LED τοίχος 3,91 χιλιοστά φέρνουν πολύ διασκέδαση στα Χριστούγεννα στη Σλοβενία

2019-11-18

Ο τοίχος LED, ονομάζεται επίσης οθόνη LED τοίχου, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε εσωτερικούς χώρους και   υπαίθρια διαφήμιση. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες του LED οθόνη τοίχου :

• Κάνετε την ατμόσφαιρα καλύτερα, όπως σημαντικά φεστιβάλ ή αργίες.

☛Παρακολουθήστε μερικά ευπρόσδεκτα μηνύματα όταν επισκέπτονται τους επισκέπτες.

☛Διαφημιστικές γνώσεις, για παράδειγμα, δείχνουν τα προϊόντα των εταιρειών κ.λπ.

☛Παρακολουθήστε τα μηνύματα των πωλήσεων ή απασχολούνστε σαν πίνακα ανακοινώσεων.

☛Παρακολουθήστε περισσότερους δυνητικούς πελάτες μέσω διαφήμισης εμπορευμάτων.

☛Αυξηθείτε το επίπεδο αποθήκευσης.

LED οθόνη οθονών εσωτερική οθόνη Έργο:

Το έργο ολοκληρώθηκε το 2017 και εγκαταστάθηκε στη Σλοβενία.

LED Wall

Το μέγεθος της οθόνης LED είναι W 3   x H 2 μέτρα. Είναι ένας τύπος βήματος εικονοστοιχείων 3,91 mm. Η ολική ανάλυση οθόνης είναι W 768   x Η 512 εικονοστοιχεία.

LED Wall

Η λυχνία LED είναι SMD2121, με τη μαύρη λυχνία LED. Κάθε μονάδα LED είναι με W 64   x H 64 τελείες, W 250   x Η 250 mm. Η μέθοδος κίνησης είναι σταθερό ρεύμα σάρωσης 1/16, φωτεινότητα περίπου 900 nits. Το IC οδηγού είναι 2038, με ρυθμό ανανέωσης 1,920Hz.

LED Wall

Αποτελείται από 8 τεμ. Πάνελ τοίχου LED για να γίνει αυτό το έργο, με κάθε W 750   x Η 1000 mm. Το περίβλημα είναι υλικό από σίδηρο. Επειδή αυτό είναι εγκατεστημένο στον τοίχο και δεν υπάρχει χώρος στο πίσω μέρος, το σύνολο του σχεδιασμού του έργου βασίζεται στην εμπρόσθια συντήρηση. Έτσι, υπάρχουν στο πίσω μέρος των μονάδων LED μαγνήτες για να επισυνάψετε   σε ντουλάπια και θα μπορούσε να αφαιρεθεί από μπροστά.

LED Wall

Κάθε ντουλάπι είναι εφοδιασμένο με τροφοδοτικά Meanwell RSP-200-5 τριών τεμαχίων, ανεμιστήρα και 2 τεμάχια Linsn 908M32. Ζυγίζει περίπου 19 kg / pc.

LED Wall

Ένας επεξεργαστής βίντεο προστίθεται για να παρέχει διαφορετικά σήματα εισόδου για αυτόν τον τοίχο LED.

Τα τελάρα 4 τεμαχίων συσκευάστηκαν σε 1 κιβώτιο κόντρα πλακέ, ενώ τα ανταλλακτικά τοποθετήθηκαν σε μια μικρή θήκη για καλύτερη προστασία κατά τη διάρκεια της μακράς μεταφοράς.

LED Wall

Πριν από το πακέτο, αυτός ο τοίχος LED ζούσε για τουλάχιστον 9 ημέρες. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία για να βεβαιωθείτε ότι η οθόνη LED θα μπορούσε να λειτουργήσει σε σταθερή κατάσταση, αφού το αποκτήσει ο πελάτης. Εδώ είναι η τυπική διαδικασία γήρανσης και δοκιμής για μια οθόνη τοίχου LED: Θα πρέπει να εμφανίζεται στο   όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά τους. Αρχικά, ο τοίχος LED πρέπει να εμφανίζεται σε όλο το λευκό χρώμα συνεχώς για τουλάχιστον μισή ώρα, δηλαδή να ελέγχει τη σταθερότητα των λαμπτήρων LED. Φυσικά, οι στατικές εικόνες και τα βίντεο πρέπει επίσης να τοποθετηθούν στον τοίχο LED για να δοκιμαστούν.

Για αυτή τη διαδικασία γήρανσης, βασίζεται στην αρχή της υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας ανταλλαγής θα μπορούσε να ελέγξει τη λυχνία LED συγκόλληση. Εάν υπάρχει συγκόλληση εν ψυχρώ σε λαμπτήρες LED ή σε μονάδες IC, τότε αυτό το μικρό πρόβλημα θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας γήρανσης. Και οι μηχανικοί μας θα μπορούσαν να το λύσουν στο εργοστάσιό μας πριν από την παράδοση.

Όλα τα έργα μας είναι εξοπλισμένα με 3% ανταλλακτικών ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΤΩΣΗ, συμπεριλαμβανομένης μονάδας LED, τροφοδοσίας, κάρτας ελέγχου, καλωδίων κλπ. Ορισμένοι πελάτες θα αγοράσουν κάποιες άλλες μονάδες LED ως μέρος 00132 | σε μελλοντική συντήρηση. Αυτό είναι καλύτερο, ειδικά δεν θα υπήρχε η ίδια παρτίδα λαμπτήρων LED ακόμη και μετά από μερικούς μήνες, γεγονός που θα προκαλούσε διαφορετικό χρώμα εμφάνισης για ολόκληρο το τοίχωμα LED.

Η Dreamway θα σας παρέχει κατάλληλες λύσεις LED τοίχου ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο Λάβετε μια πλειοψηφία .

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us