Οθόνη οθόνης LED που λάμπει στο διαγωνισμό γκολφ στη Νότια Κορέα

2019-06-17

Οθόνη LED Οθόνη Υπαίθρια διαφήμιση

Αυτή η εξωτερική οθόνη LED ολοκληρώθηκε το 2016. Εφαρμόστηκε στο Nexen Saint Nine Masters Golf Competition.

Οθόνη Οθόνης LED

Ο τύπος είναι PH5, SMD2727. Η λάμπα LED που υιοθετείται είναι Nationstar. Αυτό το μέγεθος προβολής LED είναι W 5.76   x H 2,88 μέτρα, συνολικά 16,5888 τετραγωνικών μέτρων. Και υπάρχουν 2 μονάδες οθόνης LED για αυτό το έργο. Η συνολική ανάλυση αυτής της οθόνης LED διαφήμισης είναι W 1152   x Η 576 εικονοστοιχεία. Κάθε μονάδα οθόνης LED είναι W 32 x H 32 τελείες, με μέγεθος W 160   x Η 160 mm. Για αυτή την οθόνη βίντεο LED, αποτελείται από W 36   x H 18 μονάδες LED, 648 τεμάχια συνολικά. Η φωτεινότητα αυτής της εξωτερικής οθόνης LED P5 είναι 6.500 nits. Ο πίνακας οθόνης LED αυτού του έργου είναι το αλουμινένιο αδιάβροχο ντουλάπι με πίσω πόρτα, 960   x 960 mm, περίπου 32 KG / PC. Η τροφοδοσία είναι η μάρκα Meanwell, με πρότυπο CB / CE / UL, θερμοκρασία εργασίας -30 ~ + 70 ℃. Το καλώδιο τροφοδοσίας και σήματος Linko χρησιμοποιείται για εύκολη και άνετη σύνδεση μεταξύ των ντουλαπιών. Εκτός αυτού, η κάρτα ελέγχου Novastar χρησιμοποιείται για να υποστηρίξει αυτή την οθόνη βίντεο LED.

Εδώ θα θέλαμε να μοιραστούμε με μερικές φωτογραφίες αυτής της οθόνης LED οθόνη γήρανσης και δοκιμών στο εργοστάσιό μας:

Οθόνη Οθόνης LED

Οθόνη Οθόνης LED

Οθόνη Οθόνης LED

Οθόνη Οθόνης LED Εξωτερική Χαρακτηριστικά Διαφήμισης

☛Υψηλή φωτεινότητα. Για την εξωτερική οθόνη LED Dreamway, η φωτεινότητα με λαμπτήρες LED υψηλής ποιότητας θα μπορούσε να φτάσει   περισσότερα από 5.500 nits. Γενικά, αν η οθόνη θα αντιμετωπίσει ισχυρό άμεσο ηλιακό φως, η φωτεινότητα πρέπει να είναι τουλάχιστον 7.000 nits.

☛Επίσης αδιάβροχη επίδραση. Όλα τα έργα οθονών οθόνης Dreamway εξωτερικού χώρου Dreamway σχεδιάζονται με βαθμό προστασίας IP65 και θα μπορούσαν να προστατεύσουν την οθόνη από ζημιές λόγω κακοκαιρίας.

☛Χωρίς ραφή. Αυτή η πτυχή είναι το πλεονέκτημα της οθόνης LED, και η οθόνη LCD δεν μπορούσε ' t να συγκριθεί με αυτό.

☛Περισσότερο έντονο αποτέλεσμα προβολής.   Ως ένα είδος διαφημιστικών μέσων, η οθόνη LED είναι πιο ελκυστική από τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης όπως οι εφημερίδες, οι πινακίδες κ.λπ.  

☛ Η αλλαγή των περιεχομένων κάθε φορά. Θα μπορούσατε να αλλάξετε τα περιεχόμενα της οθόνης LED οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, με εύκολη λειτουργία.

Διάρκεια ζωής. Θεωρητικά, ο λαμπτήρας LED θα μπορούσε να λειτουργήσει για 100.000 ώρες. Λαμβάνοντας υπόψη τον οδυνηρό καιρό της υπαίθρου, η διάρκεια ζωής μπορεί να είναι τουλάχιστον 50.000 ώρες.

Εφαρμογές οθόνη οθόνης LED

▶ Τοποθέτηση τοίχων. Αυτό επικεντρώνεται κυρίως στην πόλη στο κέντρο της πόλης. Αυτή είναι μια μεγάλη δυνητική αγορά. Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες, για παράδειγμα, ορόσημο πόλης, πολιτικό κτίριο, αεροδρόμιο, κατάστημα αυτοκινήτων, ξενοδοχείο κ.λπ.

▶ Αθλητικό γεγονός. Όπως το παραπάνω έργο που θα χρησιμοποιηθεί για αγώνες γκολφ, η οθόνη LED έχει γίνει ένα σημαντικό στοιχείο σε όλα τα διαφορετικά αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

▶ Ιστορικό σκηνής. Σε διαφορετικές εμφανίσεις ή σε συμβαλλόμενα μέρη, θα μπορούσατε να δείτε την οθόνη LED που θα χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό. Έχει τη λειτουργία της ζωντανής εκπομπής για να αφήσει το ακροατήριο μακριά από τη σκηνή να δει την εκπομπή καθαρά.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Οθόνη LED , παρακαλώ αφήστε μας ένα μήνυμα.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us