Τεχνολογία οθόνης LED - 6 βασικές πτυχές για να αποκτήσετε το σημείο

2019-09-30

Καθώς οι απαιτήσεις για την αγορά της οθόνης LED βελτιώνονται, είναι καλύτερο να γνωρίσετε κάποια τεχνολογία οθόνης LED για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια κατάλληλη οθόνη LED.

Τεχνολογία οθόνης LED

6 Όψεις της τεχνολογίας Οθόνης LED:

① Υλικό οθόνης LED. Όταν επιλέγετε μια οθόνη LED σταθερής ποιότητας, το πιο σημαντικό σημείο είναι να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πρώτες ύλες με ένα διάσημο εμπορικό σήμα ή καλή διαμόρφωση. Για παράδειγμα, το Nationstar LED είναι γνωστό για την κατασκευή υψηλής ποιότητας LED diode. Τα PCB πρέπει να υιοθετηθούν με πάχος 1,6 mm. Το Drive IC είναι γενικά Macroblock ή Chipone. Για την τροφοδοσία, Meanwell   έχει καλύτερη σταθερότητα από άλλες μάρκες.

Τεχνολογία οθόνης LED

② Φωτεινότητα, ορισμός και ρυθμός ανανέωσης.

• Η ευκρίνεια: Για υπαίθρια προβολή οθόνης LED, εάν η οθόνη αντιμετωπίζει ισχυρό άμεσο ηλιακό φως όλη την ημέρα (ή θα μπορούσαμε να πούμε ότι βλέπει προς τα νότια), τότε η φωτεινότητα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 6.500 nits. Εάν η οθόνη LED   αντιμετωπίζει βόρεια, τότε είναι αρκετό με φωτεινότητα περίπου 5.000 nits. Για έργα εσωτερικής οθόνης LED,   η φωτεινότητα είναι 800 ~ 1.000 nits γενικά.

☛ Ορισμός: Αυτό εξαρτάται από τον τύπο της οθόνης LED. Για παράδειγμα, ένας τύπος βήματος pixel των 10mm είναι με 10.000 κουκκίδες ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ ένας τύπος 6mm pp είναι με 27.777 κουκίδες ανά τετραγωνικό μέτρο. Όταν προσφέρετε μια κατάλληλη λύση έργου στους πελάτες, είναι καλύτερο να γνωρίζετε την απόσταση προβολής και το μέγεθος οθόνης του έργου οθόνης LED.

☛ Ρυθμός επαναφοράς: Εξαρτάται από τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Καθώς η τεχνολογία LED οθόνης βελτιώνεται, μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και ο ρυθμός ανανέωσης με περισσότερο από 3.840Hz. Αυτό γενικά απαιτείται για τη χρήση εκδηλώσεων εκμίσθωσης ή για ζωντανή μετάδοση στούντιο. Καθώς οι κάμερες ή άλλες συσκευές λήψης θα στοχεύουν στην οθόνη LED, θα υπήρχαν πολλές γραμμές σάρωσης εάν ο ρυθμός ανανέωσης είναι πολύ χαμηλός. Αυτό θα επηρεάσει την εμφάνιση τέτοιων συμβάντων. Αλλά εάν η οθόνη LED είναι για υπαίθρια σταθερή εγκατάσταση, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τόσο υψηλή λύση ρυθμού ανανέωσης. Σε αυτή την περίπτωση, η πτυχή φωτεινότητας   προτεραιότητα.

Τεχνολογία οθόνης LED

③ Διαδικασία χειρισμού. Εδώ είναι   τις τυπικές διαδικασίες γήρανσης και δοκιμής:

☛ Πρώτον, 24 ώρες γήρανσης σε όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα των μονάδων LED μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής τους.

☛ Στη συνέχεια, 72 ώρες γηράσκονταν σε όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα και τα βίντεο όλων των οθονών LED μετά την ολοκλήρωση της συναρμολόγησης και της ρύθμισης.

Τεχνολογία οθόνης LED

④ Back-up σύστημα ελέγχου. Για ορισμένα ειδικά έργα όπως η οθόνη LED γηπέδων, απαιτείται σύστημα εφεδρικού ελέγχου σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μόνο καλώδιο σήματος.

⑤Με προηγμένο λογισμικό. Όλα τα λογισμικά Windows υποστηρίζονται. Εκτός αυτού, έχει τη λειτουργία ενός ρολογιού για να δείξει το χρόνο, την ημερομηνία.

Τεχνολογία οθόνης LED

⑥Υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο:

✔ Θα μπορούσε να μεταδώσει προγράμματα δορυφορικής τηλεόρασης σε Hi-Fi.

✔ Θα μπορούσε να αναπαράγει βίντεο προγράμματα VCR, DVD, VCD σε Hi-Fi.

✔ Υποστηρίζει διαφορετικά σήματα εισόδου και εξόδου, για παράδειγμα, HDMI, DVI, VGA, SDI, YPBPR, S_VIDEO κ.λπ.

✔ Θα μπορούσε να επικαλύψει κείμενα, στατικές εικόνες ή γραφικά στο βίντεο.

✔ Θα μπορούσε να επιτύχει αποτελέσματα όπως η πλήρης προβολή, η κοντινή λήψη, η αργή κίνηση σύμφωνα με την επεξεργασία στο λογισμικό.

✔ Θα μπορούσε να ρυθμίσει τη φωτεινότητα, την αναλογία αντίθεσης, τη δυνατότητα κορεσμού, τη χρωματικότητα μέσω του λογισμικού.

✔ Θα μπορούσε να εμφανιστεί συγχρόνως.

Τα παραπάνω είναι 6 σημεία τεχνολογίας LED. Φυσικά, θα είναι όλο και περισσότερες πτυχές με την ανάπτυξη της οθόνης LED.

Καλώς ήλθατε να μας ρίξετε ένα μήνυμα ή να μας στείλετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us