Εσωτερική οθόνη LED

Εσωτερική οθόνη LED Διαφήμιση οθόνης εσωτερικού χώρου

Η εσωτερική οθόνη LED εμφανίζεται συνήθως σε δημόσιους χώρους όπως αίθουσες συσκέψεων, εστιατόρια, ξενοδοχεία, αεροδρόμια και ούτω καθεξής. Θα μπορούσε να φέρει σε χρόνο τα μηνύματα στους ανθρώπους και να προσφέρει περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες μέσω   μια πιο βολική μέθοδος. Και όλο και περισσότερες προσαρμοσμένες ετικέτες LED εσωτερικές   εγκαθίστανται στον τοίχο. Και αυτό θα μπορούσε επίσης να ονομάζεται οθόνη βίντεο τοίχου. Είναι δημοφιλές τώρα, λόγω της υψηλής φωτεινότητας και της απρόσκοπτης εμφάνισης τέλειων φωτογραφιών ή βίντεο.

Τύποι οθόνης εσωτερικής οθόνης

Καθώς η τεχνολογία είναι όλο και πιο ώριμη, υπάρχουν πολλοί τύποι εσωτερική οθόνη LED , για παράδειγμα PH5, ΡΗ4, ΡΗ3, ΡΗ2.5, ΡΗ2, ΡΗ1.87, ΡΗ1.56, ΡΗ1.25. Όσο μικρότερο είναι το βήμα των εικονοστοιχείων, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση ανά τετραγωνικό μέτρο.  

Για τη μέθοδο συντήρησης, υπάρχουν γενικά δύο τύποι. Το ένα είναι με συντήρηση πίσω, και το άλλο είναι η μπροστινή υπηρεσία.

Έξοδος εσωτερικής οθόνης LED

Η κατοχή μιας εσωτερικής οθόνης LED προβολής μπορεί να σας φέρει πολλά οφέλη από ό, τι   περιμένεις. Για παράδειγμα, σε ένα εμπορικό κέντρο, θα μπορούσατε να διαφημίσετε το δικό σας εμπορικό σήμα, να πείτε την ιστορία της επωνυμίας, να προβάλλετε είδη πώλησης κλπ. Αυτό θα μπορούσε να τραβήξει τα μάτια των καταναλωτών και να αυξήσει τις πωλήσεις για το κατάστημά σας.

Τώρα εσωτερική οθόνη LED η τιμή είναι χαμηλότερη από ότι πριν, έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά. Εκτός αυτού, πολλοί νέοι τύποι βγαίνουν κάνοντας   σίγουρα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές. Παραδείγματος χάριν, οι λεπτότεροι τύποι οθόνης LED τύπου P1.25, P1.56 εφαρμόζονται ευρέως στο στούντιο ή στο αεροδρόμιο. Είναι μια τάση τα επόμενα χρόνια.  

Είτε ψάχνετε για οθόνες βίντεο LED για εκκλησίες, εσωτερική οθόνη LED για αίθουσες συνεδριάσεων, μπορείτε να επιστρέψετε σε μας για επαγγελματική λύση.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us