Μεγάλη οθόνη LED 10 χιλιοστών εμπρός υπηρεσία Nationstar LED Gold Wire

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH10
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Μεγάλη ένδειξη LED Σύντομη εισαγωγή

Δεν υπάρχει διπλός αριθμός που μια μεγάλη οθόνη LED μπορεί να προσελκύσει περισσότερο από αυτή ενός μικρού. Αλλά τις περισσότερες φορές, είναι απαραίτητο για μια μεγάλη οθόνη LED εξωτερική να εγκατασταθεί σε ένα συγκεκριμένο μέρος χωρίς χώρο συντήρησης στο πίσω μέρος, όπως στον τοίχο τις περισσότερες φορές.

Πώς να τελειώσετε ένα τέτοιο έργο; Εδώ θα ήθελα να λάβω ένα παράδειγμα του έργου οθόνης LED P10 που ολοκληρώσαμε.

Το μέγεθος της οθόνης αυτού του υπαίθριου LED P10 είναι W 11.52   x Η 1,92 m, με W 1152 χ Η 192 εικονοστοιχεία. Μια κοινή μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε το μπροστινό ερμάριο συντήρησης με υδραυλικούς μοχλούς. Αλλά καθώς το μήκος είναι πολύ μεγάλο, μια τέτοια μέθοδος δεν είναι η καλύτερη για να ολοκληρώσετε αυτή τη μεγάλη οθόνη LED. Γι 'αυτό πρέπει να αλλάξουμε σε μια άλλη μέθοδο, η οποία είναι η χρήση της μονάδας ένδειξης LED μπροστινής υπηρεσίας. Και υπάρχουν μερικές οπές βιδών μπροστά από τη μονάδα LED για να βιδώσετε ή να βγάλω, κάτι που είναι καλύτερο στην αδιάβροχη πλευρά.

Αυτό το πλήρες χρώμα LED P10 είναι κατασκευασμένο από NATIONSTAR GOLD WIRE, με κορυφαία   ποιότητα. Η φωτεινότητα είναι περίπου 7.000 nits με δοκιμή με ένα χρωματομετρητή φωτεινότητας.   Η μονάδα LED είναι W 32   x H 16 τελείες, W 320   x H 160 mm, με μπροστινή σέρβις, σταθερό ρεύμα 1/2 σάρωσης. Το PCB έχει πάχος 1,6 mm, καλύπτει πολύ φύλλο χαλκού, καλό για εξαερισμό. Αποτελείται από W 36   x H 12 μονάδες οθόνης LED.   Ο πίνακας LED είναι W 960   x H 960 mm, με πίσω πόρτα και κάλυμμα, περίπου 39 kg / pc.   Τα καλώδια ισχύος και σήματος συνδέονται μέσω των πλαισίων LED.

Μεγάλη οθόνη LED

Μεγάλη οθόνη LED

Μεγάλη οθόνη LED με μπροστινή λύση συντήρησης

Η κοινή μέθοδος για το εμπρόσθιο έργο εξυπηρέτησης είναι η χρήση ενός υπουργικού συμβουλίου με υδραυλικούς μοχλούς για μπροστινή συντήρηση. Αλλά μια τέτοια μέθοδος δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα έργα. Έτσι θα μπορούσαμε να εξετάσουμε τη χρήση της μονάδας οθόνης LED που θα διατηρείται από μπροστά. Αυτό είναι διαφορετικό από την κανονική μονάδα LED συντήρησης. Στο Dreamway, θα μπορούσαμε πάντα να βρούμε μια καλύτερη λύση για τα περισσότερα έργα για τους πελάτες μας.

 

Μεγάλη οθόνη LED

Μεγάλη οθόνη LED

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια μικρή ή μεγάλη οθόνη LED, διατηρούμε πάντα τη θετικότητά μας να προσφέρουμε κάθε λύση για όλους τους πιθανούς πελάτες, για να λύσουμε κάθε ερώτηση που υπέβαλαν υπομονετικά. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, λαμβάνουμε φωτογραφίες ή βίντεο για να τους ενημερώσουμε για τη διαδικασία της παραγγελίας τους. Επίσης, βεβαιώνουμε ότι η οθόνη LED θα μπορούσε να γηράσσει αρκετό χρόνο πριν από τη συσκευασία για να αποφύγει κάποια μικρά προβλήματα που εμφανίζονται όταν οι πελάτες την λάβουν. Για τεχνική υποστήριξη, παίρνουμε επίσης πολύ χρόνο σε αυτό το σημείο, όπως οι οδηγοί πελάτες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων στο λογισμικό μέσω τηλεχειριστηρίου. Και τις περισσότερες φορές, θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε να λύσουν το πρόβλημα σε 1 ημέρα μόλις λάβουν τα σχόλιά τους.

Πρόκειται για μια επένδυση για την αγορά οθόνης LED. Έτσι, χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε περισσότερα για αυτό το προϊόν, αλλά όχι μόνο για την τιμή.  

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us