Οθόνη LED οθόνη εσωτερική 3mm για ενοικίαση στη Σερβία

2019-10-07

Η ενοικίαση οθόνης LED είναι ένας τύπος οθόνης LED που θα χρησιμοποιηθεί ειδικά για σκηνικά ή εκδηλώσεις. Καθώς χρησιμοποιείται ως μίσθωση ή ενοικίαση, καλείται Καταχώρηση οθόνης LED .

Οθόνες LED

LED οθόνη προβολής 3mm Pixel Pitch Έργο:

Το έργο ολοκληρώθηκε το 2016. Χρησιμοποιήθηκε στη Σερβία. Αυτή είναι μια ενοικίαση οθόνης με φωτεινό φωτισμό οθόνης 3 mm pixel για εσωτερική χρήση. Το μέγεθος της οθόνης LED είναι W 3.456   x H 2.304 μέτρα, με συνολική ανάλυση οθόνης LED W 1152   x Η 768 εικονοστοιχεία.

Οθόνες LED

Το μέγεθος μονάδας LED του βήματος εικονοστοιχείων 3 mm είναι W 192   x H 192 mm, με το εικονοστοιχείο LED W 64   x H 64 τελείες. Ο τύπος LED είναι SMD2121, ένα μαύρο LED. Το κύκλωμα κίνησης IC είναι τύπου 2038, με ρυθμό ανανέωσης 1,920 Ηζ.

Για το μέγεθος της οθόνης LED αυτής της οθόνης LED, είναι W 576   x H μέγεθος 576 mm, με ανάλυση ανά πίνακα W 192   x Η 192 εικονοστοιχεία. Το πάχος του πίνακα LED είναι 9,5 cm, περίπου 8,5 kg ανά πάνελ.

Οθόνες LED

Κάθε πίνακας LED αυτής της προσθήκης οθόνης LED αποτελείται από W 3   x H 3 μονάδες οθόνης LED,   εξοπλισμένο με 1 τροφοδοτικό Power Meanwell RSP και 1 κάρτα λήψης Novastar.  

Οθόνες LED

Για τον σύνδεσμο ισχύος και σήματος αυτής της οθόνης LED που βρίσκεται στη μίσθωση, είναι η μάρκα Neutrik, μια γνωστή μάρκα σε σύνδεσμο σε όλο τον κόσμο. Είναι με πολύ σταθερή ποιότητα.

Οθόνες LED

Ένας επεξεργαστής βίντεο είναι εξοπλισμένος για αυτήν την οθόνη LED σε μίσθωση. Έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

✔Συμφάνιση στοιχείων. Σημαίνει να τραβήξετε κάθε μικρή περιοχή εικόνων και, στη συνέχεια, να την μεγεθύνετε και να εμφανίσετε τη μίσθωση οθόνης LED.

✔ Μεγέθυνση μεγέθους. Θα μπορούσε να μεγεθύνει την εικόνα 10 φορές το πολύ.

✔ Ξεθωριάστε και ξεθωριάστε. Θα μπορούσε να εξασθενίσει μέσα ή έξω μεταξύ των δύο πηγών σήματος μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

✔ Διακόπτης χωρίς ραφή. Κατά την εναλλαγή μεταξύ δύο εικόνων, η ενοικίαση της οθόνης LED   δεν θα είναι μαύρο.

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να πάρει εισόδου ή εξόδου σήματα όπως HDMI, DVI, VGA, SDI, και ούτω καθεξής.

Όσον αφορά τη συσκευασία αυτής της μίσθωσης οθόνης LED, 6 τεμάχια LED LED συσκευάστηκαν σε 1 κιβώτιο πτήσης. Λόγω της άνετης μεταφοράς της περίπτωσης πτήσης, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για το πακέτο της ενοικίασης οθόνης LED.

LED Screen Rental

Το μέλλον της οθόνης LED οθόνη:

Η αγορά της ενοικίασης οθόνης LED είναι τεράστια. Σε πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις όπως τελετές, παραστάσεις, γάμους κ.λπ., θα μπορούσατε να δείτε τη χρήση της οθόνης LED που χρησιμοποιείται. Εκτιμάται ότι το μερίδιο αγοράς θα είναι περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2020.

Με την ανάπτυξη της ενοικίασης οθόνης LED, θα ήταν πιο τυποποιημένο, πιο υψηλό και πιο έξυπνο. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την εξέλιξη αυτών των αρκετών ετών, το μέγεθος του πίνακα LED με 500x500 mm έχει γίνει η κορυφαία διάσταση στην ενοικίαση οθόνης LED, η οποία χρησιμοποιείται σε τύπους όπως 2,9mm, 3,91mm, 4,81mm.

Διαφορετικό από το σταθερή οθόνη LED , για την ενοικίαση οθόνης LED, είναι ένα είδος επένδυσης. Η εταιρεία ενοικίασης ή ο ενοικιαστής της οθόνης LED προβάλλει   κάνει   χρήματα. Εξαιτίας αυτού, μία οθόνη LED για πολλαπλές χρήσεις θα αποτελέσει μία από τις κατευθύνσεις ανάπτυξης στην αγορά ενοικίασης οθόνης LED.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us