Εξωτερική οθόνη με οθόνη LED της P5 SMD2727 Διαφήμιση υψηλής εικόνας Pixel

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH5
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Εξωτερικοί τύποι οθόνης με οθόνη LED

Τώρα πολλοί εξωτερικοί τύποι οθόνης LED   εφαρμόζονται ευρέως στην καθημερινή ζωή, για να φέρνουν πολύ πιο ζωντανά χρώματα στην   ο κόσμος. Μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι μια οθόνη LED. Με λίγα λόγια, είναι ένα είδος   Οθόνη FPD (επίπεδη οθόνη), που αποτελείται από πολλά κομμάτια μονάδων LED, για την προβολή κειμένων, εικόνων, βίντεο κλπ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εξωτερικοί τύποι P3, P4, P5, P6, P8, P10 για σταθερή οθόνη LED .

P5 Εισαγωγές εξωτερικής οθόνης LED

Εδώ θα θέλαμε να εισαγάγουμε τον τύπο P5 SMD. Αποτελείται από Nationstar SMD2727,   1/8 συνεχούς ρεύματος σάρωσης, περίπου 6.000 nits. Υπάρχουν 40.000 εικονοστοιχεία ανά τετραγωνικό μέτρο. Η μονάδα LED είναι 64x32 κουκκίδες, 320x160 mm. Το τυποποιημένο μέγεθος του πάνελ P5 (ή γενικά ονομάζεται ντουλάπι) είναι 960x960 mm, βάθος 145 mm, περίπου 34 kg / pc, με σιδερένιο αδιάβροχο ντουλάπι με πίσω πόρτες. Υπάρχουν 18 μονάδες LED υπαίθρου P5, τροφοδοτικά 4 τεμαχίων με 5V60A η κάθε μία, 4 ανεμιστήρες ψύξης, 1 κάρτα λήψης σε κάθε πάνελ P5. Η εξωτερική οθόνη LED P5 είναι τέσσερις φορές υψηλότερη   ανάλυση ανά τετραγωνικό μέτρο από εκείνη του Ρ10.

Εξωτερική οθόνη Οθόνης LED

Εξωτερική οθόνη LED και μερικές συσκευές

Εάν θέλετε να λάβετε πηγές εισόδου όπως HDMI, DVI, VGA, ένας επεξεργαστής βίντεο μπορεί να είναι εξοπλισμένος για το συγκεκριμένο έργο σας. Καθώς η φωτεινότητα δεν είναι χαμηλή, θα μπορούσε να θεωρηθεί   προσθέτοντας έναν αισθητήρα φωτεινότητας για να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα από μόνο του ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας με έντονο ηλιακό φως, η εξωτερική οθόνη LED θα μπορούσε να λειτουργεί κανονικά με τη μεγαλύτερη φωτεινότητα. Αν το ηλιακό φως δεν είναι δυνατό, η φωτεινότητα της οθόνης θα είναι επίσης χαμηλότερη. Μέχρι τη νύχτα, η φωτεινότητα του θα έφτασε το χαμηλότερο σε σύγκριση με τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός ο αισθητήρας φωτεινότητας   συσκευή, σε ένα βαθμό, θα μπορούσε να κάνει την οθόνη LED να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα και ακόμη και να κάνει τη διάρκεια ζωής των LED πολύ περισσότερο. Φυσικά, η άμεση λειτουργία της είναι η μείωση της φωτορύπανσης. Εκτός αυτού, για πιο άνετη λειτουργία μετά την παραλαβή του εξοπλισμού, μπορείτε να προσθέσετε κιβώτιο διανομής ενέργειας. Για το κιβώτιο τροφοδοσίας, ελέγχει ολόκληρο το κύκλωμα και μπορεί να ρυθμιστεί να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί αυτόματα την οθόνη LED σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Το Dreamway θα μπορούσε να σας προσφέρει όλες τις παραπάνω συσκευές μαζί με την εξωτερική οθόνη LED.

Εξωτερική οθόνη Οθόνης LED

Εξωτερική οθόνη Οθόνης LED

Επιλέγοντας τη σωστή οθόνη Pixel Pitch Εξωτερική οθόνη LED   για τη διαφήμιση της μάρκας σας

Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα για τους επενδυτές. Εδώ επισυνάπτεται ένα τραπέζι για εσάς. Δείχνει πώς η ανάλυση της οθόνης LED θα μπορούσε να μειωθεί καθώς αυξάνεται το μέγεθος της οθόνης ή η απόσταση προβολής. Δεν έχει νόημα να ξοδεύετε περισσότερα από ό, τι είναι απαραίτητο για να έχετε την καλύτερη δυνατή ανάλυση. Αν θα εμφανίζατε στατικές φωτογραφίες περισσότερο από βίντεο και η περιοχή της οθόνης είναι μόνο γύρω από αρκετά τετραγωνικά μέτρα, τότε θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε μικρότερο pixel pitch, όπως P6, P5, P4, για να έχετε έναν καλύτερο ορισμό και αποτέλεσμα επίδειξης.

Εξωτερική οθόνη Οθόνης LED

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us