Εγκατάσταση οθόνης LED --- Συνηθισμένα προβλήματα και προσοχή

2019-08-13

Εγκατάσταση οθόνης LED:

Σήμερα, θα θέλαμε να μιλήσουμε για την εγκατάσταση της οθόνης LED, κυρίως υπαίθρια έργα LED οθόνης. Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε μια οθόνη LED (μπορείτε να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σημείο μέσω της σύνδεσης του   Αγοράστε οθόνη LED ), τότε η εγκατάσταση της οθόνης LED είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία για να γίνει αυτό. Και σας προτείνουμε να διαλέξετε λίγα λεπτά για να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να προετοιμαστείτε καλά. Κάποιες φορές συμβαίνουν ορισμένα ατυχήματα που προκαλούνται από ακατάλληλη εγκατάσταση. Ακόμα χειρότερα, θα μπορούσε να προκαλέσει την καύση ολόκληρης της οθόνης.

Ακολουθούν ορισμένα κοινά προβλήματα που πρέπει να εξεταστούν πριν από την   υπαίθρια εγκατάσταση βίντεο τοίχου LED:

☛ Η εξωτερική οθόνη LED πρέπει να   υποβάλλονται   τρομερό καιρό. Και μπορεί να πάρει υγρό ή υγρό μετά από μια μακρά περίοδο λειτουργίας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βραχυκύκλωμα ή να καεί, ακόμα και φωτιά.

☛ Η εξωτερική οθόνη LED μπορεί να επιτεθεί από ισχυρή ηλεκτρική και μαγνητική που προκαλείται από βροντές και αστραπές.

☛Η μεγάλη αλλαγή στο περιβάλλον. Στο   το καλοκαίρι, μπορεί να σταματήσει η οθόνη LED   λόγω της υψηλής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ενώ το σύστημα δεν μπορούσε ' t ακόμη και να ξεκινήσει το χειμώνα λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω προβλήματα, αυτές οι ακόλουθες πτυχές πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης εξωτερικής οθόνης LED:

① Κατά την κατασκευή της χαλύβδινης κατασκευής, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αντέχει τον άνεμο. Γενικά, είναι μεγάλη για μια υπαίθρια οθόνη LED. Και είναι εγκατεστημένο στον τόπο με πολυσύχναστους ανθρώπους. Τόσοι παράγοντες όπως η αδιάβροχη, η σκόνη, η αντίσταση στην αιολική ενέργεια, η προστασία από κεραυνούς, | κ.λπ., πρέπει να ληφθούν υπόψη. Εκτός αυτού, το κιβώτιο διανομής ενέργειας, το κλιματιστικό, η σκάλα πρέπει να τοποθετηθούν στη δομή του χάλυβα. Ένα ακόμα πράγμα, η ανέγερση σκαλωσιάς είναι μια σημαντική διαδικασία κατά τη διάρκεια της κατασκευής του χάλυβα. Επομένως, όλες αυτές οι λεπτομέρειες πρέπει να επιθεωρούνται και να εκτελούνται με αυστηρό τρόπο.

② Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης σήματος LED, είναι σημαντικό να τηρείτε το πρότυπο ηλεκτρικής ενέργειας. Πρέπει να είναι εξοπλισμένο με το σύστημα διανομής τριών σταδίων στην εγκατάσταση και το σύστημα προστασίας από διαρροές δύο σταδίων.

③Μετά   βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο προστασίας της εξωτερικής οθόνης LED θα πρέπει να είναι IP65 μπροστά και IP54 στο πίσω μέρος ή ακόμη υψηλότερο από αυτό το επίπεδο κατά την εγκατάσταση LED.

④Προσθέστε εξοπλισμό εξαερισμού κατά την εγκατάσταση της οθόνης LED, κάνοντας το εσωτερικό της οθόνης LED μεταξύ -10 ℃ έως 40 ℃.

⑤Ενημερώστε υψηλής ποιότητας καλώδια τροφοδοσίας. Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη LED, τόσο περισσότερη ισχύς χρησιμοποιείται. Και απαιτεί υψηλότερη απαίτηση για τη σταθερότητα των καλωδίων ισχύος. Ακολουθούν 3 σημεία:  

▷ Ο πυρήνας του καλωδίου πρέπει να είναι ο φορέας χάλκινων αγωγών.

▷ Η ανοχή της εγκάρσιας διατομής του πυρήνα πρέπει να είναι στην τυπική περιοχή.

▷ Το καουτσούκ που τυλίγεται στον πυρήνα θα πρέπει να πληροί το πρότυπο της μονωτικής και ευφλεκτότητας.

⑥ Προστασία φωτισμού και γείωση κατά την εγκατάσταση της οθόνης LED. Είναι καλύτερο να εξοπλίσετε τον απαγωγό κεραυνών για την εξωτερική οθόνη LED. Για τη γείωση, πρέπει να το χωρίσουμε σε δύο προϋποθέσεις: Το ένα είναι όταν η εξωτερική οθόνη LED είναι εγκατεστημένη αποκλειστικά, χρειάζεται ένα ενιαίο σύστημα γείωσης και η αντίσταση στο έδαφος πρέπει να είναι μικρότερη από 4 Ohm. Το άλλο είναι όταν η οθόνη LED είναι εγκατεστημένη στο κτίριο, 00132 | ανάγκη   να γειωθεί καλά, και η αντίσταση στο έδαφος πρέπει να είναι μικρότερη από 1 Ohm.

⑦Επιλογή κατάλληλου κουτιού διανομής ισχύος κατά την εγκατάσταση της οθόνης LED. Για το κιβώτιο τροφοδοσίας, πρέπει να είναι με μια λειτουργία τηλεχειρισμού ή με PLC έλεγχο για να γίνει πιο έξυπνη.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα εγκατάστασης οθόνης LED:

Εγκατάσταση οθόνης LED

Εγκατάσταση οθόνης LED

Εγκατάσταση οθόνης LED

Εγκατάσταση οθόνης LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us