Τύποι προβολής LED που αναπτύχθηκε πρόσφατα στη βιομηχανία - 5 τύποι

2019-09-23

Ως αναδυόμενη βιομηχανία, η οθόνη LED έχει εφαρμοστεί ευρέως σε πολλούς τομείς. Ανεξάρτητα από το ύψος ή το σχήμα pixel, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι οθόνης LED. Για παράδειγμα, μια οθόνη LED μικρού pixel pitch μπορεί να αντικαταστήσει εξοπλισμό επεξεργαστή, μια επίπεδη οθόνη LED   έχει αναπτυχθεί στην 3D επιφάνεια όπως μπάλες LED, πολλαπλές οθόνες LED, κουρτίνες LED, ακανόνιστες οθόνες LED κ.λπ.

Τύποι οθόνης LED

5 νέοι τύποι οθόνης LED:

① Ένδειξη χαμηλής φωτεινής ένδειξης βήματος pixel.

☛ Πλεονεκτήματα: Είναι απλό και με ωραίο χρώμα εμφάνισης. Εκτός αυτού, η τεχνολογία διόρθωσης από σημείο σε σημείο θα μπορούσε να βαθμονομήσει ολόκληρη την οθόνη LED και να την κάνει να λειτουργεί συνεχώς ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας. Μικρή προβολή LED βήματος pixel αναφέρεται κυρίως σε εκείνους τους τύπους υπό P2.5, για παράδειγμα, P2, P1.9, P1.8, P1.6, P1.5, P1.2, και ούτω καθεξής.

☛ Τεχνολογικές προκλήσεις: Παρακωλύεται από τη συσκευή ενθυλάκωσης και την τεχνολογία. Όπως γίνεται με μικρότερο και μικρότερο βήμα pixel, υπάρχει δυσκολία στην κατασκευή υπό εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία. Η απόσταση μεταξύ των υλικών γίνεται όλο και μικρότερη. Ως αποτέλεσμα, είναι εύκολο να προκαλέσετε βραχυκύκλωμα τσιπ ή άλλα προβλήματα.

Τύποι οθόνης LED

②Η οθόνη Creative LED.

☛ Πλεονεκτήματα: Διασπάται η παράδοση μιας επίπεδης οθόνης LED που πρέπει να γίνει μόνο ως σχήμα ορθογωνίου. Σε αυτό το στοιχείο, υπάρχουν διάφοροι τύποι προβολής LED κυρίως: οθόνες με στρογγυλές λυχνίες LED, οθόνες LED πολλαπλών πλευρών, κυκλικό τόξο, ακανόνιστο σχήμα, κουρτίνες LED, οθόνες LED με οθόνη LED, οθόνες LED LED, οθόνες LED.

☛ Τεχνολογικές προκλήσεις: Θα υπήρχαν μεγάλες ραφές ή ανωμαλίες εάν ο προμηθευτής είναι άπειρος, πράγμα που θα προκαλούσε την ομορφιά και το αποτέλεσμα προβολής. Και απαιτεί υψηλό επίπεδο για το R & D ικανότητα για τον προμηθευτή.

Τύποι οθόνης LED

③Διαφανή οθόνη LED.

☛ Πλεονεκτήματα: Θα μπορούσε να γίνει τόσο διαφανές όσο το γυαλί. Ταυτόχρονα, θα μπορούσε να δείξει ζωντανά χρώματα και να διαφημίσει. Είναι κατάλληλο για χρήση σε καταστήματα κοσμημάτων ή καταστήματα αυτοκινήτων.

☛ Τεχνολογικές προκλήσεις: Το κόστος είναι πολύ υψηλότερο, γεγονός που προκαλεί ότι δεν εφαρμόζεται ευρέως.

Τύποι οθόνης LED

④Συγχρονίστε την οθόνη LED.

☛ Πλεονεκτήματα: Καθιστά πολύ πιο εύκολη τη διαχείριση και την αποστολή περιεχομένου για οθόνες LED batch. Καθώς συνδυάζεται με το διαδίκτυο, θα μπορεί να ελέγχεται από απόσταση ή να παρακολουθείται μέσω διαχείρισης cloud cluster.

☛ Τεχνολογικές προκλήσεις: Πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διαχείριση του cloud. Εκτός αυτού, πολλές λειτουργίες πρέπει να λυθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Τύποι οθόνης LED

   ⑤Μηλέφωνο LED οθόνη.

☛ Πλεονεκτήματα:  

 00600 | Μεγάλης κλίμακας δικτύωση. Καθώς η ασύρματη οθόνη LED επικοινωνείται με GPRS, 3G ή άλλα ασύρματα δίκτυα, είναι απεριόριστες οι ποσότητες του τερματικού δικτύου.

 00600 | Εκδόσεις σε πραγματικό χρόνο. Θα μπορούσε να λαμβάνει περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή.

 00600 | Χωρίς όριο απόστασης. Τα περιεχόμενα θα μπορούσαν να αποστέλλονται στην ασύρματη οθόνη LED μόλις υπάρχει σήμα ασύρματου δικτύου όπως 3G ή 4G, χωρίς να περιορίζεται από την απόσταση ή την τοποθεσία.

 00600 | Πολλαπλές μέθοδοι κρυπτογράφησης πληροφοριών. Ο κωδικός αναγνώρισης ή ο κωδικός ελέγχου θα μπορούσαν να προστεθούν σύμφωνα με τους πελάτες ' απαιτήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πληροφοριών.

Types of LED Display

Για την παραπάνω εισαγωγή 5 τύπων οθόνης LED, θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία αναπτύσσεται και ότι θα υπάρξουν περισσότεροι νέοι τύποι που θα εμφανιστούν στο μέλλον.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us