Οθόνη LED εξωτερικού χώρου SMD P6 Λάμψη στη Νέα Ζηλανδία

2019-07-10

Οθόνη LED εξωτερική διαφήμιση Εισαγωγή

Για αυτό το έργο, είναι Οθόνη LED P6 για εξωτερική διαφήμιση. Η λάμπα LED που υιοθετείται είναι μάρκα Nationstar, τύπου SMD2727. Είναι με υψηλή φωτεινότητα, περίπου 7.000 nits με δοκιμή με το χρωματομετρητή φωτεινότητας. Για τα PCB, είναι πάχους 1,6mm, καλυμμένο με πολύ φύλλο χαλκού. Η ποιότητα είναι πολύ   σταθερός. Το μέγεθος της οθόνης LED αυτής της οθόνης LED SMD είναι W 6.144   x H 3,072 μέτρα, με συνολική ανάλυση W 1024   x Η 512 εικονοστοιχεία.

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Αποτελείται από W 8   x H 4 τεμάχια P6 εξωτερικού φωτισμού LED, με το καθένα W 768   x Η 768 mm. Το ντουλάπι που χρησιμοποιείται είναι γαλβανισμένα υλικά από σίδηρο, δεν είναι εύκολο να πάρει σκουριά, ακόμη και η οθόνη LED είναι εγκατεστημένη κοντά στη θάλασσα.   Η μονάδα LED P6 είναι με το W 32   x H 32 τελείες και το μέγεθος είναι W 192   x Η 192 mm. Η τροφοδοσία ρεύματος που χρησιμοποιείται για αυτή την οθόνη LED outdoor P6 είναι η μάρκα Taiwan Meanwell, σειρά RSP, με πρότυπο CE / UL / CB. Και η ισχύς σήματος Linko και η υποδοχή σήματος χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση μεταξύ των γραφείων για εύκολη και γρήγορη σύνδεση.  

Όσον αφορά το σύστημα ελέγχου, το λογισμικό Novastudio χρησιμοποιείται για την εξωτερική οθόνη LED οθόνης. Είναι έλεγχος συγχρονισμού με τον υπολογιστή ελέγχου. Ο επεξεργαστής βίντεο είναι εξοπλισμένος για λήψη σημάτων εισόδου HDMI, DVI, VGA. Όσον αφορά την παροχή ρεύματος, προστίθεται ένα κιβώτιο διανομής ισχύος για τον έλεγχο ολόκληρου του κυκλώματος και για την παροχή περισσότερης ευκολίας στους πελάτες κατά την εγκατάσταση. Μια συσκευή αλεξικέραυνου τύπου OBO είναι εξοπλισμένη μέσα στο κιβώτιο τροφοδοσίας για να προστατεύει την οθόνη LED από την καταστροφή της βροντής.

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Ως συνήθως, αυτή η οθόνη LED ζούσε σε όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά και τα βίντεο μαζί πριν από την παράδοση. Πριν από το πακέτο, όλες οι λυχνίες LED ελέγχθηκαν μία προς μία και ελέγχθηκαν εσωτερικά και εξωτερικά για κάθε λεπτομέρεια.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες αυτής της οθόνης LED outdoor P6:

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου

Screen LED Outdoor

Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να δοθεί προσοχή κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης από αυτό το υπαίθριο έργο οθόνης LED:

☛ Μέτρο προστασίας φωτισμού. Από την παραπάνω περιγραφή, θα μπορούσατε να ξέρετε ότι απαιτείται απαγόρευση κεραυνών για υπαίθρια έργα οθόνης LED. Αυτό προστατεύει την οθόνη LED από μια ισχυρή ηλεκτρομαγνητική επίθεση που προκαλείται από βροντές και αστραπές.

☛ Μέτρο αδιάβροχης προστασίας. Για το πάνελ LED μας, είναι αδιάβροχο μπροστά και πίσω. Οι πελάτες θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν απευθείας και να μην ' t πρέπει να κάνει το κάλυμμα στην κορυφή. Αλλά αν υπάρχει μεγάλη βροχόπτωση σε κάποια χρονική περίοδο, υποθέτουμε ότι οι πελάτες θα μπορούσαν κατά καιρούς να ελέγχουν το εσωτερικό των πάνελ LED.

☛ Μέτρο εξαερισμού. Καθώς υπάρχει μεγάλη θερμότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της οθόνης LED εξωτερικά, είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο αερισμός της οθόνης LED. Είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε κλιματιστικά πίσω από την οθόνη LED.

Εάν θέλετε να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό P6 εξωτερική οθόνη LED τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us