Οθόνη LED P3 Βίντεο τοίχου εγκατεστημένο σε ξενοδοχείο στο Ισραήλ

2019-07-04

LED οθόνη P3 εσωτερική διαφήμιση Εισαγωγή

Σήμερα, η εσωτερική οθόνη LED έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς δημόσιους χώρους, όπως για παράδειγμα ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, αίθουσες συνεδριάσεων, αεροδρόμια, εστιατόρια, νέα στούντιο κλπ. Φέρνει μια πολύ πιο ζωντανή ατμόσφαιρα σε αυτές τις περιοχές.

Εδώ θα εισαγάγαμε ένα P3 LED τοίχο βίντεο για εσωτερική διαφήμιση. Αυτό εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο στο Ισραήλ.

Οθόνη LED P3

Καθώς είχε τοποθετηθεί στον τοίχο, δεν υπάρχει χώρος στο πίσω μέρος για να διατηρηθεί. Έτσι, για αυτό το βίντεο τοίχο P3, σχεδιάστηκε για μπροστινή συντήρηση. Αυτή η λύση είναι να τοποθετήσετε τους μαγνήτες στο πίσω μέρος των ενδείξεων LED και να τους συνδέσετε σε πίνακες LED. Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, μια επαγγελματική πνευματική συντήρηση   εργαλείο χρησιμοποιείται για να βγάλει μονάδες LED από μπροστά. Για αυτή την εσωτερική οθόνη LED P3, το συνολικό μέγεθος οθόνης είναι W 4.032   x H 2.304 μέτρα, περίπου 9,3 τετραγωνικά μέτρα συνολικά. Η ανάλυση είναι W 1344   x Η 768 εικονοστοιχεία. Η λυχνία LED που χρησιμοποιείται είναι ένα ματ αποτέλεσμα, με πολύ μεγαλύτερη συνοχή και μεγαλύτερη σταθερότητα. Ο πίνακας LED αυτής της οθόνης LED P3 είναι W 576   x H 1152 mm, με τον ορισμό ανά πίνακα W 192   x Η 384 εικονοστοιχεία. Υπάρχουν W 7   x H 2 τεμάχια LED συνολικά. Κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένο με 2 τροφοδοτικά Meanwell UHP τροφοδοσίας με πρότυπο CE / UL / CB, ανεμιστήρα και 2 τεμ. Αυτή η οθόνη LED P3 video wall ελέγχεται από το WIFI.

Οθόνη LED P3

Για αυτή την οθόνη LED P3, γήρανσε για περίπου 8 ημέρες, με 10 ώρες την ημέρα. Η διαδικασία γήρανσης είναι να δείξει όλα τα λευκά, κόκκινα, πράσινα, μπλε χρώματα με τη σειρά. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι ο βιντεοταινός LED θα μπορούσε να γερνάει και να δοκιμάζεται πλήρως. Εκτός αυτού, προστέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια της γήρανσης, η οποία είναι η κανονική λειτουργία όλων των οθονών LED.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές φωτογραφίες αυτής της οθόνης LED P3:

Οθόνη LED P3

Οθόνη LED P3

Πριν από τη συσκευασία,   αποσυναρμολογήσαμε τα τέσσερα τεμάχια των μονάδων LED στη γωνία κάθε πίνακα LED. Δεδομένου ότι αυτό εγκαταστάθηκε στον τοίχο και δεν υπάρχει χώρος στο πίσω μέρος, οι πελάτες θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν μόνο αυτή την οθόνη LED P3 από μπροστά. Δεν το ' t πρέπει να αποσυναρμολογήσετε αυτές τις μονάδες οθόνης LED κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και να συνδέσετε τα καλώδια τροφοδοσίας και σήματος απευθείας μεταξύ των πλαισίων LED και, στη συνέχεια, να προσαρτήσετε αυτές τις μονάδες απεικόνισης LED στα ντουλάπια. Αυτό έκανε   την εγκατάσταση ευκολότερη και ταχύτερη.

Οθόνη LED P3

Οθόνη LED P3 έχει γίνει ένας κορυφαίος τύπος για εσωτερική διαφήμιση αυτά τα δύο χρόνια. Καθώς η τεχνολογία είναι ολοένα και πιο ώριμη και οι τιμές των οθονών LED είναι χαμηλότερες και χαμηλότερες, οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν τους υψηλότερους τύπους ανάλυσης για καλύτερη απόδοση προβολής. Ο τύπος P3 είναι μια καλή επιλογή. Εκτός αυτού, ο τύπος P2.5 είναι επίσης εμφανής τώρα. Πιστεύουμε ότι τα μικρά εικονοκύτταρα όπως τα P2, P1.8, P1.5, P1.2 θα γίνουν οικονομικά προσιτά και θα εφαρμοστούν ευρέως τα επόμενα χρόνια.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us