Σχετικά με εμάς

Dreamway Προφίλ

Shenzhen Dreamway Technology Co, Limited ιδρύθηκε το 2013. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού μας   έχουν   συμμετείχε στο πεδίο οθόνης LED   για περισσότερα από 10   χρόνια. Το εργοστάσιό μας είναι περίπου 2.000 τετραγωνικά μέτρα, με μηχανές SMD και γραμμές παραγωγής για παραγωγή άνω των 600 τετραγωνικών μέτρων μηνιαίως.

Τα προϊόντα μας LED προβολής περιλαμβάνουν υπαίθριο τοίχο βίντεο LED, εσωτερικό τοίχο βίντεο LED, ενοικίαση οθόνη LED για χρήση σε υπαίθρια ή εσωτερική εκδήλωση, 00132 | ταξί / αυτοκίνητο   Οθόνη LED, LED οθόνη στάδιο, κλπ, τα οποία εφαρμόζονται ευρέως στην εμπορική πλατεία,   ταξί, αεροδρόμιο, αθλητικό στάδιο, γάμος, συναυλία και ούτω καθεξής.

Πολλά πιστοποιητικά όπως το CE, ROHS, CB έχουν επιτευχθεί. Εμείς αυστηρά εκτελεί IQC, QC, FQC και της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού, και έχουν λάβει υψηλή επαίνους από τους πελάτες μας.

Κάνουμε το καλύτερό μας   να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα σε λογική τιμή.
 

 

Δείτε περισσότερα για Dreamway

our company

2013, βρέθηκε Dreamway. Την ίδια χρονιά, εμείς   εξήγαγε περίπου 150 μονάδες οθονών LED οροφής ταξί στη Βραζιλία κυρίως.

2014 ~ 2015, εξήγαγαν περισσότερα από 300   μονάδες ταξί top LED εμφανίζει στο Μεξικό και τελείωσε πάνω από 800 τετραγωνικά μέτρα υπαίθριων και εσωτερικών τοίχων βίντεο LED.

2016 ~ 2017, ολοκληρώσαμε   περισσότερα από 3.000 τετραγωνικά μέτρα οθόνης LED   έργα κυρίως στη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ.

2018, αναπτύξαμε οθόνες LED ταξινομίας τύπου εξοικονόμησης ενέργειας και εξάγουμε πάνω από   100 μονάδες αυτού του τύπου και ολοκληρώθηκαν γύρω από   Έργα των 5.000 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνουν εκμίσθωση LED οθόνη.

2019, μετακομίσαμε σε ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο για να ολοκληρώσουμε περισσότερα απαιτούμενα έργα.

Υπηρεσία προ-πωλήσεων:

✔Συμβουλευτείτε τους πελάτες σχετικά με τη διαδικασία παραγωγής.

Υπηρεσία πωλήσεων:

✔ Προσφέρετε στους πελάτες συγκεκριμένες λύσεις λεπτομερών έργων σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους.

✔ Ένα σχέδιο CAD χαλύβδινης δομής θα μπορούσε να παρασχεθεί ΔΩΡΕΑΝ, αν χρειαστεί.

✔Φάτε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο των πελατών ' έργα κατά τη διάρκεια της παραγωγής για να ενημερωθεί η διαδικασία του έργου.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση:

✔3% ανταλλακτικά του έργου θα παρέχονται σε πελάτες ΔΩΡΕΑΝ.

✔ Θα παρέχεται ελεύθερη τεχνική εκπαίδευση εάν οι πελάτες ενδιαφέρονται να μάθουν. Εάν όχι, θα παρέχουμε υπηρεσία τηλεχειρισμού για την επίλυση προβλημάτων σε 1 ώρα κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας (9:00 π.μ. - 18:00 μ.μ.) και 12 ώρες εκτός ωραρίου εργασίας   (18:00 - 9:00 π.μ., Σαββατοκύριακα, αργίες).

✔ Γενικά, είναι 24 μήνες εγγύηση για μονάδες LED και 12 μήνες για άλλα εξαρτήματα όπως τροφοδοτικό και κάρτα ελέγχου.   Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν τυχόν ελαττωματικά εξαρτήματα, οι πελάτες θα μπορούσαν να μας στείλουν σε μας για να επισκευάσουμε ΔΩΡΕΑΝ.   Και τα έξοδα αποστολής που προκαλούνται σε αυτό πρέπει να μοιράζονται εξίσου μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή. Πέρα από αυτή την περίοδο, εάν οποιαδήποτε ελαττωματικά μέρη, οι πελάτες θα μπορούσαν να τους στείλουν σε μας για να επισκευάσουμε ΔΩΡΕΑΝ.   Και το κόστος αποστολής που προκαλείται σε αυτό πρέπει να καταβληθεί από τον Αγοραστή.

LED Video Wall Team

Στοιχεία Εταιρίας

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Κτίριο 9, Βιομηχανικό Πάρκο 4, Hongxing χωριό, Guangming, Shenzhen, Κίνα

E -

jean@dreamwaytech.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-0755-23032980

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-0755-29436859/86-13827475686

Ωρα εργασίας :9:00-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us