Οθόνη LED για την ενοικίαση του P2 Die-casting αλουμινίου πάνελ LED για ενοικίαση

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH2
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Περίπτωση πτήσης
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Οθόνη LED για ενοικίαση ή ενοικίαση

LED οθόνη ενοικίου, ή θα μπορούσαμε να πούμε να νοικιάσετε την οθόνη LED στο τρίτο μέρος για συμβάντα. Αυτή η μέθοδος για την ενοικίαση οθόνης υπήρξε   για πολύ καιρό. Καθώς η τεχνολογία είναι όλο και πιο ώριμη, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τύποι και μορφές οθονών για μίσθωση σε σύγκριση με εκείνους πριν. Για την ενοικίαση εσωτερικής οθόνης LED, υπάρχουν τύποι όπως P2, P2.5, P2.976, P3, P3.91, P4, P4.81, P5.

Εδώ θα θέλαμε να εισαγάγουμε P2 οθόνη LED για ενοίκιο.

Η οθόνη LED P2 είναι υψηλής ευκρίνειας, 250.000 pixels ανά τετραγωνικό μέτρο. Η μονάδα οθόνης LED είναι με W 128   x H 64 τελείες και W 256   x H 128 mm. It   είναι κατασκευασμένο από μαύρο LED SMD1515. Και το αλουμινένιο κιβώτιο χύτευσης είναι W 512   x H 512 mm, πάχους 85 mm, περίπου 7 KG / PC. Με τις συνδέσεις ρεύματος Linko, η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση είναι πολύ πιο γρήγορα. Για το πακέτο περίπτωσης πτήσης, βεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει ζημιά προτού τοποθετήσετε τα πάνελ LED μέσα στις θήκες και προσθέστε αφρό EPE μπροστά και πίσω από αυτά. Το κιβώτιο πτήσης χρησιμοποιείται γενικά για τέτοιου είδους έργα ενοικίασης οθόνης, καθώς μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για πολλές φορές και είναι βολικό για μεταφορά. Αυτό είναι ένα ωραίο εργαλείο για υπαίθρια και   εσωτερική μίσθωση οθόνης LED.

Το μέγεθος της οθόνης της οθόνης LED P2 που φαίνεται παρακάτω είναι W 3.584   x H 2.048 μέτρα. Η συνολική ανάλυση οθόνης είναι W 1792   x Η 1024 εικονοστοιχεία. Αποτελείται από W 7   x H 4 τεμάχια LED με κάθε πίνακα W 256   x Η 256 εικονοστοιχεία. Και οι συνολικές ενότητες οθόνης LED αυτής της ενοικίασης οθόνης LED είναι W 14   x H 16   τεμ.   Το σύστημα ελέγχου είναι το Novastar. 2 pcs MSD300 κάρτες αποστολής είναι απαραίτητες για αυτήν την ενοικίαση της οθόνης LED. Και ανά πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με 1 κάρτα λήψης PC. Χρησιμοποιείται τροφοδοτικό Meanwell με πρότυπο CE / UL / CB, το οποίο έχει σταθερή ποιότητα. Για συσκευασία, τα πάνελ LED των 8 τμημάτων συσκευάζονται σε 1 κιβώτιο πτήσης.

Οθόνη LED για ενοικίαση

Οθόνη LED για ενοικίαση

Οθόνη LED για ενοικίαση

Οθόνη LED για ενοικίαση

Οθόνη LED με χαρακτηριστικά ενοικίασης

▶ Ultralight: μόνο 7 kg / pc, χωρίς πρόβλημα για ένα άτομο να εγκαταστήσει και να απεγκαταστήσει.

▶ Ελάχιστη: μόνο 8,5 εκατοστά, μερικοί τύποι είναι ακόμα πιο λεπτόι.

▶ Υψηλή ακρίβεια: Περίπου 0.1mm μόνο με περιθώριο σφάλματος, με ηλεκτρική και μηχανική επεξεργασία.

▶ Μέθοδοι πολλαπλών εγκαταστάσεων: κρέμασμα, στοίβαξη στο έδαφος.

▶ Γρήγορη εγκατάσταση και εγκατάσταση: χρειάζονται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ενός πίνακα LED με κλειδαριές για σύνδεση.

▶ Χαμηλό συνολικό κόστος: μικρότερο κόστος εργασίας λόγω του   η ελαφριά και γρήγορη εγκατάσταση.

Οθόνη LED στα πλεονεκτήματα ενοικίου

Σύμφωνα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα μπορούσαμε να δούμε ότι η επένδυση της οθόνης είναι ένα κερδοφόρο έργο. Εκτός από τα παραπάνω πλεονεκτήματα, είναι εύκολο για συντήρηση. Η υπηρεσία είναι μια σημαντική πτυχή της οθόνης LED. Επιμένουμε να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούσαμε, ανεξάρτητα από τις προ-πωλήσεις, κατά τη διάρκεια των πωλήσεων και μετά την πώληση.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us