LED φωτορύπανση - Τι την προκαλεί και πώς να το μειώσετε;

2019-09-09

Ρύπανση φωτός LED:

Για αυτό το θέμα, είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα με την ανάπτυξη της πόλης και της τεχνολογίας. Ακολουθούν ορισμένες πτυχές που πρέπει να αναπτυχθούν σε αυτό το άρθρο.

Ρύπανση φωτός LED

Διαφορετικοί τύποι φωτορύπανσης:

①Αυτό   περιλαμβάνει υπεριώδη, υπέρυθρη, μπλε-ακτινοβολία ή άλλη οπτική ακτινοβολία.

②Διακόσμητο φως. Υπάρχουν δύο τύποι: άμεση και έμμεση. Το άμεσο παρεμβατικό φως αναφέρεται σε φωτεινόφωρο   έρχεται σε επαφή με   με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα   και θα μπορούσε να μειώσει την οπτική διαχωριστική ισχύ, ενώ το έμμεσο ενοχλητικό φως σημαίνει ότι η φωτεινή δέσμη δεν θα έρθει σε επαφή, αλλά θα μπορούσε να βλάψει τα μάτια των ανθρώπων μετά την αντανάκλαση.

Καθώς η υψηλότερη φωτεινότητα της οθόνης LED είναι περίπου 6000 ~ 8000 nits, η τιμή αυτή δεν | ' t φθάνουν στη χαμηλότερη φωτεινότητα   του πρώτου σημείου που σημειώθηκε ανωτέρω. Και θα μπορούσαμε να δούμε ότι ανήκει στο 2ο σημείο πάνω από   ενοχλητικό φως.

Ρύπανση φωτός LED

Αιτίες της φωτορύπανσης στην οθόνη LED:

①Αυτός ο λόγος. Καθώς η υψηλότερη φωτεινότητα των οθονών LED θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και 8000 nits, θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή φωτοδίοδο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

②Τοποθέτηση. Θα έφερνε περισσότερο   ελαφρά παρεμβολές, εάν οι άνθρωποι σταματούν πολύ πιο κοντά στην οθόνη LED.

③Βιβλίο πρόσβασης. Διαφορετικοί άνθρωποι θα έχουν διαφορετικά συναισθήματα   σχετικά με τη φωτορύπανση με LED.  

④Σύπεδα. Αν τα περιεχόμενα στην οθόνη LED αλλάζουν πάρα πολύ ή είναι πολύ λαμπερά, όλα αυτά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ελαφρά παρεμβολές στους ανθρώπους.

Ρύπανση φωτός LED

LED μείωση της ρύπανσης του φωτός της οθόνης LED:

① Ρύθμιση της φωτεινότητας ανάλογα με το περιβάλλον. Σύμφωνα με την έρευνα, αν τα ανθρώπινα μάτια έχουν συνηθίσει στο περιβάλλον 800 nits, τότε θα μπορούσαν να δουν καθαρά στο περιβάλλον περίπου 80 ~ 8000 nits. Έτσι, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιείτε εξοπλισμό παρακολούθησης της φωτεινότητας περιβάλλοντος για να ρυθμίσετε την οθόνη LED στην περιοχή που είναι κατάλληλη για την προβολή των ανθρώπων. Κατά τη διάρκεια των νυχτών, η φωτεινότητα της οθόνης LED πρέπει να είναι κάτω από δέκα φορές της κανονικής φωτεινότητας.

②Κατά την παραγωγή μπλε-ακτίνων. Ο εξοπλισμός μέτρησης της ακτινοβολίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει την έξοδο του μπλε φωτός.

③ Ελέγξτε την εξάπλωση του φωτός LED. Αυτό πρέπει να διασφαλίσει ότι η κατεύθυνση φωτισμού είναι αυστηρά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

④Δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας. Εάν ο αισθητήρας αυτόματης φωτεινότητας είναι ελαττωματικός για να ρυθμίσει αυτόματα τη φωτεινότητα, τότε μπορεί να γίνει χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας στο λογισμικό.  

⑤ Βελτιώστε την απόδοση και την ποιότητα του προϊόντος. Αυτό απαιτεί από τους κατασκευαστές να ελέγχουν τη φωτεινότητα υπαίθρια και εσωτερικά στο εργοστάσιο.

⑥Δημιουργήστε τεχνολογία γκρι διορθώσεως πολλαπλών επιπέδων. Αυτό θα μπορούσε να βελτιώσει την οθόνη LED από   8 bit έως 14 bit, η οποία μειώνει τη μόλυνση των LED από τους ανθρώπους.  

Ρύπανση φωτός LED

Παρόλο που η οθόνη LED μπορεί να προκαλέσει φωτορύπανση με LED, εξακολουθεί να εφαρμόζεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό αποφασίζεται από τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

☛Μικρό μέγεθος. Για τα LED, είναι ένα μικρό τσιπ που πρέπει να εγκλειστεί μέσα στην εποξειδική ρητίνη. Έτσι είναι πολύ μικρό και ελαφρύ.

☛ Κατανάλωση ισχύος μικρότερη σε σχέση με το   λαμπτήρα πυράκτωσης. Για το LED, πρόκειται να μεταφερθεί απευθείας η ηλεκτρική ενέργεια στο φως, ενώ ο λαμπτήρας πυρακτώσεως πρόκειται να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε ενέργεια φωτός και θερμότητας. Έτσι, το LED εξοικονομεί πολύ ηλεκτρική ενέργεια. Εκτός αυτού, η φωτεινή απόδοση του LED είναι 8 φορές του λαμπτήρα πυρακτώσεως και μπορεί να εξοικονομήσει περίπου 80% ηλεκτρική ισχύ.

☛ Ασφαλής και ανθεκτική. Καθώς το LED είναι ενθυλακωμένο μέσα στην εποξειδική ρητίνη, δεν είναι εύκολο να υποστεί ζημιά.

Διάρκεια ζωής. Θεωρητικά, η διάρκεια ζωής του LED θα μπορούσε να φθάσει τις 100.000 ώρες.

Ρύπανση φωτός LED

Προσβλέπουμε στο γεγονός ότι η φωτορύπανση με LED μπορεί να ελεγχθεί και να μειωθεί στο μέλλον.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us