Εφέ LED Λάμπα στην Οθόνη LED οθόνη --- 8 πτυχές

2019-07-20

LED Λάμπα   Σημασία στην οθόνη Οθόνης LED

Το πιο σημαντικό μέρος της οθόνης LED είναι η λυχνία LED. Εδώ είναι 3 σημεία:

☛ Η λυχνία LED είναι το μέρος που καταλαμβάνει περισσότερο σε μια οθόνη LED. Για μια οθόνη LED τετραγωνικού μέτρου, υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες λαμπτήρες LED.

☛ Η λυχνία LED είναι το μέρος που επηρεάζει την απόδοση της οπτικής οθόνης, γεγονός που θα μπορούσε να επηρεάσει το κοινό στο 0088 | το   Οθόνη LED.

☛ Η λυχνία LED καταλαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό του συνολικού κόστους, από 30% έως 70%.

Ποιες είναι οι συνέπειες που θα μπορούσε να φέρει η Λυχνία LED σε μια οθόνη LED; Εδώ θα θέλαμε να εξηγήσουμε με 8 πτυχές:

①Απλή θέα. Η γωνία προβολής της οθόνης LED αποφασίζεται από τη γωνία προβολής της λυχνίας LED. Για τον τύπο SMD που εφαρμόζεται ευρέως τώρα, είναι με μεγάλη οπτική γωνία περίπου 160 ° για οριζόντια και κάθετη.

② Φωτεινότητα. Η φωτεινότητα της λυχνίας LED είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη συνολική φωτεινότητα της οθόνης LED. Το υψηλότερο   η φωτεινότητα της λυχνίας LED, τόσο μεγαλύτερο είναι το επίδομα ρεύματος. Αυτό είναι καλό για τη σταθερότητα της οθόνης LED. Οι περισσότεροι προμηθευτές θα βελτιώσουν την τρέχουσα ενότητα της οθόνης LED για να κάνουν τη φωτεινότητα μεγαλύτερη. Κάποιοι ακόμη και κάνουν αυτή την τρέχουσα τιμή πέρα ​​από ότι η λάμπα LED μπορεί να αντέξει. Αυτό θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της οθόνης LED. Εκτός αυτού, η εξασθένηση του φωτός LED θα είναι πολύ υψηλή περίπου 30% σε ένα μόνο έτος.

③ Ποσοστό αποτυχίας. Δεδομένου ότι η οθόνη LED αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες κόκκινων, πράσινων, μπλε λαμπτήρων LED, θα επηρεάσει ολόκληρο το οπτικό εφέ αν υπάρχει κάποιο από αυτά τα ελαττώματα χρώματος. Γενικά, ο ρυθμός αποτυχίας μιας οθόνης LED πρέπει να είναι   λιγότερο από 1 / 10.000 από τη συναρμολόγηση μέχρι την παράδοση.

④Αντιστατική. Η λυχνία LED είναι μια συσκευή ημιαγωγών. Είναι ευαίσθητο στον στατικό ηλεκτρισμό. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό για το   την αντιστατική ικανότητα στην οθόνη LED.

⑤ Διάρκεια ζωής. Θεωρητικά, η ζωή των λαμπτήρων LED θα μπορούσε να φτάσει τις 100.000 ώρες, που ισοδυναμούν με 11 χρόνια. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από άλλα εξαρτήματα όπως τροφοδοτικά, κάρτες ελέγχου κλπ. Έτσι, η λυχνία LED θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά μέρη μιας οθόνης LED αν έχει σταθερή ποιότητα, κατάλληλο ρεύμα, καλή απορρόφηση θερμότητας.

⑥Ενίσχυση φωτισμού LED. Μετά από μια χρονική περίοδο λειτουργίας, η φωτεινότητα θα κατέλθει κάτω και λίγο διαφορετικό χρώμα για μια ολόκληρη οθόνη LED, η οποία προκαλείται από την εξασθένηση του φωτός LED. Η ασυμφωνία της φωτεινότητας της κόκκινης, πράσινης, μπλε λυχνίας LED θα προκαλέσει την ασυμβατότητα της φωτεινότητας της οθόνης LED. Με τη λυχνία LED υψηλής ποιότητας, ο ρυθμός εξασθένησης φωτός θα είναι χαμηλός. Υπό την προϋπόθεση της κανονικής λειτουργίας των 1.000 ωρών και των 20mA, η εξασθένηση της κόκκινης λυχνίας LED θα πρέπει να είναι μικρότερη από 2%, ενώ το πράσινο και το μπλε θα πρέπει να είναι μικρότερες από 10%. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ονομαστικό ρεύμα 70% ~ 80% μόνο των 20mA για αυτούς τους λαμπτήρες LED κατά το σχεδιασμό της μονάδας LED απεικόνισης. Εκτός από τη λυχνία LED, η διάχυση θερμότητας των PCB, το περιβάλλον εφαρμογής θα έχουν επίσης κάποια επίδραση στην εξασθένηση του φωτός.

⑦Ένα μέγεθος λυχνίας LED. Το μέγεθος του λαμπτήρα LED καθορίζει το βήμα ή την ανάλυση του pixel. Για παράδειγμα, όσον αφορά τον τύπο DIP,   Η λυχνία LED των 5mm χρησιμοποιείται κυρίως για τα P16, P20, ενώ τα 3mm χρησιμοποιούνται κυρίως για τις P12, P10. Για τον τύπο SMD, το 3528 χρησιμοποιείται για εσωτερικούς χώρους όπως οι P6, P8, P10, ενώ το 2020 χρησιμοποιείται για P2, P2.5, P3, P4, P5.

⑧Συμφωνία. Η συμμόρφωση της κόκκινης, πράσινης, μπλε φωτεινότητας της λυχνίας LED και του μήκους κύματος καθορίζει τη συνοχή της φωτεινότητας της οθόνης LED. Αυτό αποφασίζεται από το τεχνικό επίπεδο   των προμηθευτών εγκαψούλωσης LED.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες του   Ενσωμάτωση LED Nationstar που χρησιμοποιούμε   για σχεδόν όλα τα υπαίθρια έργα:

LED Λάμπα

LED Λάμπα

LED Λάμπα

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us