Η κοινή οθόνη LED καθοδικών μπορεί να είναι μια νέα τάση στο μέλλον

2019-06-20

Κοινή οθόνη καθοδικών οδηγήσεων Εισαγωγή

Πρόσφατα, η τεχνολογία τροφοδοσίας της κοινής οθόνης LED καθόδου έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή. Αυτή η μέθοδος θα μπορούσε να εξοικονομήσει περίπου το 75% της ενέργειας. Πώς θα μπορούσε να είναι τόσο εξαιρετική;

Πρώτον, πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι η κοινή οθόνη LED καθόδου. Η κοινή κάθοδος σημαίνει την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με την κοινή κάθοδο, η οποία παρέχει ενέργεια για το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε χωριστά. Αυτό θα μπορούσε να κατανείμει την τάση και το ρεύμα στους κόκκινους, πράσινους, μπλε λαμπτήρες LED με ακρίβεια. Το ρεύμα θα φτάσει στην κάθοδο IC από τους λαμπτήρες LED. Αυτό θα είχε χαμηλή πτώση τάσης προς τα εμπρός και μικρή αντίσταση αγωγιμότητας.

Κοινή κάθοδος κοινής ανόδου VS

☛Η κοινή ένδειξη LED ανόδου LED θα φτάσει στους λαμπτήρες LED από την πλακέτα PCB   και οι λαμπτήρες LED RGB θα τροφοδοτούσαν μαζί την ισχύ, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη πτώση τάσης προς τα εμπρός. Για μια κοινή οθόνη LED καθόδου, ακριβώς όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα μπορούσε να προκαλέσει μικρή πτώση τάσης προς τα εμπρός.  

☛Η κοινή οθόνη LED ανόδου διανέμει μια τάση μεγαλύτερη από 3.8V (5V, για παράδειγμα) σε κόκκινο, πράσινο, μπλε λαμπτήρες LED για να 0088 | προσφορά   δύναμη μαζί. Ως αποτέλεσμα, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη απώλεια ισχύος. Για την κοινή οθόνη LED καθοδικών, πρόκειται να τροφοδοτηθεί χωριστά με την απαιτούμενη τάση των κόκκινων, πράσινων, μπλε λαμπτήρων LED (είναι περίπου 2,5V για το κόκκινο LED, ενώ είναι 3,8V για μπλε και πράσινα LED). Αυτό προκαλεί μικρή απώλεια ισχύος και η θερμότητα είναι πολύ μικρότερη κατά τη λειτουργία μιας οθόνης LED.

Γιατί η θερμότητα της κοινής οθόδου LED καθοδικών είναι πολύ λιγότερη;

Από την εισαγωγή της κοινής ανόδου και της κοινής παροχής καθοδικής καθόδου, θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε ότι η ισχύς που χρησιμοποιείται για μια κοινή οθόνη LED καθοδικών θα ήταν πολύ χαμηλότερη από την ισχύ μιας κοινής οθόνης LED ανόδου (κανονική οθόνη LED) και η θερμότητα της πρώτης θα να είναι πολύ μικρότερη από αυτή των τελευταίων.

Εδώ είναι 2 σημεία της κοινής καθόδου LED:

▶ Η βάση αλουμινίου των μονάδων LED υιοθετείται. Η θερμότητα στα PCB θα μεταφερθεί σύμφωνα με τη βάση αλουμινίου. Αυτή η βάση αλουμινίου θα είναι ο ανεμιστήρας ψύξης για τους λαμπτήρες LED και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα οδήγησης. Καθώς είναι κατασκευασμένο από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο, η επιπεδότητα ολόκληρης της οθόνης LED θα ήταν πολύ καλύτερη. Εκτός αυτού, το βάρος είναι μικρότερο. Για παράδειγμα, για μια κοινή οθόνη LED ανόδου με μέγεθος πίνακα 960x960mm LED, το βάρος είναι περίπου 34 kg. Για αυτή την κοινή κάθοδο LED οθόνη με βάσεις αλουμινίου με το ίδιο μέγεθος πάνελ, είναι περίπου 29 kg.

▶ Για τη βάση αλουμινίου, έχει τη λειτουργία αντι-ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών και αντι-ακτινοβολίας. Αυτό θα μπορούσε να πληροί το πρότυπο του   εξαγωγών προς τις χώρες της ΕΕ και τις ΗΠΑ.

Κοινή προβολή οθονών LED καθόδου

 • Ισχυρή   διαρροή θερμότητας, χαμηλή απώλεια ισχύος, χαμηλή θερμότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής.

 • Υψηλής ποιότητας αδιάβροχος (βαθμός IP68), ανθεκτικός στη σκόνη, αντιδιαβρωτικό, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, βαθμός πυροπροστασίας V0. Θα μπορούσε να είναι κάτω από τη δοκιμή της υψηλότερης θερμοκρασίας όπως 130 ℃, και θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα κάτω από 3 μέτρα νερού.

 • Εμπρός και πίσω συντήρηση.

 • Υψηλή φωτεινότητα περίπου 5.500 nits.

 • Η πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας θα μπορούσε να επιτύχει περίπου το 75% της ενεργειακής απόδοσης.

Κοινή LED καθοδικών

Κοινή LED καθοδικών

Κοινή LED καθοδικών

Κοινή LED καθοδικών

Κοινή LED καθοδικών

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us