Η οθόνη αφισών LED γίνεται μια νέα τάση για διαφήμιση

2019-07-05

Εισαγωγή απεικόνισης αφισών LED

Η αφίσα με LED, η οποία αναπτύχθηκε από τη συσκευή αναπαραγωγής LED, είναι μια νέα τάση για εσωτερική διαφήμιση στα καταστήματα ειδών ή σε εμπορικά καταστήματα. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι ελαφρύ και εύκολο να απομακρυνθεί. Για οθόνη αφίσας LED, είναι κυρίως τύποι βήματος pixel 2,5 mm και 3 mm, με υψηλή ευκρίνεια. Το μέγεθος της οθόνης θα μπορούσε να γίνει όπως W 640   x H 1920 mm ή W 576   x Η 1920 mm. Το παχύτερο πλάτος   είναι 10 cm, ενώ το λεπτότερο πλάτος είναι μόνο 5 cm. Το βάρος είναι περίπου 35 kg. Είναι κατασκευασμένο με μπροστινή λύση συντήρησης. Οι πελάτες θα μπορούσαν να βγάλουν εύκολα μονάδες LED από μπροστά με ένα εργαλείο συντήρησης.

Παρακάτω είναι μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της οθόνης αφισών LED:

✔Μελεγχος χώρου. Η οθόνη αφής LED μπορεί να μετακινηθεί εύκολα σύμφωνα με τις τοποθεσίες.  

✔ Πολυμέσα. Η οθόνη ψηφιακής σήμανσης με LED θα μπορούσε να παρουσιάσει πολλά είδη πληροφοριών, όπως μηνύματα, ήχο, εικόνες, κ.λπ., καθιστώντας τις βαρετές διαφημίσεις ως ζωντανές και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητα των εταιρειών των μέσων ενημέρωσης.

✔Αποποίηση προσωπικών δεδομένων. Η προώθηση πωλήσεων στην οθόνη αφίσας LED είναι one-to-one, μη υποχρεωμένη και εξανθρωπισμένη. Αυτό θα μπορούσε να μεταβιβάσει τις σωστές πληροφορίες στους πιθανούς πελάτες χωρίς την προώθηση των πωλητών.

✔Αύξηση. Τα ακροατήρια για προβολή των οθονών με αφίσες LED είναι κυρίως ομάδες νεολαίας και μεσαίας τάξης. Καθώς οι ομάδες αυτές έχουν ισχυρή αγοραστική δύναμη, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα ανάπτυξης της αγοράς αυτού του τμήματος.

✔ Προσαρμογή. Διαφορετικά από τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, όπως φυλλάδια, εφημερίδες κ.λπ., η αφίσα LED είναι πολύ πιο φιλική προς το περιβάλλον, ταχύτερη ανταλλαγή περιεχομένου, η οποία είναι πολύ πιο πιθανό να γίνει αποδεκτή από το κοινό.

✔ Οικονομική αποδοτικότητα. Για φυλλάδια ή εφημερίδες, κοστίζουν πολύ στην εκτύπωση, την απόσπαση, ενώ η αφίσα LED δεν χρειάζεται να πληρώσει γι 'αυτά.

✔Τεχνολογία. Χρειάζεται τεχνική υποστήριξη για τη λειτουργία, τον υπολογιστή, την επεξεργασία βίντεο, την επεξεργασία εικόνων για τη λειτουργία της αφίσας LED, η οποία θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην τάση της αγοράς συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης.

✔Προβλητικότητα. Η αφίσα LED έχει εφαρμοστεί ευρέως σε εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, κυβερνητικές υπηρεσίες και   ακόμη και τα σπίτια.  

Εδώ είναι μερικές μέθοδοι ελέγχου της οθόνης LED αφίσας:

☛ Έλεγχος ελέγχου και αποστολή σε πραγματικό χρόνο   πληροφορίες όπως προώθηση πωλήσεων, ειδοποιήσεις συνάντησης, ειδικές προσφορές, αφίσες αγνοουμένων, πληροφορίες για τις νέες αφίξεις κ.λπ.

☛ Έλεγχος διακομιστή μέσων. Συνδέεται με έναν ή πολλούς διακομιστές πολυμέσων στο ίδιο δίκτυο LAN και στέλνει εντολές για τον έλεγχο μιας ή πολλών οθονών με αφίσες LED ανά πάσα στιγμή.

☛ Ρυθμίστε το χρόνο λήψης και προβολής εκ των προτέρων. Η αφίσα LED θα μπορούσε να λειτουργεί αυτόματα σύμφωνα με τον χρόνο ρύθμισης εκ των προτέρων για λήψη ή προβολή.

Μέθοδοι εγκατάστασης με ένα σύντομο διάγραμμα:

 • Με υποστήριξη στο πίσω μέρος.

 • Στέγαση δαπέδου.

 • Κρεμασμένη εγκατάσταση.

 • Διάφορες ενδείξεις με αφίσες με LED κάνουν σύνδεση με καταρράκτη.

 • Δημιουργική εγκατάσταση.

Αφίσα LED

Αφίσα LED

Αφίσα LED

Αφίσα LED

Η οθόνη αφής LED έχει ζεσταθεί αυτά τα δύο χρόνια. Με τα παραπάνω πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά, πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να είναι και η επόμενη επιλογή σας για εσωτερική διαφήμιση. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αφίσες LED αφίσας και περισσότερα σχετικά με τα νέα προϊόντα, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us