Οθόνη LED για εκκλησία με διάμετρο 5 χιλιοστών Pixel στη Νιγηρία

2019-07-20

Οθόνη LED για Εκκλησία

Σήμερα, οι οθόνες LED έχουν εφαρμοστεί ευρέως σε πολλούς διαφορετικούς δημόσιους χώρους. Για παράδειγμα, ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων, αεροδρόμια, εκκλησίες κλπ. Μεταξύ αυτών, μεγάλες οθόνες LED για εκκλησίες έχουν γίνει ένα δημοφιλές πεδίο. Dreamway έχει τελειώσει πολλά έργα του τοίχο LED εκκλησίας στη Νιγηρία, και οι περισσότεροι από αυτούς είναι εγκαταστάσεις εσωτερικού χώρου.  

Οθόνη LED για Εκκλησία

Εδώ θα θέλαμε να πάρουμε ένα παράδειγμα του βιντεοπροβολικού LED για εκκλησία. Υπάρχουν συνολικά 2 μονάδες οθονών LED.   Και οι δύο είναι τύπου pitch pixel 5mm. Κάθε μέγεθος οθόνης LED είναι W 3.84 x   H 2,88 μέτρα, με W 768   x H 576 εικονοστοιχεία συνολική ανάλυση οθόνης.

Οθόνη LED για Εκκλησία

Η λυχνία LED είναι μαύρο ματ τύπου, με πολύ καλύτερη επίδειξη. Είναι ένας τύπος LED SMD2121. Για αυτή την οθόνη LED για εκκλησιαστική χρήση, γίνεται με οπίσθια συντήρηση, με απλά σιδερένια γραφεία χωρίς   πίσω πόρτες. Το μέγεθος του πλαισίου οθόνης LED που συνθέτεται είναι W 960   x Η 960 mm, περίπου 19 kg / pc. Είναι κατασκευασμένο από W 4   x H 3 τεμάχια για κάθε οθόνη LED για εκκλησία.   Η ανάλυση ανά ντουλάπι LED είναι W 192   x Η 192 εικονοστοιχεία. Κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με W 3   x H 6 μονάδες οθόνης LED. Και υπάρχουν 3 τροφοδοτικά με 5V40A σε κάθε ντουλάπι LED. Η κάρτα ελέγχου είναι Novastar, 1 κάρτα σε 1 θυρίδα. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 1.920Hz.

Οθόνη LED για Εκκλησία

Αυτή η οθόνη LED για εκκλησία είχε γήρανση για 3 ημέρες πριν από τη συσκευασία. Κατά τη διάρκεια της γήρανσης και των δοκιμών, έδειξε σε όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά του. Εκτός αυτού, έδειξαν επίσης κάποιες στατικές εικόνες και βίντεο. Αυτή είναι η τυπική διαδικασία γήρανσης, διασφαλίζοντας ότι κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της περιόδου γήρανσης και θα μπορούσαμε να λύσουμε πριν από την παράδοση. Και οι πελάτες θα μπορούσαν να λάβουν τα εμπορεύματα σε άριστη κατάσταση. Εκτός αυτού, εκτελείται επίσης η δόνηση των πλαισίων LED. Αυτή είναι μια καλή μέθοδος για να δοκιμάσετε ορισμένα προβλήματα που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Εκτός από την παραπάνω αυστηρή διαδικασία γήρανσης και δοκιμής, υπάρχει επίσης μια τυποποιημένη διαδικασία πριν από τη συσκευασία. Μετά την εγκατάσταση της οθόνης LED για γήρανση, θα αποσυναρμολογήσουμε τα ντουλάπια LED και θα τα επιθεωρήσουμε με κάθε λεπτομέρεια πριν τα συσκευάσουμε. Για παράδειγμα, καλώδια, βίδες κ.λπ. Ο παράγοντας στερέωσης βιδών θα προστεθεί στις βίδες σε περίπτωση που το καλώδιο θα χαλαρώσει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μακράς διάρκειας. Για μια εξωτερική οθόνη LED, θα ελέγξαμε τη θέση εντός της ακίδας θέσης, η οποία είναι πολύ πιθανό να βυθιστεί νερό ή βροχή. Θα προστεθεί αδιάβροχη κόλλα γύρω από τον πείρο θέσης για κάθε ντουλάπι LED.

Μια άλλη λεπτομέρεια είναι η καθαρότητα της σύνδεσης των καλωδίων. Βεβαιώνουμε ότι όλα τα καλώδια στο εσωτερικό του πίνακα LED θα συνδεθούν με καλή σειρά πριν από τη συσκευασία. Αυτό θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Εκτός αυτού, είναι πολύ πιο όμορφο.

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες αυτής της οθόνης LED για την γήρανση της εκκλησίας και τη δοκιμή   στο εργοστάσιό μας:

Οθόνη LED για Εκκλησία

Οθόνη LED για Εκκλησία

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε την τιμή της οθόνης LED της εκκλησίας.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us