P4 Εσωτερική οθόνη LED που φέρνει μηνύματα σε πραγματικό χρόνο στο σταθμό του μετρό στο Ισραήλ

2019-07-26

P4 Ένδειξη εσωτερικού χώρου προβολής LED

Για το έργο αυτό, υπάρχουν περισσότερες από 30 μονάδες συνολικά, οι οποίες εγκαταστάθηκαν στο σταθμό του μετρό στο Ισραήλ. Το ντουλάπι LED videowall είναι τύπου μπροστινής συντήρησης, με ανοιγμένους υδραυλικούς μοχλούς, το οποίο είναι βολικό κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Ο σχεδιασμός αυτός εφαρμόζεται κυρίως στη θέση όπου δεν υπάρχει χώρος στο πίσω μέρος, όπως στον τοίχο.

P4 Εσωτερική οθόνη LED

Για αυτή την εσωτερική οθόνη LED P4, το μέγεθος της οθόνης είναι W 0.768   x   H 1.024 μέτρα, με ανάλυση οθόνης LED W 192   x Η 256 εικονοστοιχεία.   Η μονάδα οθόνης LED του τύπου P4 είναι W 256   x Η 128 mm. Για τον τύπο λαμπτήρα LED, είναι SMD2121 μαύρο. Η πλακέτα PCB που υιοθετήθηκε για αυτό το βίντεο τοίχο P4 LED είναι πάχους 1,6mm, σταθερής ποιότητας. Η τροφοδοσία είναι τύπου Meanwell LRS-200, με πρότυπο CB / UL, χωρίς ανεμιστήρα. Κάθε περίβλημα LED είναι εξοπλισμένο με τροφοδοτικά τριών τεμαχίων.   Και ο σύνδεσμος ισχύος και σήματος είναι το εμπορικό σήμα CNLinko. Τέτοιες συνδέσεις είναι   για εύκολη και βολική σύνδεση των καλωδίων ισχύος και σήματος.

Για αυτή την εσωτερική οθόνη LED P4, ελέγχεται με WIFI. Η κάρτα ελέγχου είναι Novastar T3, ενώ η κάρτα λήψης είναι MRV328. Κάθε πίνακας LED είναι με 2 τεμ. Κάρτες λήψης, οι οποίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν το ρυθμό ανανέωσης. Για αυτή την εσωτερική οθόνη LED P4, ο ρυθμός ανανέωσης είναι περίπου 1.920Hz.

P4 Εσωτερική οθόνη LED

Χρειάστηκαν τουλάχιστον 4 ημέρες γήρανσης αυτής της οθόνης P4 στο εργοστάσιό μας. Κατά τη διάρκεια της γήρανσης, έδειξε στο   όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά τους. Επιπλέον, κάποιες στατικές εικόνες και βίντεο ήταν   εισάγεται για αναπαραγωγή. Αυτή είναι η τυπική διαδικασία γήρανσης και δοκιμής, εξασφαλίζοντας ότι μικρά προβλήματα, όπως η ψυχρή συγκόλληση των λαμπτήρων LED ή των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων οδήγησης, θα μπορούσαν να βγουν πριν από την παράδοση και οι μηχανικοί μας θα μπορούσαν να τα λύσουν εδώ.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες σχετικά με τη γήρανση και τη δοκιμή αυτής της εσωτερικής LED οθόνης P4 στο εργοστάσιο:

P4 Εσωτερική οθόνη LED

P4 Εσωτερική οθόνη LED

Πριν από τη συσκευασία, επιθεωρήσαμε όλες τις λεπτομέρειες εντός και εκτός αυτής της εσωτερικής οθόνης LED P4 και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάθε λεπτομέρεια πολύ πιο τέλειο. Για παράδειγμα, ο παράγοντας στερέωσης βιδών προστίθεται στις βίδες, σε περίπτωση που τα καλώδια θα χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για μεγάλο χρονικό διάστημα για να φτάσουν στους πελάτες. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια είναι συνδεδεμένα σε τακτοποιημένη μορφή. Αυτό θα έκανε την εμφάνιση πολύ πιο όμορφη. Το τελευταίο βήμα είναι να τοποθετήσετε ξηραντικό μέσα στις θήκες από κόντρα πλακέ, οι οποίες θα μπορούσαν να προστατεύσουν την οθόνη LED από το να είναι   επηρεάζονται από υγρασία. Και οι πελάτες παίρνουν τα αγαθά σε τέλεια κατάσταση χωρίς λαμπτήρες LED που δεν λειτουργούν.

P4 Εσωτερική οθόνη LED Συμπέρασμα:

Σήμερα, καθώς οι οθόνες LED μικρού βήματος γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, δεν παράγονται πλέον μερικοί κανονικοί εσωτερικοί τύποι οθόνης LED, όπως οι P10, P7.62, P6. Για τους εσωτερικούς τύπους P5 και P4, εξακολουθούν να ισχύουν για ορισμένα έργα λόγω της σχετικά υψηλής ανάλυσης σε σύγκριση με το P6 ή παραπάνω, και τα πολύ περισσότερα   ανταγωνιστικές τιμές από τους μικρούς τύπους γήπεδων. Τέλος πάντων, οι πελάτες βρίσκουν πάντα έναν κατάλληλο τύπο για να   συνάντηση   απαιτήσεις τους.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us