LED Display Lamp Post - Πώς να το λειτουργήσει σταθερά;

2019-07-26

Εισαγωγή της ένδειξης της λυχνίας LED

Σε αυτά τα δύο χρόνια, η ένδειξη LED της λυχνίας LED έχει γίνει μια κατακερματισμένη αγορά για οθόνες LED. Επειδή το περιβάλλον εφαρμογής είναι διαφορετικό, η απαίτηση για την ένδειξη LED post lamp είναι επίσης διαφορετική. Για να μην αναφέρουμε την ευφυΐα και το λογισμικό, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απαιτήσεις, όπως υψηλή φωτεινότητα πάνω από 6.500 nits, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, ενεργειακή απόδοση, | ελαφριά, όμορφη εμφάνιση κ.λπ.

Για την επίδειξη της λυχνίας LED, ο εσωτερικός χώρος της είναι περιορισμένος. Η εσωτερική θερμοκρασία μπορεί να φτάσει πάνω από 70 ℃ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Αυτό είναι ένα πολύ υψηλό περιβάλλον εφαρμογής για το ηλεκτρονικό   προϊόντα. Επομένως, ο τρόπος για τον αποτελεσματικό έλεγχο της εσωτερικής θερμοκρασίας έχει γίνει σημαντικό μέρος αυτού του προϊόντος.

Υπάρχουν 3 σημεία που θα θέλαμε να εισαγάγουμε τον τρόπο επίλυσης αυτού του προβλήματος:

①Σχετάξτε με λιγότερη θερμότητα. Υπάρχουν πολλές πτυχές που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας μια αποδοτική τροφοδοσία υψηλής μετατροπής, υιοθετώντας μια κοινή οθόνη καθόδου, επιλέγοντας ένα μεγάλο chip LED   για μια λυχνία LED, εξοπλίζοντας τον αισθητήρα φωτεινότητας για να ρυθμίσετε αυτόματα τη φωτεινότητα, σβήνοντας την οθόνη για ένα χρονικό διάστημα με το τηλεχειριστήριο κ.λπ.

②Σχετάξτε με καλή απορρόφηση θερμότητας. Ακολουθούν ορισμένα σημεία:

☛ Βεβαιωθείτε ότι η είσοδος αέρα είναι αρκετά μεγάλη.

☛ Βεβαιωθείτε ότι η έξοδος αέρα είναι επίσης μεγάλη. Εκτός αυτού, εγκαταστήστε πολλούς ανεμιστήρες ψύξης. Αυτό θα μπορούσε να ελέγξει το εσωτερικό περιβάλλον ακόμα και οι οπαδοί δεν λειτουργούν.

☛Επιλέξτε γραφεία αλουμινίου για καλύτερη αγωγιμότητα θερμότητας.

☛ Τα καλώδια στο εσωτερικό του ντουλαπιού πρέπει να είναι ίσια ή τακτοποιημένα.

③ Φτιάξτε με αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

☛ Η κάρτα ελέγχου πρέπει να είναι με βιομηχανικούς αντιστάτες και πυκνωτές, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι ανθεκτικοί σε υψηλή θερμοκρασία.

☛ Τα καλώδια στο εσωτερικό του ντουλαπιού πρέπει να είναι ειδικά υλικά με αντίσταση σε υψηλή θερμοκρασία.

LED Οθόνη Λάμπα Οθόνη Μέθοδοι επικοινωνίας:

☛ Υποστήριξη καλωδίου CAT5 / 6, USB, κάρτας SD, 3G / 4G, WIFI, RJ45 κλπ.

☛Αποστήριξη αυτόματης και μη αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας.

☛ Υποστηρίζει το GPS και επιτυγχάνει την αναπαραγωγή διαφημίσεων συγχρονισμού σε πραγματικό χρόνο.

LED Λάμπα Δημοσίευση Ομαδοποίηση Χαρακτηριστικά διαχείρισης:

☛ Έλεγχος ασύρματης λειτουργίας. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε δυναμική διεύθυνση IP, αφού θα μπορούσε να είναι σε απευθείας σύνδεση, ανεξάρτητα από τη χρήση 3G, 4G, WIFI ή άλλων μεθόδων.

☛ Απελευθέρωση πιο ευέλικτου προγράμματος. Υποστηρίζει απελευθέρωση παρτίδων, χρονομετρημένη λήψη, απελευθέρωση εκτός σύνδεσης, πολλαπλές μορφές, μέσα μετάδοσης και ούτω καθεξής.

☛ Ασφάλεια μεταφοράς αρχείων υψηλού επιπέδου. Μόνο μετά την αναθεώρηση του χειριστή ότι τα περιεχόμενα και τα προγράμματα θα μπορούσαν να σταλούν στο τερματικό. Αυτό βελτιώνει την ασφάλεια.

☛ Καταγραφή λεπτομερούς αναπαραγωγής. Το σύστημα θα καταγράψει λεπτομερή αναπαραγωγή για κάθε τερματικό, όπως οι χρόνοι, η διάρκεια κ.λπ. Αυτό θα ήταν πιο βολικό για τους διαφημιζόμενους να ρωτήσουν και να προσκομίσουν απόδειξη για τη χρέωση.

☛ Παρακολούθηση της επίδειξης της λυχνίας LED με πραγματικό χρόνο. Υπάρχει μια ενότητα για την παρακολούθηση της οθόνης για το σύστημα.

☛ Διαχείριση συμπλέγματος. Είναι πολύ φθηνότερο. Θεωρητικά, θα μπορούσε να υποστηρίξει το μέγιστο 5.000 τερματικά.

☛ συγχρονισμός πραγματικού χρόνου. Θα μπορούσε να επιτευχθεί για όλους τους τερματικούς σταθμούς αυτής της λειτουργίας. Αυτό θα μπορούσε να κάνει όλες τις οθόνες των λυχνιών LED να εμφανίζονται ταυτόχρονα.

Περίληψη οθόνης LED Λάμπα Περίληψη:

Η φωτεινή ένδειξη της λυχνίας LED έχει ζεσταθεί για να φέρει μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα για τα έργα φωτισμού της πόλης. Με την παραπάνω λειτουργία και χαρακτηριστικά, πιστεύουμε ότι η αγορά αυτού του προϊόντος θα γίνει μεγαλύτερη.

Εμφάνιση της λυχνίας LED

Εμφάνιση της λυχνίας LED

Εμφάνιση της λυχνίας LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us