Συναυλία οθόνη LED οθόνη που φέρνει πολύ διασκέδαση στη Νότια Κορέα

2019-08-19

Συνομιλία οθόνης LED συναυλίας:

Για την οθόνη LED συναυλιών, πρόκειται για μια ενότητα της οθόνης προβολής LED ενοικίασης, η οποία θα μπορούσε να φανεί συχνά σε σκηνικά γεγονότα. Γενικά, η οθόνη LED συναυλιών αποτελείται από κεντρική κεντρική οθόνη LED, πλευρικές λεπτούς οθόνες LED και πλευρικές μεγάλες οθόνες LED. Για την κύρια κεντρική οθόνη LED, είναι για   ζωντανή μετάδοση και αναπαραγωγή και υιοθετείται συνήθως μια οθόνη LED τύπου υψηλής ευκρίνειας. Όσο μεγαλύτερη είναι η κεντρική οθόνη LED, τόσο το καλύτερο, καθώς το κοινό μπορεί να δει την υπέροχη ζωντανή παράσταση. Για τις πλαϊνές οθόνες LED, υπάρχουν 2 ή 4 μονάδες στο πλάι. Ενώ οι πλευρές μεγάλες οθόνες LED προστίθενται για σούπερ μεγάλες εκδηλώσεις, εξασφαλίζοντας ότι τα ακροατήρια που μένουν μακριά από τη σκηνή μπορούν εύκολα να δουν την απόδοση.

Οθόνη LED συναυλιών

Εκτός από την ίδια την οθόνη LED, είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε   ένα κατάλληλο σύστημα ελέγχου. Σε γενικές γραμμές, η οθόνη συναυλιών LED είναι μεγάλη και με υψηλή ανάλυση, οπότε χρειάζεται περισσότερη από 1 κάρτα αποστολής για έλεγχο σε καταρράκτη. Ο επεξεργαστής βίντεο   είναι   συνήθως χρειάζονται για να πάρουν διαφορετικά σήματα εισόδου, για παράδειγμα, HDMI, DVI, VGA, SDI κλπ. Εκτός αυτού, θα μπορούσε να επιτύχει πολλαπλά παράθυρα, PIP (εικόνα στην εικόνα). Και η επίδειξη θα ήταν πολύ καλύτερη.

Λόγω της ιδιαιτερότητας των οθονών βίντεο συναυλίας, το πρότυπο μέγεθος αρθρωτού πάνελ χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον, όπως το W 500   x H 500 mm ή W 500   x Η 1000 mm. Είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί καθώς είναι ελαφρύ. Αυτό αποφασίζει ότι τέτοιου είδους πίνακες LED θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ευρέως σε μίσθωση ή ακόμα και σταθερά έργα εγκατάστασης.

Οθόνη LED συναυλιών

Εφαρμογές του   Αυτοί οι τύποι συναυλιών LED τοίχων:

Για την κύρια κεντρική οθόνη LED, θα μπορούσε να είναι είτε τετράγωνο είτε ορθογώνιο σχήμα, αποφασισμένο από τον τόπο εγκατάστασης. Απαιτείται ένας τύπος πολύ υψηλότερου ορισμού για να ικανοποιήσει την απαίτηση, όπως οι τύποι P3 ή κάτω από τα pixel pitch. Για την πλευρική λεπτή οθόνη LED, θα μπορούσε να είναι με μεγαλύτερο βήμα pixel. Σήμερα, η διαφανής οθόνη LED υιοθετείται επίσης για τέτοιες πλευρικές οθόνες LED. Τέλος, η πλαϊνή μεγάλη οθόνη LED θα μπορούσε να έχει τον ίδιο τύπο με αυτή της κεντρικής οθόνης LED.

Οθόνη LED συναυλιών

Concert LED Οθόνη Έργο:

Για το έργο αυτό στη Νότια Κορέα, η κεντρική οθόνη LED είναι με W 4   x H 2 μέτρα, με W 672   x Η 336 εικονοστοιχεία.   Ενώ η πλευρική λεπτή οθόνη LED είναι με W 0.5   x Η 2 μέτρα ανά μονάδα, με W 84 x Η 336 εικονοστοιχεία. Πρόκειται για έναν τύπο βήματος εικονοστοιχείων 5,95 mm, με W 500   x H 1000 mm μέγεθος γραφείου. Έχει σχεδιαστεί με εξωτερική και εσωτερική χρήση. Η λυχνία LED αυτής της οθόνης LED συναυλίας είναι SMD2727, η κάψουλα LED Nationstar. Κάθε πίνακας LED ζυγίζει περίπου 14 κιλά. Η ισχύς που υιοθετείται είναι ο τύπος Meanwell HSP της Ταϊβάν, με πρότυπο CB / CE / UL. Κάθε ντουλάπι είναι εξοπλισμένο με τροφοδοτικά HSP-300-5 2 τεμαχίων. Για την κάρτα ελέγχου, είναι η μάρκα Novastar, με 1 κάρτα λήψης σε 1 θυρίδα.

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες αυτής της συναυλίας LED οθόνη γήρανσης στο εργοστάσιό μας:

Οθόνη LED συναυλιών

Οθόνη LED συναυλιών

Concert LED Screen

Καλωσορίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη LED συναυλιών.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us