρο   οθόνη. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο στις επιχειρήσεις. Αντίθετα, θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας να βελτιωθεί και να βελτιωθεί για τη διαφήμιση προβολής. Αν ανησυχείτε για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, το Dreamway θα μπορούσε να είναι η υποστήριξή σας για να σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσατε, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων λογισμικού και υλικού.

Ψάχνουμε για περισσότερους πελάτες που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε το μερίδιό σας στην αγορά του LED display stage. Καλώς ήρθατε μαζί μας αν έχετε τέτοια βούληση.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us