Οθόνη Οθόνης LED Εξωτερική Διαφήμιση Φωτισμός στη Ζιμπάμπουε

2019-11-04

Η οθόνη LED έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για να διαφημίσει και να επιστρέψει πολλά οφέλη στους πελάτες. Είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσετε μια διαφημιστική οθόνη LED   με σταθερή ποιότητα, ειδικά ότι η φωτεινότητα πρέπει να   να είναι αρκετά υψηλή για μια εξωτερική οθόνη LED. Διαφορετικά, τα οφέλη από τις διαφημίσεις δεν θα είναι υψηλά, καθώς οι περαστικοί ή οι δυνητικοί πελάτες δεν μπορούσαν ' να βλέπετε τις διαφημίσεις με σαφήνεια με ισχυρό άμεσο ηλιακό φως.

Οθόνη Οθόνης LED

P6 Εξωτερική διαφήμιση Οθόνη Οθόνης LED Έργο:

Εδώ θα ήθελα να παρουσιάσω ένα έργο που εγκαταστάθηκε στη Ζιμπάμπουε το 2018. Όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχει πολύς ηλιακός φωτισμός εκεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια εξωτερική οθόνη LED με τουλάχιστον 6.500 nits για να καλύψετε το περιβάλλον εγκατάστασης εκεί.

Οθόνη Οθόνης LED

Αυτό το μέγεθος οθόνης LED είναι W 3.84   x H 1,92 μέτρα, με την ανάλυση W 640   x Η 320 εικονοστοιχεία. Ο λαμπτήρας LED που υιοθετείται είναι Nationstar, SMD2727.

Οθόνη Οθόνης LED

Η μονάδα οθόνης LED είναι W 32   x H 32 τελείες, W 192   x H 192 mm. Η μέθοδος οδήγησης αυτής της οθόνης LED είναι 1/4 σάρωση και   Τα PCB είναι με   4 στρώματα, καλό για θερμότητα   διάλυση.

Οθόνη Οθόνης LED

Η φωτεινότητα στην ισορροπία λευκού αυτής της εξωτερικής οθόνης LED είναι περίπου 7.000 nits με δοκιμή με ένα χρωματομετρητή φωτεινότητας.

Οθόνη Οθόνης LED

Για το ντουλάπι, είναι μεγέθους W 960   x H 960 mm, με   W 160   x Η 160 εικονοστοιχεία. Είναι σιδερένιο αδιάβροχο υλικό, με τις πίσω πόρτες και τα καλύμματα για να το κάνει πιο αδιάβροχο.

LED Display Screen

Κάθε ντουλάπι είναι εξοπλισμένο με 4 τροφοδοτικά G-energy, με κάθε 5V60A και 1 κιβώτιο λήψης Kystar. Χρησιμοποιούνται επίσης 4 ανεμιστήρες ψύξης για καλύτερη θερμική απορρόφηση. Εκτός αυτού, οι συνδέσεις σήματος Linko και σήματος χρησιμοποιούνται για ευκολότερη σύνδεση και αποσύνδεση καλωδίων. Κάθε ντουλάπι ζυγίζει περίπου 39 κιλά, πάχους 18 εκατοστών.

LED Display Screen

Ο αισθητήρας φωτεινότητας Kystar είναι εξοπλισμένος για αυτήν την οθόνη LED για να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον, γεγονός που θα μπορούσε να διασφαλίσει ότι η διάρκεια ζωής των λαμπτήρων LED θα διατηρείται αρκετά μεγάλη. Εκτός αυτού, ένας IPC (Βιομηχανικός Προσωπικός Υπολογιστής) είναι επίσης εξοπλισμένος για να ελέγχει αυτή την οθόνη LED από απόσταση.

LED Display Screen

Για αυτή την οθόνη LED, γινόταν γήρανση για περίπου 25 ημέρες πριν από τη συσκευασία. Για τη συσκευασία, 3 τεμάχια ντουλάπια συσκευάστηκαν σε 1 κιβώτιο κόντρα πλακέ.

Εξωτερική οθόνη οθόνης LED Συμπεράσματα:

Σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα, ίσως γνωρίζετε ότι η φωτεινότητα έχει σημασία για μια εξωτερική οθόνη LED όταν υπάρχει έντονη ηλιακή ακτινοβολία κατά τη διάρκεια της ημέρας.   Για τη φωτεινότητα, αποφασίζεται από το τσιπ LED.  

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της λυχνίας LED Nationstar που υιοθετήθηκε στο έργο: 00132 |

☛Ανάκουντες καρφίτσες μέσα, αδιάβροχοι και σταθεροί.

☛Καυρό πλαίσιο για βελτίωση της φωτεινότητας.

Μετεβάστε την επιφάνεια για να αποτρέψετε την ανάκλαση του φωτός.

☛ Σχεδιασμός υψηλού πλαισίου και χαμηλής καρφίτσας καθιστώντας την πλήρωση της κόλλας πιο βολική.

Εκτός από το ότι οι πρώτες ύλες θα πρέπει να είναι μεσαίου-υψηλής ποιότητας, είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία γήρανσης και δοκιμής πριν από την παράδοση. Αυτή είναι μια καλή μέθοδος για την αποφυγή προβλημάτων όπως το 002 | dead-LEDs " ή ψηφιδωτά. Αυτός είναι ο λόγος που παίρνουμε τόσες μέρες για τη γήρανση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιήσετε εικόνες με   όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα για έλεγχο.

Ενδιαφέρεστε να πάρετε το Τιμή οθόνης LED και ξέρω Επιλογή κατασκευαστή οθόνης LED ; Επικοινωνήστε μαζί μας ΤΩΡΑ.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us