Οθόνη LED οθόνη εσωτερική 2,5 mm που λειτουργούν στη Σλοβενία

2019-11-11

Η ενοικίαση οθόνης LED είναι ένα είδος οθόνης LED που θα εφαρμοστεί σε εκδηλώσεις σκηνής ή σε άλλες δραστηριότητες. Δεδομένου ότι φαίνεται ως μίσθωση, ονομάζεται επίσης LED οθόνη ενοικίασης οθόνης. Και παρακάτω είναι μερικά χαρακτηριστικά της ενοικίασης οθόνης LED:

☛ Πολύ λεπτό: Το πάχος είναι γενικά μικρότερο από 9,5 εκατοστά και ορισμένοι τύποι είναι ακόμη και με πάχος 7,5 εκ. Μόνο ή λιγότερο.

☛Μεγάλη λυχνία: Κάθε πάνελ μίσθωσης οθόνης LED είναι περίπου 7 κιλά, απαιτώντας από ένα μόνο άτομο να χειρίζεται μόνο.

Λειτουργία ταχείας λειτουργίας: Με τις γρήγορες κλειδαριές, χρειάζονται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση 2 πάνελ LED.

☛ Λιγότερο κόστος: Με τα παραπάνω πλεονεκτήματα, χρειάζεται χαμηλό κόστος εγκατάστασης και κόστος εργασίας.

☛ Συμβατότητα: Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εγκατάστασης κρέμασης και στοίβαξης, σε εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Οθόνες LED

Εσωτερική οθόνη με οθόνη LED Έργο:

Πρόκειται για P2.5   Η ενοικίαση οθόνης LED με τοίχο ολοκληρώθηκε το 2017. Φορτάθηκε   έως   Σλοβενία. Το συνολικό μέγεθος της οθόνης LED είναι 18.432 τετραγωνικά μέτρα, με συνολική ανάλυση 2.949.120 pixel.

Οθόνες LED

Η εγκαψούλωση LED   είναι Xindeco. Για τη μονάδα οθόνης LED, είναι W 64   x H 64 τελείες, W 160   x Η 160 mm. Η μέθοδος οδήγησης είναι 1/32 σάρωση, περίπου 1.000 nits. Το IC που υιοθετεί ο οδηγός είναι το ICN2038, με ρυθμό ανανέωσης 1,920Hz.

Οθόνες LED

Ο πίνακας οθόνης LED αυτού του ενοικίου τοίχου οθόνης LED είναι W 480   x H 480 mm, πάχος 9,5 cm. Κάθε ντουλάπι είναι εφοδιασμένο με 9 ενότητες LED, 1 μονάδα Meanwell RSP-200-5 και 1 κάρτα Novastar MRV336. Ζυγίζει περίπου 7 kg / pc αυτού του πίνακα LED.

Οθόνες LED

Για το σύνολο του έργου της ενοικίασης οθόνης LED, αποτελείται από πάνελ 80 pcs LED.

Οθόνες LED

Αυτή η ενοικίαση οθόνης LED γήρανσε περίπου 5 ημέρες πριν από τη συσκευασία.

Όσον αφορά το πακέτο, είναι συσκευασμένο από κόντρα πλακέ, με 12 τεμάχια σε 1 θήκη.

LED Screen Rental

3% ανταλλακτικά της οθόνης LED, τροφοδοτικό, κάρτα ελέγχου παρέχονται δωρεάν ΔΩΡΕΑΝ. Εκτός από αυτό, ο πελάτης αγόρασε επίσης 10 μονάδες LED ως ανταλλακτικά. Δεδομένου ότι αυτό είναι για τη χρήση ενοικίου, τις περισσότερες φορές αυτή η οθόνη LED θα μετακινηθεί από ένα μέρος σε άλλο και είναι πολύ εύκολο να βλάψει τους λαμπτήρες LED ειδικά στο 00132 | η γωνία. Με περισσότερα ανταλλακτικά στο χέρι, θα μπορούσε να συντομεύσει τον χρόνο για να περιμένετε νέες μονάδες LED και να βεβαιωθείτε ότι η ενοικίαση της οθόνης LED για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα συνεχώς.

Για αυτή τη μίσθωση οθόνης LED, οι ράβδοι κρεμών είναι   επίσης εξοπλισμένο για να κρεμάσει την οθόνη. Κάθε κρεμαστή ράβδος είναι μήκους 480mm, υλικό από σίδηρο, βάρους περίπου 2,3 kg / pc.

Ένας επεξεργαστής βίντεο προστίθεται επίσης σε αυτό το έργο. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά του επεξεργαστή βίντεο, για παράδειγμα, διαφορετικά σήματα εισόδου όπως HDMI, DVI, VGA, εξασθενίσεις και εξάλειψη σήματος, εξόδου HD, κλιμάκωσης εικόνας κ.ο.κ. Υπάρχουν διάφορες μάρκες επεξεργαστών βίντεο στην αγορά, όπως οι Kystar, Novastar, VDWall. Οι διαφορετικές μάρκες έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, αλλά σχεδόν όλοι τους έχουν τα προαναφερθέντα.

Εάν σχεδιάζετε να πάρετε μια ενοικίαση οθόνης LED, δεν έχει σημασία για τη δική σας χρήση ή ενοικίαση σε άλλους, παρακαλούμε να έρθετε σε εμάς για να πάρετε ένα απόσπασμα.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us