Διαφήμιση οθόνης LED ταξί

Οθόνη LED ταξί Taxi LED προβολή διαφήμιση στο ταξί Top

Σύμφωνα με έρευνες, η διαφήμιση με ταξί LED στο ταξί θα μπορούσε να παράγει 33% υψηλότερη μέση ανάκληση εκστρατείας από αυτή της διαφήμισης με λεωφορεία, 92% υψηλότερη από αυτή των πινακίδων και 109% υψηλότερη από τη διαφήμιση με καταφύγιο λεωφορείων. Επειδή   από αυτό το πλεονέκτημα, τώρα θα μπορούσατε να δείτε όλο και περισσότερες διαφημίσεις ταξί κορυφαία στο δρόμο, όπως στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, ακόμη και τις αφρικανικές χώρες. Και Dreamway top LED οθόνη ταξί έχει γίνει ένα δημοφιλές προϊόν που πωλείται στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής έχουμε εξάγει περισσότερες από 600 μονάδες, κυρίως Μεξικό, Βραζιλία, Νιγηρία, Ουκρανία. Καθώς η αγορά διαφήμισης ταξί αυξάνεται αυτά τα χρόνια, ο όγκος της αγοράς έχει εξαπλωθεί σε άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς κλπ. Για αυτές τις χώρες, επιτρέπεται από την κυβέρνηση γενικά να εγκαταστήσει μια τέτοια οθόνη LED ταξί για διαφημίσεις .

Τύποι προβολής LED ταξί

Dreamway κοινό είδος ταξί κορυφή οθόνη LED είναι PH5, με μέγεθος οθόνης W 960   x H 320 mm, δύο πλευρές. Η εμφάνιση του πίνακα LED είναι όμορφη, με το παχύτερο πλάτος μόνο 16 cm. Είναι περίπου 26 KG / PC. Το ντουλάπι είναι από αλουμίνιο, με γαλβανισμένη βάση σιδήρου, χωρίς κανένα πρόβλημα για το ταξί να τρέχει ακόμα και στον ανώμαλο δρόμο.   Η φωτεινότητα αυτού του τύπου είναι 5.000-6.000 nits. Ο κανονικός τύπος είναι περίπου 67 Amp για το σύνολο οθόνη LED ταξί .

Έχουμε αναπτύξει έναν άλλο, εξοικονόμησης ενέργειας, για να προστατέψουμε τη μπαταρία ταξί από ζημιά γρήγορα, η οποία είναι μόνο περίπου 22 Amp με την ίδια υψηλή φωτεινότητα.

Όλες οι οθόνες LED του Dreamway Taxi ελέγχονται από 4G / USB / WIFI, με διαφημίσεις εντοπισμού GPS και αισθητήρα φωτεινότητας για τη ρύθμιση της φωτεινότητας αυτόματα ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτός είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να προστατεύσετε τη μπαταρία ταξί και ολόκληρη την κορυφή του ταξί.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us