Εξωτερικό τοίχο βίντεο LED υψηλής ανάλυσης P6 με επεξεργαστή βίντεο

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH6
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 m2
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 1000 m2 / μήνα

Εξωτερική γνώση LED τοίχου βίντεο:

Εδώ θα ήθελα να μιλήσω για μερικά σημεία πριν αγοράσετε   βίντεο τοίχος:

☛Ελέγξτε το σημείο εγκατάστασης - Αυτό είναι σημαντικό για να καθορίσετε την απόδοση επένδυσης που θα μπορούσατε να πάρετε από την επένδυση αυτού του βίντεο τοίχου μίσθωσης.

☛Καθαρίστε την περιοχή εγκατάστασης - Πόσο μεγάλο μέρος αυτού του υπαίθριου τοιχείου βίντεο LED θα μπορούσε να εγκατασταθεί σε αυτό το συγκεκριμένο χώρο;  

Εύρεση της ελάχιστης απόστασης προβολής που θέλετε να λάβετε - Αυτό θα μπορούσε να αποφασίσει ποιος τύπος κλίσης pixel θα χρησιμοποιηθεί με κάποιο τρόπο.

☛Επιβεβαιώστε ότι πρόκειται για μόνιμη εγκατάσταση ή για αφαίρεση κάποιες φορές - Αυτό θα μπορούσε να αποφασίσει την ακριβή λύση του έργου.

☛Ελέγξτε ποιες πηγές εισόδου θέλετε - Αν πρέπει να εξοπλιστεί ή όχι ένας επεξεργαστής τοίχου LED.

Φροντίστε να αποφασίσετε εκ των προτέρων τους παραπάνω παράγοντες θα μπορούσε να εξασφαλίσει στους κατασκευαστές να σας προσφέρουν την καλύτερη λύση για έναν υπαίθριο τοίχο βίντεο LED. Για να αγοράσετε μια οθόνη LED, είναι μια επένδυση που σας χρειάζεται να επιλέξετε και να εξετάσετε προσεκτικά.

Για υπαίθρια διαφήμιση με LED, είναι ένας καλός τρόπος για να διαφημίσετε το εμπορικό σήμα σας και να κάνετε εσείς ή την εταιρεία σας να είναι γνωστοί μεταξύ   τους πιθανούς πελάτες σας. Θα ήθελα να συστήσω έναν τύπο για να ξεκινήσετε την επένδυση. Αυτό είναι το 00132 | P6 εξωτερική οθόνη LED, με ασυναγώνιστη επίδειξη επίδρασης με τεχνολογία SMD, υψηλή φωτεινότητα που βλέπει σαφώς κάτω από ισχυρό άμεσο ηλιακό φως, υψηλή ευκρίνεια για τους πελάτες να δείχνουν στατικές εικόνες με καλύτερο   αποτέλεσμα από αυτό του P10 ή P16.

Για να επιλέξετε έναν καλό εξωτερικό τοίχο βίντεο LED, είναι πολύ   είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε την ενσωμάτωση LED. Δεύτερον, είναι η τεχνική κατασκευής. Αυτά τα χρόνια, ο πιο διάσημος προμηθευτής SMD LED είναι η Nationstar, η οποία προσφέρει κορυφαία ποιότητα LED. Τα χαρακτηριστικά έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα από τους άλλους προμηθευτές LED και είναι πιο σταθερά. Φωτεινότητα είναι πολύ σημαντική για την υπαίθρια διαφήμιση LED. Εάν ο βιντεοταινός LED είναι χαμηλής φωτεινότητας κάτω από 6.000 CD / m2, το αποτέλεσμα οθόνης δεν θα ήταν καλό κάτω από ισχυρό άμεσο ηλιακό φως. Ως αποτέλεσμα, η έξοδος θα είναι δυσαρεστημένοι. Εάν ναι, γιατί don ' t επιλέγετε έναν πολύ πιο φωτεινό υπαίθριο τοίχο βίντεο LED για   η πρώτη φορά?   Αν και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει λίγα περισσότερα χρήματα, θα μπορούσε να σας φέρει υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI)   στο μέλλον. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σταθερότητα. Δεν μπορώ ' δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι πελάτες θα πληρώσουν για χρήματα για να πάρουν εξοπλισμό που πρέπει να επισκευαστεί τις περισσότερες φορές. Ακριβώς όπως ένας από τους πελάτες μας είπε, " Είμαι πάρα πολύ φτωχοί για να αγοράσουν φθηνά τοίχο βίντεο LED. Δεν μπορούσα ' t απολαμβάνουν χρήματα ή χρόνο για επισκευή κάθε δύο ημέρες " .

Εξωτερική λυχνία LED LED LED τοίχου τοίχου

Εξωτερική φωτεινή τοιχοποιία LED LED

Έλεγχος υπαίθριου τοίχου LED βίντεο

Στο εσωτερικό του υπαίθριου τοίχου LED βίντεο

Συμπέρασμα:

Βάσει της παραπάνω περιγραφής και των λεπτομερών φωτογραφιών,   Dreamway υπαίθρια LED τοίχο βίντεο θα μπορούσε να είναι το επόμενο υπαίθριο οθόνη διαφήμισης LED σας εάν ψάχνετε για έναν συνεργάτη συνεργασίας μακράς διαρκείας. Θα μπορούσαμε να είμαστε   συναισθηματική σχέση εταίρου από την ανησυχία για την παροχή υψηλής απόδοσης οθόνη LED, ανεξάρτητα από τις προ-πωλήσεις, κατά τη διάρκεια των πωλήσεων ή μετά την πώληση. Όλα αυτά   θα θέλαμε να επιτύχουμε είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην τοπική αγορά.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us