Εμφάνιση LED επιλογή κατασκευαστή - 4 συμβουλές

2019-06-05

Επιλογή LED Κατασκευαστής

Πώς να επιλέξετε έναν κατάλληλο κατασκευαστή οθόνης LED ως συνεργάτη συνεργασίας σας; --- Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι πελάτες, ειδικά σε όσους είναι νέοι σε αυτόν τον τομέα.

Εδώ θα θέλαμε να μοιραστούμε με 4 συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το σωστό προμηθευτή οθόνης LED σας:

Πώλησης   επικοινωνία. Ως επαγγελματίας κατασκευαστής οθόνης LED, θα πρέπει να γνωρίζει κάποιες βασικές γνώσεις σχετικά με την οθόνη LED. Για παράδειγμα, η διαφορά μεταξύ του τύπου SMD και του τύπου DIP, οι μέθοδοι ελέγχου κ.λπ. Εκτός από το εξειδικευμένο   Οι κατασκευαστές οθόνης LED θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να   συνιστάται στον πελάτη ο κατάλληλος τύπος ανάλογα με το μέγεθος του έργου, το σημείο εγκατάστασης, την απόσταση θέασης, τις πηγές εισόδου που πρέπει να επιτευχθούν και άλλες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτή την περίοδο επικοινωνίας, οι πελάτες θα μπορούσαν να γνωρίσουν τους παραγωγούς LED video wall που έρχονται σε επαφή και αν θα προχωρήσουν περαιτέρω.

☛Τιμή. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος όλων των προϊόντων. Πολλοί άνθρωποι θέλουν   να πληρώσετε λιγότερο για να πάρετε ένα τέλειο προϊόν. Αλλά υπάρχει πραγματικά; Μερικές φορές, μια τέτοια κατάσταση υπάρχει, για παράδειγμα, όταν ένας κατασκευαστής οθονών LED πωλεί το στοιχείο του αποθέματος και συμβαίνει αυτό το απόθεμα να γίνεται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας για έναν βαρύ πελάτη. Ωστόσο, αυτό είναι σπάνιο. Αυτό που προκαλεί μεγάλη διαφορά τιμής μεταξύ των κατασκευαστών βιντεοπροβολέων LED είναι σε λαμπτήρες LED. Οι διαφορετικοί προμηθευτές εγκαψούλωσης LED βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα τιμών. Για εμάς, επιμένουμε συνεχώς να ψάχνουμε για μια πιο ανταγωνιστική τιμή με σταθερή ποιότητα για τους πελάτες μας.

☛Αποθήκευση εξαρτημάτων. Οι περισσότεροι πελάτες δεν θεωρούν τον αριθμό των ανταλλακτικών που θα παράσχει ο κατασκευαστής οθόνης LED βάσει του συγκεκριμένου έργου. Σας προτείνουμε ανεξάρτητα από το ποιος θα αγοράσετε από, είναι καλύτερα να εξετάσει αυτό το σημείο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά η απόσταση είναι μακριά. Αν υπάρχουν   κάποια ελαττωματικά μέρη, οι πελάτες θα ήθελαν να αντικαταστήσουν τα καλά αυτά αμέσως, αλλά να μην περιμένουν κατασκευαστές τοίχων LED να στείλουν από την Κίνα, καθώς αυτό διαρκεί πολλές ημέρες τουλάχιστον 5 ημέρες. Εάν ο προμηθευτής δεν διαθέτει τα εξαρτήματα, τότε πρέπει να κάνουν, η οποία διαρκεί άλλες 7 ημέρες γενικά. Με βάση την εμπειρία μας, παρέχουμε σε όλους τους πελάτες τουλάχιστον 3% ανταλλακτικών ΔΩΡΕΑΝ CHARGE (συμπεριλαμβανομένης της μονάδας LED, τροφοδοτικό, ανεμιστήρα ψύξης, κάρτα ελέγχου) σύμφωνα με το συγκεκριμένο έργο. Και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, οι πελάτες θα μπορούσαν να στείλουν πίσω σε εμάς για να επιδιορθώσουν τα ελαττωματικά μέρη.

☛Υπηρεσία μετά την πώληση. Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να κρίνουμε, όπως θα μπορούσατε να γνωρίζετε τους κατασκευαστές πάνελ LED display περισσότερο μόνο αφού αγοράσατε από αυτούς. Έχουμε συναντήσει πολλούς πελάτες που δεν μπόρεσαν να επιδιορθώσουν τις οθόνες τους LED από άλλους κατασκευαστές οθονών LED   ακόμη και αν είναι ακόμα εντός της περιόδου εγγύησης. Στο Dreamway, ανεξάρτητα από το αν οι πελάτες αγοράστηκαν μόνο μία φορά μόνο ή πολλές φορές, αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματά τους ως το πιο επείγον πράγμα που πρέπει να επιλυθεί. Μόλις λάβετε την ανατροφοδότηση   από τους πελάτες μας, θα απαντούσαμε σε 1 ώρα κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας μας και 12 ώρες κατά τη διάρκεια του μη εργάσιμου χρόνου. Είναι λόγω της εξαιρετικής υπηρεσίας που έχουμε αναπτύξει   όλο και πιο τακτικούς πελάτες. Επομένως αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν κατασκευαστή οθόνης LED.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα από τους πελάτες μας που μας λένε:

Επιλογή LED Κατασκευαστής

Επιλογή LED Κατασκευαστής

Επιλογή LED Κατασκευαστής

Επιλογή LED Κατασκευαστής

Επιλογή LED Κατασκευαστής

LED Display Manufacturer Selection

LED Display Manufacturer Selection

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us