Εξωτερικό τοίχο βίντεο LED

LED Video Wall LED Video Expertise Wall

Εάν ψάχνετε κάτι για να διαφημίσετε το εμπορικό σήμα σας, Dreamway LED βίντεο τοίχος θα ήταν καλή επιλογή σας. Για το υπαίθριο τοίχο βίντεο LED, το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η σταθερότητα και η υψηλή φωτεινότητα. Δεν θέλετε να πάρετε   LED οθόνη που πρέπει να συντηρείται κατά διαστήματα, σωστά; Στη συνέχεια, το Dreamway θα μπορούσε να είναι συνεργάτης συνεργασίας σας. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλο ή   μικρή οθόνη LED, θα μπορούσατε να λάβετε λεπτομερείς λύσεις έργου από εμάς. Και θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε το DIY video wall σας.

Σήμερα, οι περισσότεροι πελάτες έχουν την τάση να επιλέγουν μικρούς τύπους pixel pitch για υπαίθρια οθόνη LED   διαφήμιση. Η αλήθεια είναι ότι αυτό πρέπει να αποφασιστεί από το μέγεθος της οθόνης σας και να δείτε την απόσταση. Και αν θα εμφανίζατε στατικές εικόνες, η ανάλυση του υπαίθριου τοιχείου βίντεο LED   θα πρέπει να είναι υψηλότερη από την προβολή βίντεο.

Οθόνη βίντεο τοίχου LED

Για Dreamway LED τοίχο βίντεο για εξωτερική διαφήμιση, υπάρχουν P4, P5, P6, P8, P10. Όλα αυτά είναι τύπου SMD, με   μεγαλύτερη γωνία θέασης   και ελαφρύτερο βάρος από τον τύπο DIP που έγινε πριν. Και αυτά τα δύο χρόνια, P6 LED τοίχο είναι ο κορυφαίος τύπος ανάμεσα σε αυτές τις διάφορες επιλογές. Αυτό συμβαίνει λόγω της σχετικά υψηλότερης ανάλυσης και της υψηλής φωτεινότητας με περισσότερα από 6.500 CD / m2. Και για υπαίθριο τοίχο βίντεο LED, περισσότερο από το 80% των πελατών προβάλλουν μόνο φωτογραφίες. Ως αποτέλεσμα, απαιτεί   μια οθόνη LED υψηλής ευκρίνειας που δείχνει να παρέχει το σωστό περιεχόμενο στους σωστούς καταναλωτές. Ένας σημαντικός λόγος είναι και για την Price. Τώρα που η τεχνολογία είναι όλο και πιο ώριμη, το κόστος είναι επίσης πολύ χαμηλότερο από αυτό πριν. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πάρετε έναν τοίχο LED P6   τώρα με το κόστος ισοδύναμο με εκείνο του   Τύπος P16 πριν από 10 χρόνια.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us