Ένδειξη LED εσωτερικού χώρου με οθόνη LED υψηλής ανάλυσης 2,5 χιλιοστών

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH2.5
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS, CB
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Περίπτωση πτήσης
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Εσωτερική Ενοικίαση LED Εισαγωγή Οθόνης

Η εσωτερική οθόνη ενοικίου LED, ή θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε LED οθόνες για εκδηλώσεις, είναι μια εκμίσθωση ενοικίασης που θα μισθωθεί σε κάποιον για εκδηλώσεις. Αυτή η μέθοδος έχει γίνει μια επικρατούσα τάση και θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Για το μέρος που νοικιάζει το LED display stage, είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από το να αγοράσει μια πλήρη οθόνη LED ενοικίασης για να χρησιμοποιήσει, αν θα είχαν μόνο μια μοναδική εκδήλωση. Και υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με αυτό πριν από αρκετά χρόνια. Λαμβάνοντας μια εσωτερική οθόνη ενοικίασης LED για παράδειγμα, οι κορυφαίοι τύποι αυτών των δύο ετών είναι P2.976, P3.91, P4.81, με κοινό μέγεθος πίνακα 500x500 mm. Εκτός από αυτούς τους τύπους, υπάρχουν P2, P2.5, P3, P4, P5.

Έπιπλα εσωτερικού χώρου Ενοικίαση προβολής LED τύπου P2.5

Για τύπους 2,5 mm pp, η συνολική ανάλυση ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 160.000 pixels. Η μονάδα LED είναι με το W 64   x H 64 τελείες, W 160   x Η 160 mm. Για αυτόν τον τύπο, το μέγεθος του πίνακα LED είναι W 480   x H 480 mm γενικά, με αλουμινένιο θάλαμο χύτευσης με κλειδαριά και λαβή, περίπου 7 kg / pc. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ελαφριά και γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Αυτό θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και εργασία εγκατάστασης για γεγονότα. Κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με τροφοδοτικό Meanwell 1 τεμ. Με πρότυπο CE / CB / UL και 1 κάρτα λήψης Novastar MRV336.   Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 1.920Hz. Η οθόνη LED LED δείχνει παρακάτω   είναι με W 4.8   x H μέγεθος οθόνης 1,92 m έκαστο και ο συνολικός ορισμός είναι W 1920   x Η 768 εικονοστοιχεία. Υποστηρίζεται από 2 τεμάχια κάρτα αποστολής Novastar MSD300, 1 ψηφιακό επεξεργαστή βίντεο με σήματα εισόδου HDMI, DVI, VGA. Και είναι γεμάτοι με θήκες για πτήση με τροχούς, εύκολη και βολική για συσκευασία και μεταφορά.

Έπιπλα εσωτερικού χώρου Rental LED Display

Έπιπλα εσωτερικού χώρου Rental LED Display

Έπιπλα εσωτερικού χώρου Rental LED Display

Το Dreamway βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα για έρευνα και ανάπτυξη για να βρει μια καλύτερη λύση για την εκμίσθωση. Μέχρι στιγμής, έχουμε από την Intertek πιστοποιητικό CB αυτού του συγκεκριμένου τύπου. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της CB, όπως το πυρίμαχο κάλυμμα βάσης της μονάδας LED, UL πρότυπο PCB, πυρίμαχο πρότυπο LED πάνελ, κλπ. Όλα είναι αυστηρά βασίζονται στο πρότυπο της UL.

Η επένδυση μιας εσωτερικής οθόνης LED ενοικίασης θα μπορούσε να είναι μια νέα τάση, αν έχετε εμπλακεί στη σταθερή οθόνη LED   πεδίο. Για εσωτερικό   ενοικίαση για εκδηλώσεις, είναι με μικρότερο κόστος εργασίας λόγω της ελαφριάς και εύκολης γρήγορης εγκατάστασης. Και μπορείτε να νοικιάσετε σε πολλά διαφορετικά μέρη σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Αυτό πρέπει να επαναχρησιμοποιηθεί για διαφορετικά γεγονότα. Θα μπορούσατε να χρεώσετε με βάση το συγκεκριμένο συμβάν και το χρόνο μίσθωσης. Μπορεί να αναρωτιέστε για τη συντήρηση. Στη συνέχεια, το Dreamway θα μπορούσε να είναι ο θετικός σας συνεργάτης για να σας υποστηρίξει σε αυτή την πτυχή. Θα σιγουρευτούμε ότι θα μπορούσατε να αποκτήσετε αρκετά εξαρτήματα για να διατηρήσετε το απόθεμα για αντικατάσταση εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη λειτουργία τους τα επόμενα χρόνια και να σας προσφέρουμε υποστήριξη όποτε χρειαστείτε.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us