Εξωτερική τοίχο LED P6 υψηλής φωτεινότητας Εμφάνιση στην Ινδία

2019-08-07

Υπαίθριο σχέδιο τοίχου LED   Εισαγωγή:

Αυτός ο εξωτερικός τοίχος οθόνης LED P6 ολοκληρώθηκε το 2016 στην Ινδία. Ολόκληρη η οθόνη οθόνης LED είναι W 7.68   x H 3.072 μέτρα, με ανάλυση οθόνης W 1280   x Η 512 εικονοστοιχεία.

Εξωτερικό τοίχο LED

Ο χρησιμοποιούμενος τύπος LED είναι SMD3535, με ενσωματωμένη επένδυση LED της μάρκας Kinglight. Το PCB είναι πάχους 1,6mm, καλή διασπορά θερμότητας. Για την εξωτερική μονάδα οθόνης LED P6, είναι 32x32, 192x192 mm. Και αποτελείται από W 40   x H 16 τεμάχια LED για αυτή την οθόνη LED για το βίντεο τοίχου.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Ινδικού Γραφείου, απαιτείται πιστοποιητικό BIS εάν το μέγεθος του πίνακα LED είναι μεγαλύτερο από 32 " . Εξαιτίας αυτού, το μέγεθος του πίνακα αυτού του υπαίθριου τοίχου LED έγινε με 384x384 mm, περίπου 21,5 " διαγώνιο μέγεθος. Είναι με σιδερένιο αδιάβροχο ντουλάπι με πίσω πόρτα, βαθμού προστασίας IP65. Ζυγίζει περίπου 8 κιλά ανά κιβώτιο. Αποτελείται από W 20   x H τεμάχια 8 τεμαχίων για αυτό το απλό video wall.   Κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με 1 τετραγωνικό τροφοδοτικό 5V40A, 1 ανεμιστήρα ψύξης και 1 κάρτα λήψης. Επιπλέον, η δύναμη σήματος Linko και οι υποδοχές σήματος είναι εξοπλισμένες για βολικό   σύνδεση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Εξωτερικό τοίχο LED

Εξωτερικό τοίχο LED

Εξωτερικό τοίχο LED

Για αυτό το υπαίθριο τοίχωμα LED, γήρανσε περίπου 16 ημέρες πριν από τη συσκευασία. Κατά τη διάρκεια της γήρανσης, έδειξε με όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά του. Εκτός αυτού, εισήχθησαν βίντεο και στατικές εικόνες για τη γήρανση. Αυτή είναι μια καλή μέθοδος για να ανακαλύψετε το μικρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της παραγωγής, όπως η ψυχρή συγκόλληση των λαμπτήρων LED ή η μονάδα IC. Μόλις ένα τέτοιο πρόβλημα βγει, θα θέσουμε ένα μικρό σημάδι   στην ελαττωματική λυχνία LED και ο μηχανικός μας θα επισκευάσει, τότε θα γηράσκονταν ξανά.

Πριν από τη συσκευασία, όλα τα ερμάρια αποσυναρμολογήθηκαν. Και επιθεωρήσαμε εξωτερικά και εσωτερικά λεπτομερώς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο παράγοντας στερέωσης βιδών θα προστεθεί στις βίδες σε περίπτωση που τα καλώδια θα χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Εκτός αυτού, όλα τα καλώδια πρέπει να είναι συνδεδεμένα με τακτοποιημένο τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να αφήσει μια καλή εντύπωση στους πελάτες.

10 τεμ. Ντουλάπια τοποθετήθηκαν σε 1 κουτί από κόντρα πλακέ για αυτό το υπαίθριο τοίχο LED. Για ένα τέτοιο έργο, χρησιμοποιούνται κουτιά από κόντρα πλακέ για συσκευασία και το έντυπο ΕΡΕ τοποθετείται μέσα σε ένα καλύτερο πακέτο. Αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί ζημιά κατά τη μεταφορά.  

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες πακέτων   αυτού του υπαίθριου τοίχου LED:

Εξωτερικό τοίχο LED

Outdoor LED Wall

Κάποια σημεία να δώσουν προσοχή κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης Εξωτερικό τοίχο LED :

Για τον υπαίθριο τοίχο LED, είναι σημαντικό να το υποστηρίξετε από τη δομή του χάλυβα. Λόγω ενός απροσδόκητου τυφώνα ή άλλων σοβαρών περιβαλλόντων, η χαλύβδινη δομή πρέπει να σχεδιαστεί σύμφωνα με το πρότυπο του βίαιου τυφώνα τάξης 10. Εκτός αυτού, θα πρέπει επίσης να είναι αντισεισμικό. Αυτό θα μπορούσε να προστατέψει τον τοίχο LED από το να πέσει κάτω και να βλάψει τους περαστικούς.

Για να αποφύγετε να βλάψετε τον κεραυνό ή τον κεραυνό από τον υπαίθριο τοίχο LED, προτείνουμε στους πελάτες να μπορούν να εγκαθιστούν συσκευές αλεξικέραυνσης για την αποφυγή αυτού του προβλήματος.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us