Εξωτερική οθόνη LED με 6 mm αδιάβροχο τοίχο βίντεο υψηλής ανάλυσης

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH6
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Εξωτερική αγορά οθόνης LED

Σύμφωνα με μια έκθεση, η αγορά για υπαίθρια οθόνη LED το 2016 εκτιμήθηκε σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.   Και αναμένεται να αυξηθεί σε 13 δισ. Δολάρια ΗΠΑ το 2022. |

Γιατί η εξωτερική απαίτηση LED οθόνη έχει αυξηθεί αυτά τα χρόνια; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες: μεγαλύτερη φωτεινότητα από τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης, όπως η αφίσα. εύκολη και άνετη αλλαγή περιεχομένου μέσω ασύρματου ελέγχου από οπουδήποτε? πιο ανταγωνιστική τιμή από άλλες μεθόδους διαφήμισης σε μακροπρόθεσμη βάση · εξοικονόμηση ενέργειας για εξοικονόμηση περισσότερης ισχύος και προστασία του   περιβάλλον. Αυτοί είναι μερικοί κύριοι λόγοι. Φυσικά, υπάρχουν μειονεκτήματα όπως ένα υψηλό κόστος επένδυσης στην αρχή και μια άγνωστη ζήτηση για   διαφήμιση.

Εξωτερική τεχνολογία οθόνης LED

Για υπαίθρια οθόνη πλήρους χρώματος με LED, τώρα περισσότερο από το 80% των έργων χρησιμοποιούν   Τύπος SMD. Πριν από το 2014, η DIP είναι η κύρια τεχνολογία για εξωτερική οθόνη LED. Σε σύγκριση με αυτούς τους δύο τύπους, τα κύρια χαρακτηριστικά της SMD είναι το χαμηλότερο κόστος εργασίας, το μικρότερο βάρος, η μεγαλύτερη γωνία θέασης, το καλύτερο αποτέλεσμα απεικόνισης. Για το DIP, η φωτεινότητα του είναι ελαφρώς υψηλότερη (περίπου 500 nits υψηλότερη) από αυτή της SMD με βάση τον ίδιο τύπο.

Εδώ πάρτε το Dreamway P6 εξωτερική οθόνη LED για ένα παράδειγμα. Έγινε κορυφαία από το 2017 και ολοκληρώσαμε πάνω από 100 έργα αυτού του τύπου για υπαίθρια σταθερή οθόνη LED, με κάθε έργο περίπου 18 τετραγωνικών μέτρων. Είναι κατασκευασμένο από SMD2727. Η συνολική ανάλυση αυτής της εξωτερικής οθόνης LED μεγέθους είναι πολύ υψηλή.   Στην πραγματικότητα, όταν βγήκε το 2015, ήταν SMD3535. Αλλά κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, διαπιστώσαμε ότι είναι εύκολα κατεστραμμένο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης επειδή το τσιπ είναι μεγαλύτερο. Στη συνέχεια άλλαξαμε στον τύπο SMD2727. Παραδόξως διαπιστώσαμε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αποφευχθεί. Εκτός αυτού, η φωτεινότητα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του SMD3535. Αυτή ήταν μια συναρπαστική ανακάλυψη εκείνη την εποχή.

Εξωτερική οθόνη LED

Εξωτερική οθόνη LED

Έλεγχος ποιότητας εξωτερικής οθόνης LED

Στο Dreamway, είμαστε υπερήφανοι για την επιθεώρηση και την έξοδο από τα πάνελ LED για κάθε έργο πριν από τη συσκευασία. Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε είναι   έως   βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες θα μπορούσαν να πάρουν τα προϊόντα χωρίς προβλήματα. Αυτό απαιτεί να δώσουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Για παράδειγμα, προϊόντα   η γήρανση είναι μια σημαντική διαδικασία για την κατασκευή μιας εξωτερικής οθόνης LED υψηλής ποιότητας.

Τι κάνουμε σε αυτή την πτυχή: Αφού παράγονται μονάδες LED, θα γήρανσης περίπου 24 ώρες πριν από τη συγκόλληση και την κάλυψη της μάσκας. Στη συνέχεια θα γήρανσαν για άλλες 24 ώρες.   Μετά από αυτό, συναρμολογούνται στα ερμάρια. Μετά τη συναρμολόγηση, ολόκληρη η οθόνη LED θα γήρανσης τουλάχιστον 3 ημέρες σε ALL WHITE, RED, GREEN, BLUE και video ανταλλαγή. Αυτό γίνεται για να αποφευχθούν οι ατέλειες της συγκόλλησης εν ψυχρώ στους λαμπτήρες LED ή στα ολοκληρωμένα κυκλώματα οδήγησης κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Μόλις βρεθεί ένα τέτοιο ελάττωμα, οι μηχανικοί μας θα κάνουν ένα μικρό σημάδι σε αυτό το συγκεκριμένο λαμπτήρα LED και την επισκευή. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, καλώδιο   η σύνδεση εντός των πλαισίων LED είναι ένα σημείο παραμελημένο από τους περισσότερους κατασκευαστές. Αλλά στο Dreamway, προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα να φτιάχνουμε όλα τα καλώδια όσο το δυνατόν πιο τακτοποιημένα.

Εξωτερική οθόνη LED

Εξωτερική οθόνη LED

Χαιρετίζουμε την επίσκεψή σας στο   το εργοστάσιό μας για να διερευνήσει περισσότερες από την εξωτερική οθόνη LED μας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us