Ψηφιακά κορυφαία ταξί LED οθόνη τύπου PH5 τύπου Nationstar LED 4G Control

Λεπτομέρειες
Μάρκα Dreamway
Σειριακός αριθμός PH5
Χώρα προέλευσης Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
Πιστοποιητικό CE, ROHS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Προσφορά τιμής Διαπραγματεύσιμος
Ελάχιστη παραγγελία 1 μονάδα
Μέσος χρόνος παράδοσης Διαπραγματεύσιμος
Μέθοδος πληρωμής Τ / Τ, Western Union
Λεπτομέρειες πακέτου Θήκη από κόντρα πλακέ
Δυνατότητα παροχής 500 μονάδες / μήνα

Ψηφιακή Ταξί Tops Διαφήμιση

Ψηφιακό ταξί κορυφή   η διαφήμιση γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη σε ορισμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Μεξικό, ο Καναδάς, η Βραζιλία κλπ. Θα μπορούσε να αποδώσει πολύ περισσότερη προσοχή από άλλες μεθόδους διαφήμισης. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσε να φέρει στους πελάτες περισσότερα οφέλη.

Οι ψηφιακές κορυφές ταξί μπορούν να θεωρηθούν ως τύποι LCD, με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση. Αλλά σε σύγκριση με την οθόνη LCD, η LED έχει πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα και θα μπορούσε να φανεί υπαίθρια. Για την κορυφαία οθόνη LED ταξί μας, η φωτεινότητα της είναι πάνω από 5.500 nits. Αυτό το επίπεδο δεν αποτελεί πρόβλημα για το εξωτερικό περιβάλλον. Εκτός από αυτό, εδώ είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κορυφαίας ψηφιακής σήμανσης ταξί μας:

 • Αναπαραγωγή βίντεο. Οι ψηφιακές κορυφές ταξί μας δεν θα μπορούσαν μόνο να δείχνουν στατικές φωτογραφίες, γραφικά, κείμενα, αλλά και να παίζουν βίντεο όπως το MP4.

 • Βαθμός προστασίας IP65. Η λυχνία LED που χρησιμοποιείται είναι προστασία UV. Και ολόκληρο το σχέδιο του πίνακα LED είναι IP65, με τα PC φύλλα να καλύπτουν τις δύο πλευρές για να προστατεύσουν ξανά.  

 • Λεπτό αλλά ισχυρό σχέδιο. Το περίβλημα είναι ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με την αισθητική και την πραγματική εφαρμογή. Όπως γνωρίζουμε, το ταξί δεν είναι τόσο μεγάλο και πάντα τρέχει. Αυτό αποφασίζει ότι η ψηφιακή οθόνη LED για ταξί πρέπει να είναι μικρή. Το πλάτος του πάχους της κορυφής ταξί είναι μόνο 16 εκατοστά. Και είναι σχήμα σκάλας. Το λεπτότερο πλάτος είναι μόνο 8 cm. Έτσι η εμφάνιση φαίνεται ωραία. Για το πρόβλημα της ασφάλειας, χρησιμοποιούμε γαλβανισμένες βάσεις σιδήρου, οι οποίες είναι   δεν είναι εύκολο να σπάσει και να βεβαιωθείτε ότι τα ταξί θα μπορούσαν να τρέξουν σε ανώμαλους δρόμους χωρίς κανένα πρόβλημα.

 • 4G / USB. Τώρα η κύρια μέθοδος τηλεπικοινωνιών είναι 4G. Για τη διαφήμιση του Dreamway με ψηφιακό ταξί ελέγχεται επίσης από το 4G. Οι πελάτες θα μπορούσαν να λειτουργούν οποτεδήποτε, οπουδήποτε υπάρχει σήμα 4G των οθονών κορυφαίων οδηγήσεων ταξί. Για παράδειγμα, αν η κορυφή ταξί είναι στις ΗΠΑ, και ο πελάτης βρίσκεται τώρα στην Κίνα.   Θέλει να αλλάξει το περιεχόμενο στην οθόνη LED ταξί. Στη συνέχεια, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να υπογράψει την πλατφόρμα και να επιλέξει το συγκεκριμένο ψηφιακό   ταξί κορυφές και πατήστε " Αποστολή " . Θα μπορούσε ακόμη και να λειτουργήσει μόνο με ένα κλικ. Αυτό ονομάζεται επίσης διαχείριση συμπλέγματος. Και θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολύ χρόνο από το να στείλετε ένα προς ένα. Αυτό είναι κατάλληλο για πολλά toppers ταξί. Εάν υπάρχει μόνο 1 μονάδα μονάδας ταξί για την επάνω οθόνη LED που χρειάζεται να λειτουργήσει, τότε θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το USB εάν βρίσκεστε κοντά στην οθόνη. Και οι δύο τρόποι είναι διαθέσιμοι.

Ψηφιακές φόρμες ταξί

Ψηφιακές φόρμες ταξί

Ψηφιακές φόρμες ταξί

Το Dreamway διαθέτει ψηφιακό ταξί με το PH5. Και οι τύποι PH4 ή PH3 θα μπορούσαν να γίνουν σύμφωνα με την απαίτηση. Για το PH4, η ανάλυσή του είναι υψηλότερη από αυτή του PH5, ενώ το PH3 είναι το υψηλότερο μεταξύ αυτών των τριών τύπων. Βρήκαμε πολλές λεπτομέρειες για αυτό το ταξί. Έτσι το προϊόν μας έχει σταθερή ποιότητα και φιλική προς το χρήστη λειτουργία. Θα μπορούσε να σας φέρει πολλά περισσότερα οφέλη από ό, τι περιμένετε.

Καλώς ήλθατε να συμβουλευτείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ψηφιακές κορυφές ταξί μας.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us