Πώς να καθαρίσετε την οθόνη LED;

2019-06-10

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη LED;

Για μια ψηφιακή οθόνη LED, θα υπάρχει σκόνη μέσα και έξω από το πλαίσιο LED   μετά από μια χρονική περίοδο λειτουργίας. Για να μην επηρεαστεί η εμφάνιση της οθόνης LED RGB, πρέπει να καθαρίσουμε την επιφάνεια της οθόνης LED με νερό ή νερό με υγρό καθαρισμού LED. Παρακαλούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή στο γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι μόνο η επιφάνεια της οθόνης LED. Και κατά τον καθαρισμό, παρακαλώ προσέξτε και μην τοποθετείτε το νερό στο πίσω μέρος των μονάδων LED.

Τότε πώς να καθαρίσετε την οθόνη LED;

Πρώτον, παρακαλούμε ετοιμαστείτε για καθαριστικό LED που απαιτείται για την οθόνη LED και τον επαγγελματικό εξοπλισμό:

 • Υγρό καθαρισμού LED: Διαθέτει χαρακτηριστικά περιβαλλοντικής προστασίας, απορρόφησης σκόνης, οθόνης LED χωρίς ζημιές κλπ. Είναι η ιδανική επιλογή αντικατάστασης χημικού καθαριστικού.

 • Πρόσθετο επισκευής οθόνης LED: Έχει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, έχει τις λειτουργίες λείανσης και επισκευής και κάνει την οθόνη LED ολοκαίνουργια. Εκτός αυτού, διαθέτει χαρακτηριστικά αντιστατικής προστασίας από τη σκόνη και τη σκουριά. Η τιμή PH είναι 7.5 και είναι αβλαβής για την οθόνη LED.

 • Επαγγελματικός εξοπλισμός: Μηχανή επίστρωσης, αερογράφο, πινέλο για καθαρισμό κ.λπ.

 • Πλατφόρμα καθαρισμού: Είναι σωστό να δημιουργήσετε ένα ικρίωμα, πλαίσιο από χάλυβα, κρεμασμένο καλάθι, υδραυλικό κλωβό κεραίας για να καθαρίσετε την οθόνη LED.

Αφού προετοιμάσετε τα παραπάνω στοιχεία, ακολουθήστε τα βήματα για τον καθαρισμό των οθονών:

☛ Αφαίρεση σκόνης. Η κατεύθυνση της εκχύλισης σκόνης πρέπει να είναι η ίδια, όπως από αριστερά προς τα δεξιά ή από τα δεξιά προς τα αριστερά. Χρησιμοποιώντας την επαγγελματική αερογράφο για να καθαρίσετε τη σκόνη της επιφάνειας της μονάδας LED. Και θα μπορούσε να καθαριστεί πολλές φορές αν η οθόνη LED έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια.

☛Καθαρισμός. Χρησιμοποιήστε μια μηχανή επίστρωσης για να ψεκάσετε υγρό καθαρισμού LED στην επιφάνεια της μονάδας οθόνης LED για τον αρχικό καθαρισμό.

☛Διακόλληση σκόνης δεύτερης ώρας. Χρησιμοποιήστε το airbrush για να επαναλάβετε τη σκόνη στη μονάδα οθόνης LED. Παρακαλούμε προσέξτε ότι το αερογράφημα που χρησιμοποιείται αυτή τη φορά πρέπει να καθαριστεί μετά το 1ο βήμα για να αποφύγετε τη δευτεροβάθμια ρύπανση. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια νέα αερογράφο για να καθαρίσετε   αυτό το βήμα.

☛Λουχισμός δεύτερης διάρκειας. Ψεκάστε το υγρό καθαρισμού των οδηγήσεων στην επιφάνεια των μονάδων LED για να καθαρίσετε ξανά και να καθαρίσετε τη σκόνη που έχει απομείνει μετά το παραπάνω βήμα δευτερεύουσας αφαίρεσης σκόνης. Εάν δεν υπάρχει τόσο μεγάλη βρωμιά στην επιφάνεια των μονάδων LED, τότε είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε νερό για ψεκασμό. Σημειώστε ότι η κατεύθυνση θα πρέπει να είναι η ίδια, όπως από την κορυφή προς την κάτω πλευρά ή από την αριστερή προς τη δεξιά πλευρά.

☛Μήξη. Εάν η θερμοκρασία, η υγρασία, η ταχύτητα ανέμου είναι κατάλληλη, είναι εντάξει να αφήσετε την οθόνη LED από μόνη της. Εάν η θερμοκρασία είναι χαμηλή και η υγρασία είναι υψηλή, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστόλι για να στεγνώσετε την οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι η πίεση του αέρα είναι κάτω από 3 kg.

Οι παραπάνω πληροφορίες εξηγούν τον τρόπο καθαρισμού της οθόνης LED   και μερικά εργαλεία που χρειάζονται. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την πτυχή, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη LED

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη LED

Πώς να καθαρίσετε την οθόνη LED

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us