Αγοράστε οθόνη LED - Πώς να επιλέξετε μια οθόνη LED με καλή ποιότητα;

2019-07-10

Πώς να αγοράσετε οθόνη LED με καλή ποιότητα; --- 5 Συμβουλές

Είναι λίγο ή πολύ συγκεχυμένη όταν αποφασίζετε να αγοράσετε οθόνη LED με σταθερή ποιότητα. Εκτός από έναν σημαντικό παράγοντα της τιμής οθόνης LED, | εδώ είναι 5 συμβουλές που είναι χρήσιμες για να σας βοηθήσει να πάρετε μια καλή οθόνη LED.

☛Η υψηλότερη φωτεινότητα. Αναφέρεται στη φωτεινότητα στο   η κλίμακα φωτεινότητας 255 όταν ρυθμίζετε με το λογισμικό οθόνης LED   και χρησιμοποιώντας το χρωματόμετρο φωτεινότητας για έλεγχο. Για διαφορετικές θέσεις   υπαίθρια   LED οθόνες, είναι διαφορετική για την απαίτηση φωτεινότητας. Για παράδειγμα, αν η οθόνη είναι στραμμένη προς τα νότια και το ηλιακό φως λάμπει στην οθόνη LED κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε η φωτεινότητα θα πρέπει να είναι περίπου 7.000 nits. Διαφορετικά, τα περιεχόμενα στην οθόνη δεν ήταν ορατά. Αν υπάρχει λίγη ηλιακή ακτινοβολία κατά τη διάρκεια της ημέρας, τότε είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε τον τύπο με 5.500 nits ή λιγότερο.

☛ Θερμοκρασία χρώματος. Εάν το χρώμα στην οθόνη LED είναι διαφορετικό από αυτό που εμφανίζεται στον υπολογιστή ελέγχου, είναι   μια σοβαρή παραμόρφωση. Αυτό σχετίζεται με τη θερμοκρασία χρώματος της ισορροπίας λευκού της οθόνης LED. Αν βλέπετε απευθείας την οθόνη LED με γυμνά μάτια, τότε η θερμοκρασία χρώματος της ισορροπίας λευκού πρέπει να είναι 6500 ~ 8000K.

☛ Ρυθμός επαναφοράς. Αναφέρεται στους χρόνους της οθόνης LED για την πλήρη εμφάνιση των περιεχομένων   σε κάθε δευτερόλεπτο. Εάν ο ρυθμός ανανέωσης είναι πολύ χαμηλός, όπως λιγότερο από 300Hz, τότε θα υπάρξει φαινόμενο jittering της οθόνης LED όταν βλέπεις με γυμνά μάτια. Και θα υπάρχουν γραμμές σάρωσης κατά τη λήψη φωτογραφιών στην οθόνη LED με μια φωτογραφική μηχανή αν είναι μικρότερη από 1.000Hz. Με μια οθόνη LED υψηλής συχνότητας ανανέωσης, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο χωρίς γραμμές σάρωσης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εκμίσθωση προβολής LED έργα.

☛Μήκος κύματος. Το μήκος κύματος αποφασίζει αν το χρώμα της οθόνης LED είναι καθαρό. Τότε πώς να αποφασίσετε με γυμνά μάτια; Ακολουθούν δύο σημεία:

①Όταν η οθόνη LED δοκιμάζεται με ισορροπία λευκού, θα πρέπει να είναι καθαρά λευκό και να μην υπάρχουν άλλα μικτά χρώματα. Εάν υπάρχει λίγο κόκκινο ή μπλε, τότε υπάρχουν κάποια προβλήματα με τις πρώτες ύλες ή την κατασκευή. Θα χειροτερέψει αν η οθόνη LED   λειτουργεί περισσότερο.

②Όταν η οθόνη LED δοκιμάζεται με κόκκινο, πράσινο, μπλε, θα είναι καθαρό κόκκινο, καθαρό πράσινο, καθαρό μπλε. Εάν εμφανίζεται πιο σκούρο ή ελαφρύτερο χρώμα, σημαίνει ότι τα χρώματα LED δεν είναι καθαρές. Αν είναι διαφορετικό για ένα συγκεκριμένο χρώμα, σημαίνει ότι η διαφορά μήκους κύματος είναι μεγάλη. Για μια οθόνη υψηλής ποιότητας LED, η διαφορά μήκους κύματος των μπλε και πράσινων LED πρέπει να είναι εντός 4nm, ενώ η διαφορά κόκκινου μήκους κύματος LED πρέπει να είναι εντός 5nm.

Αγοράστε οθόνη LED

Αγοράστε οθόνη LED

Αγοράστε οθόνη LED

☛ Ηλεκτρικό κύκλωμα. Το PCB είναι πολύ σημαντικό για μια οθόνη LED. Γενικά, θα πρέπει να έχει πάχος 1,6 mm. Αλλά τώρα οι περισσότεροι προμηθευτές κάνουν την οθόνη LED με μόνο 1.2mm   ή πάχους 1,0 mm ή 0,8 mm. Για τον τύπο με πάχος 1,6mm, το φύλλο χαλκού είναι πάχους 35um. Για εκείνους με λεπτότερο PCB, το φύλλο χαλκού έχει πάχος περίπου 18um. Το παχύτερο φύλλο χαλκού PCB, η καλύτερη διαρροή θερμότητας. Και είναι με πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα με παχύτερο φύλλο χαλκού PCB. Για τις οθόνες LED Dreamway, χρησιμοποιούμε PCB πάχους 1,6 mm για   όλα τα έργα LED οθόνη. Παρακάτω παρουσιάζονται φωτογραφίες με πάχος 1,6mm PCB:

Αγοράστε οθόνη LED

Αγοράστε οθόνη LED

Εάν θέλετε να αγοράσετε οθόνη LED με σταθερή ποιότητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε μια επαγγελματική λύση.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us