Επαγγελματική οθόνη LED οθόνη P6 SMD στη Νέα Ζηλανδία

2019-09-23

Σήμερα, είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπουμε την εμπορική οθόνη LED σε πολλά μέρη, για παράδειγμα, πλατεία, πάρκο, αεροδρόμιο, εμπορικό κέντρο, κτίριο κ.λπ.

Εμπορική οθόνη LED οθόνη P6 Έργο:

Το έργο ολοκληρώθηκε το 2017 στη Νέα Ζηλανδία. Υπάρχουν 2 οθόνες μονάδας, με εγκατάσταση από πίσω προς τα πίσω.  

Επαγγελματική οθόνη LED

Αυτοί οι δύο εξωτερικοί πίνακες απεικόνισης   είναι τύπου P6 SMD. Για κάθε εμπορικό μέγεθος οθόνης LED, είναι W 6.144   x Η 3.072 μέτρα. Αυτό το μέγεθος οθόνης LED συνήθως διατίθεται για υπαίθρια διαφήμιση LED.   Ο συνολικός ορισμός ανά διαφημιστικό πίνακα LED είναι W 1024   x Η 512 εικονοστοιχεία.

Επαγγελματική οθόνη LED

Η λάμπα LED που υιοθετείται είναι η μάρκα Nationstar, με μεγάλη σταθερότητα. Είναι SMD2727. Κάθε εξωτερική μονάδα LED P6 είναι W 192   x H 192 mm, με W 32   x H 32 τελείες. Για αυτή την εμπορική οθόνη LED, ο πίνακας LED P6 είναι W 768   x Η 768 mm, με W 128   x H 128 τελείες. Ο πίνακας είναι   ένα σιδερένιο αδιάβροχο ντουλάπι με πίσω πόρτα, περίπου 23 kg / pc. Αποτελείται από W 8   x H 4 τεμάχια LED για αυτήν την εξωτερική οθόνη LED P6.

Επαγγελματική οθόνη LED

Κάθε πίνακας LED αυτής της εξωτερικής εμπορικής LED προβολής P6 είναι εξοπλισμένη με μονάδες LED 16 τεμαχίων, 1 τροφοδοτικό Meanwell RSP-320-5, 1 κάρτα λήψης Novastar. Εκτός αυτού, οι συνδέσεις ισχύος και σήματος Linko χρησιμοποιούνται για εύκολη σύνδεση κατά την εγκατάσταση. Για το σύστημα ελέγχου, χρησιμοποιείται ένας επεξεργαστής βίντεο για την λήψη σημάτων εισόδου όπως HDMI, DVI, VGA κ.λπ.

Επαγγελματική οθόνη LED

Η φωτεινότητα αυτής της εμπορικής LED οθόνης P6 είναι περίπου 6.500 nits. Προκειμένου να μειωθεί η φωτορύπανση και να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής των φώτων LED, προστίθενται αισθητήρες φωτεινότητας σε αυτές τις 2 μονάδες ' Οθόνες LED. Και το καλώδιο έχει μήκος 20 μέτρα. Εκτός αυτού, οι πολυλειτουργικές κάρτες είναι εξοπλισμένες μέσα σε κουτιά διανομής ισχύος, με καθένα από αυτά 30 KW. Και ένα αλεξικέραυνο μάρκας OBO είναι εξοπλισμένο μέσα σε κάθε κιβώτιο τροφοδοσίας.

Επαγγελματική οθόνη LED

Πριν από τη συσκευασία και την παράδοση, αυτές οι 2 εμπορικές οθόνες LED γήρανζαν και ελέγχονταν για περίπου 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της γήρανσης, ήταν σε όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα, στατικές εικόνες, βίντεο με τη σειρά τους. Αυτό είναι για να βεβαιωθείτε ότι κάποια δευτερεύοντα προβλήματα, όπως η ψυχρή συγκόλληση των λαμπτήρων LED ή των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων οδήγησης, θα μπορούσαν να βγουν και να λυθούν εδώ. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία γήρανσης και δοκιμής. Εκτός αυτού, κάθε πάνελ LED P6 επιθεωρήθηκε προσεκτικά μέσα και έξω, φροντίζοντας τα καλώδια να συνδεθούν με προσοχή, προσθέτοντας τους παράγοντες συγκράτησης των βιδών στις βίδες για να εμποδίσουν τα καλώδια να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της μακράς μεταφοράς, ελέγχοντας την αδιάβροχη κόλλα γύρω από τους πείρους θέσης στα ντουλάπια κ.λπ. .

Commercial LED Display

4 τεμάχια LED πακέτα συσκευάστηκαν μέσα σε 1 κουτί από κόντρα πλακέ για αυτήν την εμπορική οθόνη LED. Εντός της περίπτωσης, είναι αφρός EPE για την προστασία των πλαισίων LED από ζημιά.

Commercial LED Display

Σημαντικά μέρη για εμπορική οθόνη LED:

Για μια καλή οθόνη LED, αποφασίζεται κυρίως η λυχνία LED, το PCB, ο οδηγός IC, η παροχή ρεύματος, το καλώδιο τροφοδοσίας, το ντουλάπι. Αν ψάχνετε για μια οθόνη LED σταθερής ποιότητας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.  

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us