Οθόνη LED εσωτερικού χώρου με βιντεοκάμερα βιντεοεπιπέδου 2,5 mm Pixel με κιβώτιο τροφοδοσίας

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH2.5
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Οθόνη LED εσωτερική διαφήμιση

Η εσωτερική οθόνη LED είναι παντού. Θα μπορούσατε να το δείτε στις εμπορικές πλατείες, σε ξενοδοχεία, σε εστιατόρια, σε αίθουσες συνεδριάσεων, στο αεροδρόμιο και ούτω καθεξής. Με εσωτερική οθόνη LED, θα μπορούσατε να περάσετε αυτό που θέλετε να εκφράσετε στους πιθανούς πελάτες σας. Αυτό, σε κάποιο βαθμό, θα μπορούσε να σας φέρει περισσότερους πελάτες.

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί εσωτερικοί τύποι. Ο λαϊκός τύπος από αυτά τα δύο χρόνια   είναι η οθόνη LED HD, ή θα μπορούσαμε να πούμε μια οθόνη LED μικρού βήματος. Αυτό αναφέρεται σε τύπους όπως P3, P2.5, P2, P1.8, P1.6, P1.2. Τα μικρότερα   το pixelpitch, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση ανά τετραγωνικό μέτρο. Για παράδειγμα, η ανάλυση του τύπου P3 είναι 111,111 pixels ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ είναι 160.000 pixels για P2.5.

Προδιαγραφές εσωτερικής οθόνης LED

Για την εσωτερική οθόνη LED, είναι με βήμα pixel 2,5 mm. Αυτό σημαίνει την απόσταση του   δύο γειτονικές   Οι λαμπτήρες LED είναι 2,5mm. Το μέγεθος της οθόνης αυτού του τοίχου LED HD είναι W 3.2   x H 2,08 μέτρα, με συνολική ανάλυση W 1280   x Η 832 εικονοστοιχεία. Είναι με LEDs σταθερής ποιότητας. Όταν λέμε σταθερό, σημαίνει ότι οι λαμπτήρες LED δεν είναι εύκολο να είναι ελαττωματικοί   όπως να πάρει νεκρός μετά από μερικές μηνιαίες επιχειρήσεις. Για το PCB που χρησιμοποιείται από αυτή την ηλεκτρονική μονάδα LED P2.5, είναι ένα τετράστρωτο φύλλο και καλύπτεται με πολύ φύλλο χαλκού. Αυτό είναι καλό για εξαερισμό θερμότητας. Τα μεγέθη των πλαισίων LED είναι W 640   x H 640 mm και W 640   x H 800 mm. Πρόκειται για ένα μπροστινό τοίχο LED συντήρησης, έτσι ώστε οι μονάδες LED, τα τροφοδοτικά και οι κάρτες ελέγχου να μπορούν να διατηρούνται από μπροστά. Κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με κάρτες λήψης 4 τμχ. Αυτό είναι για να βελτιωθεί ο ρυθμός ανανέωσης. Υπάρχουν 4 τροφοδοτικά Power Meanwell RSP-200-5 σε κάθε πίνακα LED χωρίς ανεμιστήρα. Είναι με πρότυπο CE / UL / CB. HDMI, DVI, VGA θα μπορούσε να πάρει, καθώς υπάρχει ένας επεξεργαστής βίντεο εξοπλισμένο. Για αυτή την εσωτερική οθόνη LED P2.5, είναι εξοπλισμένο κι ένα κιβώτιο τροφοδοσίας 10 KW. Είναι ο έλεγχος ολόκληρου του ηλεκτρικού κυκλώματος. Εκτός αυτού, το   Παρεμβάλλεται απαγωγέας κεραυνού OBO. Αυτό προστατεύει   η οθόνη LED να μην λειτουργεί σωστά λόγω βροντείας κατά τις βροχερές ημέρες.

Οθόνη LED εσωτερική

Οθόνη LED εσωτερική

Οθόνη LED εσωτερική

Ένδειξη εσωτερικής οθόνης με οθόνη LED

☛ Ασύρματη σύνδεση. Σε σύγκριση με την οθόνη LCD, αυτό είναι ένα προφανές πλεονέκτημα για το   Οθόνες LED.

☛Σύνδετα υψηλή φωτεινότητα. Η φωτεινότητα των οθονών LED είναι μεγαλύτερη από αυτή της οθόνης LCD. Αυτό θα μπορούσε να εξασφαλίσει καλύτερη εμφάνιση.

☛Μοδικό μέγεθος. Η οθόνη LED θα μπορούσε να γίνει με οποιοδήποτε μέγεθος, ακόμη και με λόγο 16: 9.

☛Υψηλή ανάλυση. Καθώς η τεχνολογία της οθόνης μικρών βημάτων LED γίνεται ώριμη, θα μπορούσε να επιτύχει 4K ή και 8K αποτέλεσμα.

☛ Εύκολη συντήρηση. Εάν υπάρχει μια λειτουργική μονάδα LED, μπορείτε να την αφαιρέσετε και να επιδιορθώσετε μόνο αυτή τη μονάδα LED.  

Οθόνη LED σε εσωτερικούς χώρους Συμπεράσματα

Επειδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις οι οποίες εγκαθίστανται με οθόνη LED, πιστεύουμε ότι το μέλλον της εσωτερικής ή εξωτερικής οθόνης LED θα είναι πολύ πιο εμφανές και θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες επιλογές.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us