Οθόνη LED RGB του PH8 SMD3535 με τηλεχειριστήριο συγχρονισμού

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH8
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Οθόνη LED RGB με διάσταση 8 mm Pixel

Εδώ είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με την εξωτερική οθόνη LED P8: Υπάρχουν   15.625 εικονοστοιχεία ανά τετραγωνικό μέτρο. Αυτός ο τύπος μονάδας απεικόνισης LED RGB είναι 32x16 κουκκίδες, 256x128 mm. Ο τύπος LED είναι SMD3535, μέθοδος ελέγχου σταθερού ρεύματος 1/4 σάρωσης, περίπου 6000 nits με δοκιμή με το εργαλείο δοκιμής επαγγελματικής φωτεινότητας   με το LED Nationstar. Η ελάχιστη απόσταση προβολής της εξωτερικής οθόνης LED P8 είναι 8 μέτρα. Το τυποποιημένο μέγεθος πάνελ LED είναι 1024x1024   mm, περίπου 42   kg / pc, πάχους 145 mm.

Για την οθόνη LED P8 RGB που φαίνεται παρακάτω, το μέγεθος της οθόνης είναι W 8.192   x H 2.304 μέτρα, με συνολική ανάλυση W 1024   x Η 288 εικονοστοιχεία.

Οθόνη LED RGB

Περιφερειακοί εξοπλισμοί οθόνης RGB LED

 • Επεξεργαστής βίντεο. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή βίντεο, θα μπορούσε να προσφέρει στους πελάτες πολύ περισσότερη ευκολία. Εκτός αυτού, θα μπορούσε να πάρει σήματα εισόδου όπως HDMI, DVI, VGA, SDI κ.λπ.

 • Powerbox. Με ένα κιβώτιο τροφοδοσίας για να υποστηρίξει την οθόνη LED, δεν είναι μόνο κάτι σαν ηλεκτρική ενέργεια, αλλά έχει επίσης τη λειτουργία για την αποφυγή της αστραπής από την οθόνη, καθώς ο αλεξικέραυας OBO είναι εξοπλισμένος μέσα. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποφύγετε μια μεγάλη απώλεια.

 • Αισθητήρα φωτεινότητας. Μπορεί να καταλάβετε αυτή τη λέξη. Ναί. Η λειτουργία του είναι να ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης LED σύμφωνα με το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό θα μπορούσε να κάνει την οθόνη να κρατήσει τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Κλιματιστικό. Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αλλά για μια γιγαντιαία οθόνη LED που   εγκαθίσταται σε χώρες των οποίων η μέση θερμοκρασία ετησίως είναι πάνω από 30 ℃, ένα κλιματιστικό θα μπορούσε να κρατήσει την οθόνη LED σε καλή λειτουργία όλη την ώρα.

 • Στερεοφωνική ακουστική. Αυτό συμβαίνει συνήθως στην οθόνη LED για κινητά τηλέφωνα, για να εκφραστούν κάποιες ειδήσεις για τα εμπορικά κέντρα, κλπ.

RGB LED Δυνατότητες οθόνης

☛Κάθε μέγεθος είναι διαθέσιμο χωρίς ραφές. Το μέγεθος της οθόνης LED μπορεί να είναι μικρό ή μεγάλο, αποφασισμένο από την τοποθεσία εγκατάστασης και τον χώρο. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα σε σύγκριση με την οθόνη LCD. Για την οθόνη LCD, κάθε κεραμίδι έχει ρυθμιστεί. Εάν οι πελάτες επιθυμούν μεγαλύτερο μέγεθος, τότε θα υπάρχει πρόβλημα ραφής μεταξύ δύο πλακιδίων μετά την εγκατάσταση. Αλλά για την οθόνη LED, είναι απρόσκοπτη, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι.

☛ Η διάρκεια ζωής είναι μεγαλύτερη.   Η πλήρης έγχρωμη οθόνη LED είναι με   μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από αυτήν της οθόνης LCD στην ίδια κατάσταση λειτουργίας. Για μια οθόνη LED RGB, δεν υπάρχει πρόβλημα να εργαστείτε τουλάχιστον 5 χρόνια, ενώ μια οθόνη LCD πρέπει να αντικατασταθεί με μια νέα οθόνη μετά από 2 χρόνια λειτουργίας.

☛ Το αποτέλεσμα εμφάνισης είναι καλύτερο. Λόγω της υψηλής φωτεινότητας, μεγαλύτερης γωνίας θέασης, η επίδειξη οθόνης LED είναι πολύ καλύτερη από αυτή της οθόνης LCD.  

Οθόνη LED RGB

Οθόνη LED RGB

Επιλογή επιλογής προμηθευτών LED RGB

Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές οθονών απεικόνισης LED στην αγορά. Πρέπει να επιλέξετε έναν καλό συνεργαζόμενο συνεργάτη για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έργο. Ο επαγγελματισμός είναι ένας σημαντικός δείκτης για να κριθεί ο κατασκευαστής. Υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να εξεταστούν, για παράδειγμα, το σημείο εγκατάστασης, η μέθοδος εγκατάστασης, η πηγή εισόδου, η απόσταση παρακολούθησης κ.λπ.

Το Dreamway θα μπορούσε να είναι ο κύριος συνεργάτης σας για τις οθόνες LED.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us