Φωτισμός οδήγησης σκηνής LED με 3 χιλιοστά σ.σ. στην Ισπανία

2019-08-13

LED σκηνικό Backdrop Επισκόπηση:

Η οθόνη ενοικίασης LED έχει εφαρμοστεί ευρέως LED σκηνικό σκηνικό και έχει καταστεί αναγκαίο μέρος πολλών γεγονότων. Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά της οθόνης σκηνικού για το στάδιο:

☛Διαβίβαση ζωντανής μετάδοσης. Με αυτή τη λειτουργία, τα ακροατήρια θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν την εμφάνιση πολύ πιο εύκολα   ακόμη και πολύ μακριά από τη σκηνή.

Για μερικές συναρπαστικές εικόνες, θα μπορούσε να υποστηρίξει την αναπαραγωγή αργής κίνησης. Αυτό κάνει το φόντο της σκηνής LED πολύ πιο ζωντανό.

☛Η ρεαλιστική γραφική παράσταση που συνδυάζει με τη συγκλονιστική μουσική κάνει τα ονειρικά σκηνικά LED.

☛ Η υψηλή ανάλυση φέρνει εικόνες υψηλότερης ευκρίνειας. Για την ενοικίαση εσωτερικού φωτισμού LED, οι συνήθεις τύποι που χρησιμοποιούνται είναι οι P2.5, P3, P3.91, P4. Αυτοί οι τύποι είναι με   υψηλά εικονοστοιχεία.

☛Υψηλό ποσοστό ανανέωσης και κλίμακα του γκρι. Γενικά, ο ρυθμός ανανέωσης για το σκηνικό LED LED μπορεί να φθάσει τα 1.920 Hz. Και με το IC υψηλής συχνότητας ανανέωσης, θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και 3.840 Hz, χωρίς πίεση με κινητά τηλέφωνα για να τραβήξει φωτογραφίες.

☛Υψηλής ποιότητας σύνδεσμος ισχύος και σήματος. Οι συνδετήρες που χρησιμοποιούνται είναι σταθερής ποιότητας. Οι πελάτες θα μπορούσαν να συνδέονται και να αποσυνδέονται εύκολα με αυτές τις συνδέσεις.

☛ Λεπτό ντουλάπι υψηλής ακρίβειας. Για έναν τοίχο με LED, που έχει ενοικιάσει, κατασκευάζεται με ένα αλουμινένιο κιβώτιο αλουμινίου, το οποίο κατασκευάζεται   με τεχνολογία CNC. Το πάχος είναι μόνο περίπου 8 cm. Η αποζημίωση χάσματος είναι μικρότερη από 0,2 mm, γεγονός που εξασφαλίζει ότι η όλη οθόνη LED θα μπορούσε να συναρμολογηθεί πολύ τακτοποιημένα.

☛ Με όλους τους τύπους περιπτώσεων πτήσης για μεταφορά, είναι πιο βολικό να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται.

Πρόγραμμα LED Backdrop LED Εισαγωγή:

Πρόκειται για ένα σχέδιο που εφαρμόζεται στην Ισπανία. Πρόκειται για οθόνη 3 χιλιοστών pixel.

LED σκηνικό Backdrop

Το μέγεθος της οθόνης LED είναι W 4.608   x H 3.456 μέτρα, με W 1536   x Ανάλυση H 1152 εικονοστοιχείων. Αποτελείται από W 24   x H 18 μονάδες οθόνης LED. Το περίβλημα από αλουμίνιο χύτευσης χύτευσης αυτού του τύπου είναι W 576   x H 576 mm, με W 192   x H 192 εικονοστοιχεία ανά πίνακα. Υπάρχουν W 8   x H τεμάχια 6 τεμαχίων για αυτήν την οθόνη σκηνής LED LED. Κάθε ντουλάπι ζυγίζει περίπου 8,5 κιλά. Μόνο ένα άτομο θα μπορούσε να συναρμολογηθεί ή να αποσυναρμολογηθεί εύκολα. Η λυχνία LED είναι τύπου μαύρου τύπου SMD2121, η οποία θα μπορούσε να ενσωματωθεί στη σκηνή εάν η οθόνη LED δεν | ' t λειτουργεί. Κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με 1 τεμάχιο τροφοδοτικού Taiwan Meanwell RSP-200-5 και 1 κάρτα λήψης Novastar. Ο συνδετήρας ισχύος που υιοθετείται είναι η μάρκα Linko.   Η φωτεινότητα αυτού του σκηνικού LED σκηνής είναι περίπου 1.000 nits, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης είναι περίπου 1.920 Hz.

Γήρανε και δοκιμάστηκε για 7 ημέρες από αυτήν την οθόνη LED πριν από τη συσκευασία. Η τυπική διαδικασία γήρανσης εμφανίζεται σε όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά τους, αλλά και με κάποιες στατικές εικόνες και βίντεο.

Εκτός αυτού, οι έμπειροι εργαζόμενοι μας θα ελέγξουν τα εξωτερικά και εσωτερικά ερμάρια για την τελευταία επιθεώρηση πριν τα βάλουν σε περιπτώσεις πτήσης. Επίσης, κάθε πάνελ LED θα δοκιμάζεται ξανά σε διαφορετικά χρώματα για την τελευταία δοκιμή σε περίπτωση προβλήματος.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες αυτού του σκηνικού LED σκηνικού στο εργοστάσιό μας:

LED σκηνικό Backdrop

LED σκηνικό Backdrop

LED σκηνικό Backdrop

LED σκηνικό Backdrop

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us