P4 Οθόνη LED εσωτερικού χώρου βίντεο με είσοδο εισόδου HDMI της μονάδας δίσκου MBI5252

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH4
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

P4 οθόνη εσωτερικού χώρου

Η οθόνη P4 LED εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως τώρα για εσωτερική διαφήμιση, όπως εκκλησιαστικά έργα.    Αυτό είναι ένα τμήμα της αγοράς για την εσωτερική οθόνη LED. Για το LED P4, καθώς η τιμή του είναι πολύ πιο ανταγωνιστική, πολλοί πελάτες προτιμούν να επιλέξουν αυτόν τον τύπο.

Προδιαγραφή οθόνης LED P4

Υπάρχουν 62.500 εικονοκύτταρα ανά τετραγωνικό μέτρο για την οθόνη P4 LED. Κάθε μονάδα οθόνης LED είναι W 64   x H 32 τελείες, W 256   x Η 128 mm. Αποτελείται από μαύρες λυχνίες SMD2121. Για αυτό το εσωτερικό τοίχο P4 LED που παρουσιάζεται εδώ, το μέγεθος της οθόνης είναι W 2.816   x H 1,536 μέτρα. Και ο συνολικός ορισμός είναι W 704   x Η 384 εικονοστοιχεία. Αυτός ο πίνακας LED P4 έχει 2 διαφορετικά μεγέθη: W 1536   x H 768 mm και W 1280   x Η 768 mm. Το κιτ IC που χρησιμοποιείται σε αυτή την οθόνη LED P4 είναι MBI5252. Με αυτόν τον τύπο μονάδας δίσκου IC, οι γκρι κλίμακες θα μπορούσαν να φθάσουν στα 16.384. Εκτός αυτού,   μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας, ειδικά όταν φωτογραφίζετε με το κινητό τηλέφωνο. Και τα προβλήματα φαντασμάτων που υπάρχουν σε αυτό το πεδίο θα μπορούσαν να διευκολυνθούν με αυτό το IC drive. Ο σιδερένιος πίνακας είναι με την πίσω πόρτα και είναι ειδικά σχεδιασμένος. Υπάρχουν πολλές τρύπες εξαερισμού στο πίσω μέρος του θαλάμου. Για αυτό το πάνελ LED P4, υπάρχει γύρω του ένα πλαίσιο. Γενικά, το πλαίσιο είναι 2 εκατοστά ανά πλευρά. Αυτό θα μπορούσε να κάνει την οθόνη να φαίνεται καλύτερα. Το μέγιστο. η κατανάλωση ενέργειας της εσωτερικής οθόνης LED P4 είναι περίπου 600 W ανά τετραγωνικό μέτρο.   Για το σύστημα ελέγχου, είναι η Linsn, έλεγχος συγχρονισμού με τον υπολογιστή ελέγχου. Ένα βίντεο   ο επεξεργαστής είναι εξοπλισμένος, έτσι ώστε να μην επιτυγχάνεται πρόβλημα HDMI, DVI, VGA.

Δείτε μερικές φωτογραφίες αυτής της οθόνης LED P4.

Οθόνη P4 LED

Οθόνη P4 LED

Οθόνη P4 LED

Στο Dreamway, παραδίδουμε αγαθά μετά τη δοκιμή του προϊόντος τουλάχιστον 3 ημέρες σε όλα τα λευκά, κόκκινα, μπλε, πράσινα χρώματα. Επιπλέον, όλες οι λεπτομέρειες εντός και εκτός του πίνακα LED θα επιθεωρούνται προσεκτικά από τους έμπειρους εργάτες μας πριν από τη συσκευασία, όπως η προσθήκη παράγοντα στερέωσης βιδών στις βίδες σε περίπτωση που τα καλώδια χαλαρώσουν κατά τη μεταφορά.   Ένα ακόμα πράγμα, όλες οι ρυθμίσεις θα καθοριστούν από εμάς πριν την παράδοση και οι πελάτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την οθόνη LED αμέσως μετά τη ρύθμιση και τη σύνδεση της κύριας πόλης εξουσία. Αυτό θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο για τους πελάτες.  

Η εσωτερική οθόνη P4 LED θα παρέχεται συνεχώς και θα γίνεται τα επόμενα χρόνια, παρόλο που οι τύποι προβολής LED μικρού βήματος γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο σπίτι. Προτείνουμε ότι είναι μια καλή επιλογή αν το μέγεθος του έργου είναι περίπου 20 τετραγωνικά μέτρα ή περισσότερο από αυτό το μέγεθος. Φυσικά, θα μπορούσατε να επιλέξετε αυτόν τον τύπο ακόμη και το μέγεθος της οθόνης είναι μικρότερο. Αυτό ισχύει επίσης για την απόσταση προβολής και το σημείο εγκατάστασης. Γενικά, η ελάχιστη απόσταση προβολής   είναι το ίδιο με το βήμα των pixel και την καλύτερη απόσταση προβολής είναι το ύψος της οθόνης πολλαπλασιασμένο επί 30. Λαμβάνοντας αυτό το έργο για παράδειγμα, το ελάχιστο. προβολή απόσταση   είναι 4 μέτρα, ενώ το καλύτερο είναι 46 μέτρα. Αυτή είναι μια λογική απόσταση για εσωτερική διαφήμιση.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us