Διαδραστικό δάπεδο LED και τακτική τεχνολογία LED δαπέδου

2019-08-07

Interactive LED Floor Εισαγωγή:

Ένα διαδραστικό δάπεδο με LED, που αποτελεί επίσης μέρος του δαπέδου dance dance LED, είναι ένα είδος δημιουργικής ψηφιακής απεικόνισης που συνδυάζεται με τη σκηνή ή το showroom. Με τη δομοστοιχειωτή σχεδίαση, αυτό   έχει εφαρμοστεί ευρέως με δάπεδο, οροφή, Τ-σκηνή.  

Πώς λειτουργεί ένα διαδραστικό δάπεδο LED; Εδώ έρχεται η αρχή: Η ειδικά επεξεργασμένη πηγή βίντεο θα δείξει μέσω ειδικής οθόνης LED   λογισμικού και εξόδου σήματος HDMI / DVI. Στη συνέχεια συνδέστε τον κύριο ελεγκτή μέσω καλωδίου σήματος και συνδέστε τον διανομέα σήματος με οπτική ίνα ή καλώδιο δικτύου για να εμφανίσετε την πλήρη οθόνη. Κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης μεταξύ του διαδραστικού δαπέδου και του ακροατηρίου, ο αισθητήρας θέσης στα πάνελ LED θα ανιχνεύσει το σημείο αλληλεπίδρασης   του κοινού. Ο ελεγκτής θέσης του διαδραστικού δαπέδου χορού LED θα περάσει αυτό το σημείο αλληλεπίδρασης στον υπολογιστή ελέγχου του δαπέδου LED. Μόλις ο υπολογιστής ελέγχου λάβει   οι συντεταγμένες θέσης, το λογισμικό θα μπορούσε να επικαλείται διαφορετικά προγράμματα και βίντεο από μόνο του. Έτσι, το διαδραστικό δάπεδο LED κάνει αντίστοιχες αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.  

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του διαδραστικού δαπέδου LED και του κανονικού δαπέδου LED; Εδώ είναι 3 σημεία:

①Διαφορετικό λογισμικό ελέγχου. Για ένα διαδραστικό δάπεδο LED, όχι μόνο   πρέπει να εμφανίζει περιεχόμενο   αλλά επίσης λαμβάνει τα σημεία αλληλεπίδρασης από το πάτωμα LED. Ενώ για ένα κανονικό πάτωμα LED, πρέπει να δείχνει μόνο, δεν χρειάζεται να λαμβάνετε άλλα σήματα.

②Διαφορετική κατεύθυνση μετάδοσης δεδομένων. Υπάρχει απόσβεση δεδομένων για ένα διαδραστικό δάπεδο LED, το οποίο είναι αμφίδρομο κιβώτιο ταχυτήτων. Για ένα κανονικό δάπεδο LED, είναι μια μετάδοση μονής κατεύθυνσης.

③Διαφορετικές λειτουργίες της οθόνης. Ένα διαδραστικό δάπεδο LED πρέπει να αισθάνεται, να συλλέγει και να περάσει τα σημεία αλληλεπίδρασης του κοινού εκτός από την εμφάνιση περιεχομένου, ενώ ένα κανονικό πάτωμα LED εμφανίζει μόνο.

Χαρακτηριστικά δαπέδου LED:

☛Διακόλλητη αντοχή σε κραδασμούς και καλή αντοχή στην ολίσθηση. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι ηθοποιοί θα μπορούν να χορεύουν πάνω σε αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ολίσθηση.

☛ Υψηλή φέρουσα στάθμη. Ένα δάπεδο LED θα μπορούσε να στηρίξει ένα αυτοκίνητο για να κυλήσει πάνω του. Ένα ενιαίο σημείο που φέρει δύναμη μπορεί να φέρει περίπου 2 τόνους (2.000 κιλά).

☛ Με τις μάσκες σύνθετου υλικού PC, το δάπεδο LED είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και μπορεί να εκτεθεί στον ήλιο. Δεν αντανακλά το φως, επομένως το αποτέλεσμα απεικόνισης είναι τέλειο.

☛Μια καλή αδιάβροχη. Το νερό θα μπορούσε να ξεπλένει άμεσα για το εξωτερικό πάτωμα LED, ενώ μια υγρή πετσέτα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το εσωτερικό δάπεδο LED.

• Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε εργαλεία για την εγκατάσταση ή την εγκατάσταση σιδηροτροχιάς.

☛Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως LED ορόσημο είτε ως οθόνη LED κατάστασης αν στοιβάζεται.

☛Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως διαδραστικό δάπεδο LED με τον αισθητήρα.

Πρόνοιας. Με τη λαβή που πρέπει να στερεωθεί στο πάτωμα των οδηγήσεων, οι πελάτες μπορούν να βγάλουν τα πάνελ LED δαπέδου εύκολα από μπροστά.

Διαδραστικό δάπεδο LED

Διαδραστικό δάπεδο LED

Διαδραστικό δάπεδο LED

Διαδραστικό δάπεδο LED

Τύποι δαπέδου LED:

Υπάρχουν πολλοί τύποι   LED δάπεδο, όπως P5.2, P6.25, P8.9, κλπ. Για τον πίνακα δαπέδου LED, είναι το αρθρωτό μέγεθος με W 500   x Η 1000 mm, περίπου 24 kg / pc.

Με τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά του διαδραστικού δαπέδου LED, θα χρησιμοποιηθεί ευρύτερα στο μέλλον.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us