Εσωτερική οθόνη LED 2,5 χιλιοστών Pixel Pitch στη Νέα Ζηλανδία

2019-06-11

Εσωτερικές προδιαγραφές οθόνης LED

Αυτή η εσωτερική οθόνη LED ολοκληρώθηκε το 2018, στη Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για τύπο P2.5, με 160.000 εικονοκύτταρα ανά τετραγωνικό μέτρο. Το συνολικό μέγεθος οθόνης είναι W 3.2   x Η 2.08 μέτρα. Και η ανάλυση είναι W 1280   x H 832 εικονοστοιχεία συνολικά.

Εσωτερική οθόνη LED

Κάθε μονάδα οθόνης LED είναι 64x64 κουκκίδες, 160x160 mm. Το PCB που χρησιμοποιείται είναι 4 στρώματα. Για αυτό το εσωτερικό τοίχο LED, αποτελείται από 2 είδη μεγέθους πάνελ LED. Ένα μέγεθος είναι W 640   x H 640 mm, ενώ το άλλο μέγεθος είναι W 640   x H 800 mm. Για τον προηγούμενο πίνακα LED μεγέθους, υπάρχουν 10 τεμάχια, ενώ υπάρχουν 5 τεμάχια για το τελευταίο μέγεθος πίνακα LED. Το IC που χρησιμοποιείται είναι το ICN2038 για αυτόν τον εσωτερικό τοίχο βίντεο. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 1.920 Hz. Η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας αυτού του τύπου εσωτερικής οθόνης LED είναι 700W ανά τετραγωνικό μέτρο και η μέση ισχύς είναι 235W ανά τετραγωνικό μέτρο. Η φωτεινότητα είναι 1.000 nits. Καθώς αυτή η εσωτερική οθόνη LED είναι εγκατεστημένη στον τοίχο, έχει σχεδιαστεί με την μπροστινή λύση σέρβις. Όλα τα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων LED, τροφοδοτικό, κάρτες ελέγχου θα μπορούσαν να διατηρηθούν από μπροστά. Η τροφοδοσία αυτής της εσωτερικής οθόνης διαφήμισης είναι η Meanwell, με πρότυπο CE / UL / CB, χωρίς ανεμιστήρα. Και η κάρτα ελέγχου που υιοθετείται είναι η μάρκα Novastar. Όλα αυτά τα μέρη έχουν σταθερή ποιότητα. Εκτός αυτού, ένας επεξεργαστής βίντεο είναι εξοπλισμένος για να εισάγει σήματα εισόδου όπως HDMI, DVI, VGA κλπ. Για αυτή την εσωτερική οθόνη LED, προστίθεται επίσης κιβώτιο τροφοδοσίας που περιλαμβάνει έναν απαγωγό κεραυνό OBO για τον έλεγχο ολόκληρου του κυκλώματος.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μετά τη συναρμολόγηση αυτής της εσωτερικής οθόνης LED, γήρανε με όλα τα χρώματα WHITE, RED, GREEN, BLUE. Και για δοκιμές χρησιμοποιήθηκαν επίσης στατικές εικόνες και βίντεο. Για την οθόνες LED Dreamway, όλα τα τελικά προϊόντα θα γήραναν τουλάχιστον 3 ημέρες, εκτός από τη γήρανση μιας ημέρας μετά την παραγωγή των μονάδων LED.   Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι τα δευτερεύοντα προβλήματα όπως η ψυχρή συγκόλληση της λυχνίας LED ή του IC οδηγού θα μπορούσαν να βγουν κατά τη διάρκεια της γήρανσης και θα μπορούσαμε να επισκευάσουμε πριν από την παράδοση. Μόνο μετά από όλα τα διαφορετικά χρώματα γήρανσης θα μπορούσαν να προκύψουν τέτοια δευτερεύοντα προβλήματα.  

Εσωτερική οθόνη LED

Εσωτερική οθόνη LED

Εσωτερική οθόνη LED

Πριν από τη συσκευασία αυτής της εσωτερικής οθόνης LED, αποσυναρμολογήσαμε τις μονάδες LED 4 τεμ. Στη γωνία κάθε πίνακα LED. Καθώς αυτό είναι εγκατεστημένο στον τοίχο και δεν υπάρχει χώρος στο πίσω μέρος, αυτό θα μπορούσε να είναι πιο βολικό για την εγκατάσταση του πελάτη. Ο πελάτης χρειάζεται μόνο να συνδέσει μονάδες LED και να συνδέσει καλώδια.

Εσωτερική οθόνη LED

Εσωτερικές εφαρμογές οθόνης LED

Σήμερα, είναι πολύ κοινό να δούμε ένα εσωτερική οθόνη LED για χρήση στο κατάστημα, αίθουσα συνεδριάσεων, εμπορικό κέντρο, εστιατόριο, αεροδρόμιο και ούτω καθεξής. Θα μπορούσε να προσφέρει στους χρήστες ζωντανά εφέ προβολής και να στέλνουν μηνύματα σε χρόνο.  

Εάν έχετε μια τέτοια ανάγκη και ψάχνετε για έναν εσωτερικό τοίχο βίντεο LED για το έργο σας, καλώς ήρθατε να μιλήσετε περισσότερο.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us