Εξωτερική οθόνη LED με P 6 SMD LED Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH6
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Εξωτερικές προδιαγραφές της κάρτας οθόνης LED

Αυτή είναι η οθόνη LED P6, με W 3.84   x H 2.304 m μέγεθος οθόνης, W 640 x Η 384 εικονοστοιχεία. Αυτή η υπαίθρια οθόνη LED είναι κατασκευασμένη από παραγγελία, με W 384   x H 576 mm μέγεθος πίνακα LED (27,25 " διαγώνιο μέγεθος), το οποίο σχεδιάστηκε για την αγορά της Ινδίας. Κάθε ντουλάπι αποτελείται από μονάδες οθόνης P6 6 τεμαχίων, κατασκευασμένες με SMD2727, Nationstar LED, PCB πάχους 1.6mm, περίπου 6.500 nits με δοκιμή με χρωματομετρητή φωτεινότητας, | 1 τεμ. Τροφοδοτικό με 5V60A, 1 τεμάχιο κάρτα λήψης για υποστήριξη W 64   x H 96 εικονοστοιχεία, με ρυθμό ανανέωσης περίπου 1.600 Hz, σύνδεση ισχύος και σήματος Linko με πρότυπο CE / UL. Η κάρτα ελέγχου που υιοθετείται είναι η μάρκα Linsn, με τη μέθοδο ελέγχου συγχρονισμού.

Εξωτερική οθόνη LED

Εξωτερική οθόνη LED

Για SMD LED οθόνη, δεν χρησιμοποιείται μόνο για εσωτερικούς χώρους, αλλά αυτά τα αρκετά χρόνια έχει επίσης αντικαταστήσει τον τύπο DIP που θα εφαρμοστεί ευρέως για υπαίθρια μεγάλη οθόνη LED LED. Φυσικά, οι τύποι LED είναι διαφορετικοί από εξωτερικούς και εσωτερικούς. Οι συνήθεις τύποι για υπαίθρια διαφήμιση είναι SMD1921, SMD2727, SMD3535, κλπ, ενώ οι εσωτερικοί τύποι είναι SMD1515, SMD2121.   Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και με υψηλή φωτεινότητα για υπαίθριους τύπους LED.

Υπάρχουν μερικά προβλήματα εξωτερικής οθόνης LED και θα μπορούσαμε να προσφέρουμε τις αντίστοιχες μεθόδους επίλυσης προβλημάτων:

 • Υψηλή εξωτερική θερμοκρασία. Κατά τη λειτουργία μιας εξωτερικής οθόνης LED, είναι ζεστό από μόνο του. Εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή και η οθόνη δεν μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα καλά, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην οθόνη LED.  

☛ Λύση: Για τις χώρες των οποίων οι θερμοκρασίες είναι περισσότερο από 30 ℃ τις περισσότερες φορές, προτείνουμε στους πελάτες να προσθέσουν κλιματιστικό. Για εμάς, χρησιμοποιούμε πάχους 1,6 χιλιοστών PCBs μονάδων LED εμφάνισης, το οποίο είναι καλύτερο στη διάχυση θερμότητας. Οι 4 ανεμιστήρες ψύξης είναι εξοπλισμένοι ανά πάνελ LED γενικά για καλύτερο αερισμό. Ισχύουν οι τροφοδοσίες των οποίων η θερμοκρασία εργασίας φτάνει στους 70 ℃.

 • Σοβαρός καιρός, συμπεριλαμβανομένης βροχής, σκόνης, υγρασίας, κεραυνού. Αυτές είναι οι συνήθεις καιρικές συνθήκες που συναντώνται από την εξωτερική οθόνη LED. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει βραχυκύκλωμα. Ακόμη χειρότερα, το φωτιστικό LED θα μπορούσε να είναι σε πυρκαγιά, το οποίο είναι μεγάλο πρόβλημα τότε.

☛ Λύση: Το πλαίσιο LED που κατασκευάζουμε είναι αδιάβροχο εξωτερικά με βαθμό προστασίας IP65, με πίσω πόρτα και κάλυμμα. Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει τη βροχή να βλάψει την οθόνη LED σε κάποιο βαθμό. Όλα τα υπαίθρια δομοστοιχεία οθόνης LED είναι βαμμένα με συμβατική επίστρωση, η οποία είναι με τη λειτουργία της υγρασίας, αδιάβροχο, 0088 | μούχλα απόδειξη. Για το πρόβλημα του κεραυνού, οι πελάτες θα μπορούσαν να προσθέσουν έναν απαγωγό αστραπής OBO στην τοπική αγορά ή θα μπορούσαν να επιλέξουν να αγοράσουν ένα κιβώτιο τροφοδοσίας από εμάς εξοπλισμένο με ένα αλεξικέραυνο OBO μέσα. Θα ήταν πιο βολικό να λειτουργούν αφού έχετε την εξωτερική οθόνη LED με το κιβώτιο τροφοδοσίας που είναι εξοπλισμένο.

Εξωτερική οθόνη LED πίνακα ελέγχου

Αφού μάθετε τα παραπάνω, παρακαλώ στείλτε μας ένα μήνυμα ή στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν θέλετε να αποκτήσετε κάποια περισσότερη γνώση του υπαίθριου   Ένδειξη LED.  

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us