Γιγαντιαία οθόνες LED εξωτερικού χώρου 6mm Pixel Pitch Εγκατεστημένο στο Ισραήλ

2019-06-05

Γίγαντας οθόνη LED υπαίθρια εμπορική διαφήμιση

Giant οθόνη LED για εξωτερική διαφήμιση έχει γίνει   ένα κοινό θέαμα στο δρόμο ή το κτίριο. Θα μπορούσε να αφήσει μια βαθιά εντύπωση στους περαστικούς. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσε να σας φέρει όλο και περισσότερους πιθανούς πελάτες για μελλοντικές επιχειρήσεις.

Γίγαντα οθόνη LED

Όπως αυτή η γιγάντια οθόνη LED εγκατεστημένη στο Ισραήλ, κατασκευάστηκε από το Dreamway. Είναι ένας εξωτερικός τύπος LED τύπου P6, με λαμπτήρα LED υψηλής φωτεινότητας Nationstar, περίπου 7.000 CD / m2 με δοκιμή με επαγγελματικό εργαλείο φωτεινότητας.   Το μέγεθος της οθόνης αυτής της γιγαντιαίας οθόνης LED είναι W 6.144   x H 3.072 μέτρα, με συνολική ανάλυση W 1024   x Η 512 εικονοστοιχεία. Η μονάδα SMD P6 είναι 32   x 32 τελείες, 192   x 192 mm. Είναι τύπου SMD2727, με μονάδα ελέγχου κίνησης MBI5124, σταθερό ρεύμα σάρωσης 1/8, σταθερή ποιότητα. Αυτή η εξωτερική οθόνη LED θα εγκατασταθεί για υπαίθρια μόνιμη σταθερή εγκατάσταση, έτσι θα αντιμετωπίσει τρομερό καιρό τις περισσότερες φορές. Αυτό χρειάζεται το 00132 | Οθόνη LED με καλή αδιάβροχη τουλάχιστον. Εκτός αυτού, μερικές φορές η βροντή ή η καταιγίδα μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη. Είναι λοιπόν καλή ιδέα να προσθέσετε ένα απαγωγό κεραυνού για να προστατέψετε το εξωτερικό τοίχωμα οθόνης LED από ελαττωματικό. Για αυτή τη γιγαντιαία οθόνη LED, ο εξωτερικός πίνακας LED P6 είναι 768   x 768 mm, με πλάτος 180 mm. Ο πίνακας LED είναι κατασκευασμένος από γαλβανισμένο σίδερο, με ακίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό είναι καλύτερο αν η θέση της γιγαντιαίας οθόνης LED είναι κοντά στη θάλασσα. Μέσα σε κάθε   LED πάνελ, υπάρχουν 2 τροφοδοτικά, Meanwell με CE / CB / UL πρότυπο. Η θερμοκρασία εργασίας του είναι -30 ~ + 70 ℃. Και σε κάθε πάνελ LED είναι εξοπλισμένα 2 τεμάχια ψύξης για καλύτερη εξαερισμό. Εκτός αυτού, οι συνδέσεις σημάτων Linko και σήματος χρησιμοποιούνται επίσης σε αυτή την οθόνη LED P6, η οποία είναι πιο βολική και ασφαλέστερη για τους πελάτες να συνδέουν καλώδια. Η κάρτα ελέγχου Novastar υιοθετείται, με 1 κάρτα λήψης ανά πάνελ LED.

Πριν από τη συσκευασία και την παράδοση, αυτή η οθόνη LED P6 γινόταν γήρανση για 10 ημέρες, με όλα τα ΛΕΥΚΑ, ΚΟΚΚΙΝΗ, ΠΡΑΣΙΑ, ΜΠΛΕ χρώματα στον κύκλο. Αυτή είναι μια καλή μέθοδος για να ελέγξετε και να μάθετε αν θα υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα, όπως η ψυχρή συγκόλληση των λαμπτήρων LED ή του οδηγού IC. Και κάθε πίνακας LED   θα επιθεωρούνται προσεκτικά εκτός και εντός, δοκιμάζονται μία προς μία με όλα τα ΛΕΥΚΑ, ΚΟΚΚΙΝΗ, ΠΡΑΣΙΑ, ΜΠΛΕ χρώματα πριν τα συσκευάσουν στην περίπτωση. Για την πτυχή του λογισμικού, ο μηχανικός μας έχει διαμορφώσει αυτή την γιγαντιαία οθόνη LED κατά τη διάρκεια των δοκιμών εδώ στο εργοστάσιό μας, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να το λειτουργήσει μετά τη σύνδεση των καλωδίων και την ενεργοποίηση της τροφοδοσίας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, θα μπορούσαμε να στηρίξουμε τους πελάτες μας με το τηλεχειριστήριο για να τους καθοδηγήσουμε για το πώς θα το καταφέρουμε.

Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες αυτής της γιγαντιαίας οθόνης LED, δοκιμή   και συσκευασία πριν από την παράδοση.

Μεγάλη γήρανση οθόνης LED

Έλεγχος Giant LED Οθόνης

Έλεγχος Giant LED Οθόνης

Giant πακέτο οθόνης LED

Giant LED Screen Delivery

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την γιγαντιαία οθόνη LED; Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια λύση ή μια λύση έργου.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us