Διαφανής οθόνη LED Μπροστινή και πλευρική λάμψη Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

2019-10-14

Η προοπτική εφαρμογής της αγοράς για τη διαφανή οθόνη LED είναι   να γίνει   ευρύτερο και ευρύτερο. Αυτά τα πεδία περιλαμβάνουν καταστήματα αυτοκινήτων 4S, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, καταστήματα κοσμημάτων, καταστήματα ειδών ένδυσης, καταστήματα εστίασης, σκηνικά, κλπ. Υπάρχουν μερικοί διαφορές μεταξύ αυτού και του συμβατικού τύπου .

Διαφανής οθόνη LED

Προς το παρόν, υπάρχουν 2 κύριες κατηγορίες της διαφανούς οθόνης LED: μπροστινή λάμψη και πλευρική λάμψη. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των δύο τύπων που πρέπει να γνωρίζουμε αν θέλετε να αγοράσετε διαφανή οθόνη LED;

Χαρακτηριστικά των δύο τύπων Διαφανής οθόνη LED:

Τύπος λάμψης: 00132 | Αυτός είναι ένας συμβατικός τύπος στην αγορά και   οι πιο διαφανείς κατασκευαστές οθονών LED χρησιμοποιούν αυτή τη λύση. Ο ρυθμός διαφάνειας της οθόνης με οθόνη LED με λάμψη μπροστά είναι χαμηλότερος και η τιμή είναι επίσης χαμηλότερη. Αλλά η δομή της εγκάρσιας δέσμης είναι έτσι   πολύ. 00132 | επηρεάζει την ομορφιά.

Διαφανής οθόνη LED

☛ Τύπος λάμψης: Αυτό υιοθετείται από μερικούς κατασκευαστές διαφανούς LED οθόνης. Είναι με μεγάλο ποσοστό διαφάνειας, με λιγότερη διασταύρωση της δομής. Αλλά η τιμή είναι υψηλότερη.

Διαφανής οθόνη LED

Διαφανής οθόνη LED

Συγκρίσεις των 2 τύπων διαφανής οθόνη LED:

① Γωνία προβολής.  

Η μπροστινή λάμψη LED   είναι πρότυπο, με ορατή γωνία 160 ° .

Διαφανής οθόνη LED

Η ενδεικτική λυχνία πλευρικής λάμψης είναι τοποθετημένη στην επάνω ή κάτω πλευρά του PCB. Η ορατή γωνία είναι μία μόνο πλευρά λόγω του μπλοκ του PCB.

Transparent LED Display

②Μέσο χρώματος.

Η εμπρόσθια λάμψη LED δεν έχει προκαταβολή χρώματος από το 00132 | διαφορετικές γωνίες μετά τη διασπορά του φωτός μέσω του στρώματος ψεκασμού.

Transparent LED Display

Το LED πλευρικής λάμψης έχει μια προφανή απόχρωση χρώματος από διαφορετικές γωνίες, καθώς το υαλώδες υλικό έχει διαφορετικές επιδράσεις διάθλασης σε τσιπ LED σε διαφορετικές θέσεις.

Transparent LED Display

③ Αντοχή σε υγρασία.

Το μπροστινό LED λάμψης θα μπορούσε να αποτρέψει την υπεριώδη ακτινοβολία από το να καταστραφεί το τσιπ LED απευθείας με το στρώμα ψεκασμού και το κέλυφος του λαμπτήρα αντίστασης UV.

Transparent LED Display

Το   Η υπεριώδης ακτινοβολία θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη στα πλαϊνά LED λαμπάκια   καθώς θα μπορούσε να διεισδύσει μέσω του υαλώδους στρώματος.

Transparent LED Display

④ Ρυθμός διαφάνειας.

Ο ρυθμός διαφάνειας LED του μπροστινού λαμπτήρα είναι περίπου 79,5%, καθώς το πάχος του LED και του PCB είναι 1,6mm και το τμήμα φραγής φωτός είναι μόνο 1,6mm.

Transparent LED Display

Ο λόγος διαφάνειας LED των πλευρικών λαμπών είναι περίπου 69,2%, με LED πάχους 1mm και πάχος PCB 1,4mm, ενώ το τμήμα φραγής φωτός είναι τουλάχιστον 2,4mm.

Transparent LED Display

⑤Αντίσταση αντίστασης.

Η εμπρόσθια λάμψη LED περικλείει το τσιπ LED σφιχτά στην άκρη του PCB, | και οι τέσσερις ακίδες της λυχνίας LED συνδεδεμένες με το PCB, οι οποίες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την επίδραση 40Ν.

Transparent LED Display

Για τον τύπο LED με πλευρική λάμψη, το συγκολλητικό παρέμβυσμα της πλακέτας PCB και η λυχνία LED είναι 90 ° , με το σημείο κασσίτερου να συνδέει μόνο τη λυχνία LED στο PCB, γεγονός που κάνει τον αντίκτυπο μόνο 10N.

Transparent LED Display

⑥ Ελαφριά διαρροή.

Για το μπροστινό φωτισμό διαφανής οθόνη LED, είναι με παχύ κέλυφος λαμπτήρα και κολλοειδές, με τη λάμπα LED τοποθετημένη στο πλάι του PCB. Ο φως τοίχος καλύπτεται πλήρως. Έτσι δεν υπάρχει διαρροή φωτός.

Transparent LED Display

Ενώ για τον τύπο πλευρικής λάμψης, είναι με ένα λεπτό   το κέλυφος του λαμπτήρα και το κολλοειδές και η λυχνία LED τοποθετημένη κάτω από το PCB. Δεν υπάρχει κάλυμμα στον τοίχο του φωτός, επομένως υπάρχει διαρροή φωτός.

Transparent LED Display

Τα παραπάνω σημεία είναι μόνο μερικές από τις δύο αυτές μορφές. Εάν θέλετε να πάρετε μια διαφανή τιμή οθόνης LED, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us